Rugaciune colectiva pentru a avea un copil

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Irinach,sunt bucuroasa ca te-ai alaturat grupuletului nostru,te-am trecut pe lista.
Sa-ti ajute Dumnezeu sa ai un ,sa ne dai vestea cat mai repede!
Dumnezeu sa fie cu noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Fetelor, va doresc un post usor, sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa-l putem tine.
Cleopatra iti multumim ca ne-ai scris si noua canonul de la parintele Iordache, eu insa nu am sa-l incep acum.poate cand am sa ma apuc de el cred ca am sa te bombardez cu intrebari.
eu vreau sa ma tin postul acesta de Acoperamantul Maicii Domnului si de Paraclis.

va imbratisez pe toate si sa dea Domnul sa ne vedem visul indeplinit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Alexela, scriai acolo ca trebuie sa mergem luni, miercuri si vineri la biserica. Este neaparat sa mergem la Biserica Sf Spiridon sau putem merge la orice biserica care este apropiata de casa noastra?

Mergi la inceput

Buna,Alexela!
Hotararea este dupa cum crezi tu ca e bine,eu o sa ma rog in continuare si pentru tine cred ca si fetele celelalte.
Multumim ca vei da acatiste si te vei ruga pentru noi la biserica!
Iti doresc multa sanatate si Dumnezeu sa te ajute ca luna asta sau cea viitoare sa ne anunti ca ai 2 liniute la test .
Dumnezeu sa fie cu tine!
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sasha.hodorkovski spune:

Rugaciunea unita are o binecuvintare speciala de la Dumnezeu. In Evanghlia dupa Matei, Isus spune - Daca doi dintre voi se vor invoi pe pamant in privinta unui lucru pe care as-l ceara, Tatal Meu care este in ceruri va face pentru ei lucrul acela...Dar asemenea eforturi, pntru a fii eficace, trebuie sa fie regulate...Si mai mult decat orice, rugaciunea eficace este rugaciunea pe care o faceti din inima, cu cuvintele voastre...si cu maré credinta. Pentru ca daca in rugaciune aveti um dubiu sau o indoiala cu privire la ce ati cerut, atunci nici nu veti primi...Isus spune – Orice lucru veti cere (in numele meu) cand va rugati, as credeti ca l-ati si primit si il veti avea..Si rugaciunile citite isi au rostul lor...Dar cele care ajung direct la Dumnezeu sunt rugaciunile facute direct Domnului, in numele lui Isus...Din sufletul vostru, cu cuvintele voastre si din inima voastra. Domnul este langa toti cei ce-L cheama, langa cei ce-L cheama cu toata inima. El implineste dorintele celor ce se tem de El, le aude strigatul si ii scapa-Ps 145...

Sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Cleo, multumesc pt mesajul tau! Sigur ca si eu ma voi ruga pt voi!
Hera, nu stiu daca trebuie neaparat la biserica Sf. Spiridon sau dace se poate si la alta biserica. Cred, totusi, ca cel mai bine e la Sf. Spiridon. Nu stiu sigur, dar asa cred! Inteleg ca Cleopatrei i-a spus parintele Iordache ca lunea, miercurea sivinerea se face dezlegare de la preot... Presupun ca de la cel care ti-a dat canonul, zic si eu... Bafta multa, oricum!

http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinach spune:

Cleopatra70, am o intrebare.
Am citit ce ti-a spus parintele si nu prea am inteles:
infrinarea trupului timp de 40 de zile -adica sa nu faci dragoste in perioada asta, dar dezlegarea de la preot in zilele de luni , marti, miercuri si vineri, ce inseamna? Si citirea moliftelor lui Sf. Vasile? Le citim noi sau preotul?
Adica ar trebui sa mergem la un preot si sa-i spunem ce a zis parintele Iordache?

Mergi la inceput

Buna,Sasha.Hodorkovski!Imi place ce ne-ai scris,eu impreuna cu aceste fete minunate ne rugam exact cum ai scris tu.
Eu ma rog atat cu cuvintele mele dar citesc si Acatistele care isi au rostul lor unde trebuie cu toata iubirea si speranta.
Te mai asteptam pe la noi!
Iti doresc multa sanatate si fericire!

Mergi la inceput

Buna,dragutele mele!
Cum va simtiti in post?E bine,aveti ispite...
criss_2081,cu multa placere v-am dat canonul de la parinte.Astept intrebarile tale.
Irinach,infranarea trupului inseamna ce ai scris,sa nu faci dragoste in perioada aceasta.Dezlegarile se fac sa dispara relele dupa noi si sa reusim in ceea ce ne-am propus,moliftelor Sf. Vasile nu le citim noi cu preotul le face numai preotul.
Eu daca as locui in Bucuresti la Biserica Sf.Spiridon as merge,am auzit ca preotul are un har deosebit(depinde de preot dar si de noi).
Sanatate va doresc si post usor!
Doamne ajuta sa ne implinim dorinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

As vrea si eu sa ma alatur voua si sa ne rugam la Bunul Dumnezeu pentru dorinta noastra mare aceea de a avea un copilas.
De opt ani de zile imi doresc si ma rog pentru un copilas,dar cum imi spunea o batranica Dumnezeu intarzie dar nu uita ,asa ca ne trebuie multa rabdare si rugaciune .
Numele meu de botez este Oana.

Mergi la inceput