Minunatele Scorpiute (44)
Raspunsuri - Pagina 27
monica-elizabet spune:
ntz. nu ma prinzi
fug ca am treaba ![]()
astept sa adoarma prichindeii si fug sa prepar o reteta pe care tocmai am primit-o de la witchie ![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
monica-elizabet spune:
am uitat sa zic ca am baut vinul in cinstea masinii...sa o stapaniti sanatosi...si bre; poate gabitza vrea mertzan de-aia plange ![]()
lui georgica descurcaret
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
miraklucker spune:
Elena, m-ai prins sunt aici
........dar dezertez imediat.
Maine merg la un seminar, nu mi-am pregatit nimic. Sunt curioasa cum o fi, e primul de genul asta, si tine si toata ziua, cu toate cele, inclusiv...gustare pranz, iar gustare
.....Anti-Aging-Medizin![]()
v-am pupat, somn usor.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
miraklucker spune:
Am uitat.......Elena sa stapaniti sanatosi masina. Si eu vreua alta!![]()
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
HelleneC spune:
Mi-a facut Gabi o noapte... asa sa tin minte ca am cupil mic in casa!
A plans aproape toata noaptea, ea se mai foia, scancea, dar nu plangea asa ca acum. Ma gandesc sa fie dintii? Sa fie burtica? I-am pus si dat tot ce aveam, insa nimic, am facut cu randul la plimbat! Daca m-a pus naiba sa ma plang de nopti nedormite, mi-a aratat mititica ce inseamna asta pe bune, ca deja era parfum trezitul la papa sau la scanceala. Nicicum nu a vrut sa ma asez pe pat, doar in plimbari! Acum ma doare capul nasol de tot, bateriile de la tensiometru s-au terminat, ai mei au fugit la tara, sa "verifice" masina la drum mai lung!
Saru mana de urari!
Moni, a fost bun vinul?
Mira, bafta azi! Si distractie... daca se poate!
va pup, iar urla... deci nu plange
!
Elena - mami de
www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
elena, sincera sa fiu aseara baui niste palinca trimisa de mama...da si vinu de la tine fuse bun ![]()
of...imi pare rau ca piticutza nu te-a lasat sa dormi...dar eu de fiecare data ma gandesc la ei mititeiii...iti dai seama ce necaz mare or avea de se trezesc asa si plangacesc 
ca azi sa fie mai bine
va
pe toate sa aveti un we fain
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
HelleneC spune:
Monica, acum nu mi-e necaz de somnul meu (desi in curand vor avea o mama zombie
), ma doare sufletul cand vad cum plange si cum se chinuie sa imi spuna ca o doara, are un stil de a plange, ca parca spune ceva, si eu nu stiu ce sa ii fac. Si azi a fost cam la fel, acum saraca a cazut lata, o trezesc sa ii fac baie si apoi vedem... o fi... nu o fi "spectacol". Le-am luat un covoras dragut in camera lor, si acum caut ceva perdele mai haioase si un pled la fel pentru pat... George nu stia ce sa aleaga, atat de frumusele erau toate.
No, pup la voi, o noapte buna!
Elena - mami de
www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
monica-elizabet spune:
elena deci v-ati apucat de redecorat camera piticilor...sa stapaneasca sanatosi covorashul...si spor la cumparaturi in contiuare
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
HelleneC spune:
Ma rog, eu as cam redecora toata casa
dar nu ne tie punga! La ei trebuia un covor nou, am pus poze si cu "el" aici!
Azi noapte Gabi a tinut cu mine
, s-a trezit doar la papa de 2 ori, asa ca fara plansete. Si acum doarme, ca in rest numai in brate vrea plimbata prin toata casa si sta si analizeaza fiecare detaliu si striga deja la lucruri![]()
Duminica faina sa aveti!
Elena - mami de
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
fetelor si la voi tot 27 de pagini are subiectul sau numai pc-ul meu a innebunit? ![]()
elena covorashul este foarte frumos(sa-l stapaneasca sanatosi ochiosii) tot ceva de genul asta cu semne de circulatie avem si noi si cu nsite ursuleti...dar asta al vostru parca-i mai frumos
si mai pufos...de fapt a noastra este mocheta si eu as cam vrea sa o schimb...dar cine stie cand
mai ce atenta este gabitza la tot ce se intampla
ccopilashii.
noi suntem ok(eu ma simt mult mai bine azi) si prichindeii sunt veseli pe-aici pe langa mine
va pup pe toate sa aveti o Duminica placuta in continuare
monica
si ruxi(16 dec 2004)