Minunatele Scorpiute (44)
Raspunsuri - Pagina 26
HelleneC spune:
Nina, tocmai ce am deschis mailul, ca o fi deschis pc-ul, dar cu Gabi atat de nervoasa, si nedormita... cam greu citesc si raspund! Eu sunt iar in top cu tensiunea, de la oboseala, deci o durere de cap denu ma vad.
O trece si ea, poate va dormi buburuza la noapte mai bine! Cred ca e o bucurie la voi ca sunt fetele anul asta... imi imaginez ca lui Kiki ii va fi foarte bine!
sa stii ca ea e pe aceleasi dimensiuni cu George, el a mai slabit decat cu toxiinfectia si nu a mai recuperat, dar deluni... la camin pas nu zice la masa.
Cuscro, weekend fain, cred ca s-a incalzir si la voi! Aici macar s-a dus ploia, si e bine! Si petrecere faina deseara!
Adriana, sper sa fie ok rochita, ca e bataie de cap cu nuntile astea. Eu am pe 30 una la Cluj, si din cauza de vesitmentatie care nu mai imi vine si nu mai am bani de alta... trimit doar banutii! Ne-a trebuit mare... am avut!
Monica... si la mine e la fel!
Mira, pai paste am facut si au mancat.. deh, altceva ce aveau sa manace, doar scovergi prajite
Azi au avut un menu mai bogat si divers! Oricum, eu prefer bucataria rapida, dar pentru ca am pretentiosi in casa, bucataresc traditional destul de des
!
Va pup, ma retrag la capul meu nauc...
Weekend fain sa aveti si insorit!
Elena - mami de
www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
monica-elizabet spune:
elena, incearca sa te odihnesti
sa-ti treaca durerea de cap
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
dolcebaby spune:
Va pup si sper ca va mai aduceti aminte de mine...
Despre noi va spun ca suntem bine, am stat la tara cam toata vara, Teo este "fata mare"... http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=3824732&autoplay (sper sa mearga)
Voi ce faceti, sunteti bine? Nu am avut timp sa citesc din urma dar sa stiti ca m-am gindit tot timpul la voi
Nina, cind ai timp sa imi trimiti si mie un PM cu nr tau de mobil, te rog! Teo mi-a ucis telefonul acum citeva luni si am pierdut mai toate numerele...
Va pup si sa ne auzim cu bine!
monica-elizabet spune:
Laurici
ma bucur ca sunteti bine si ca ai mai intrat pe la noi
eu nu reusesc sa deschid montajul
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
HelleneC spune:
Hei, Laurici
! Ce ma bucur ca mai dai vesti! M-am repezit sa vad montajul si nu merge... poate e privat (zic si io)!
Elena - mami de
www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
monica-elizabet spune:
elena cum te mai simti?
io-s cam fara chef si am trebushca dar prefer sa stau pe-aici ![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
HelleneC spune:
Moni, saru mana! Pazesc gaza sa adoarma bine, si apoi imi astept sotul, ca aduce azi masina noua acasa... deja jelesc Loganul, dar ma rog, asta a fost optiunea lui, plus o oferta care greu o gasim. capul ma tot doare, deja sunt obisnuita, pana cand adorm deseara. S-au cam indesit starile astea, pentru ca si Gabi a devenit mai solicitanta.
Elena - mami de
monica-elizabet spune:
aaa...inseamna ca am ratat(oi fi citit printre randuri sau am uitat
) nu am stiut ca va luati masinutza noua...sa o stapaniti sanatosi si sa o plimbariti cat mai mult, baga detalii ![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
HelleneC spune:
Hihihi, Moni deja am si testat-o! Pai nu e chiar noua, are 3 ani, e un renault laguna, superb, arata bine, e intretinuta f bine, cunoastem si persoana si istoricul masinii (defectul barbatului ca e la daune si cunoaste chestiile astea), fara nici un accident, plus ca a dat-o ieftin ca se grabea sa isi achite avansul la una noua
, numai cu 8 mii de euro. E super echipata, ce mai, noroc curat la ce masina super e. Loganul l-a dat tot zilele astea... maine fac poze cu bibia si va arat! Pana atunci... un vinulet fiert
de la mine, ca sa ud masina (virtual, dar daca aveti drum... e si pe bune)!
Faza nostima, cum am urcat in ea Gabi a facut botic si a plans pana am coborat. Am zis ca deh, o toana, cand am urcat la intoarcere... idem si la fel!
ceva nu ii prieste fetei, desi inauntru mi se pare ca e de lux fata de logan, care oricum era super! George e atat de incantat incat la toti spune, inclusiv la vanzatoare!
Azi am ras de el, l-am trimis dupa iaurt de banane si biscuiti... si a mers baiatul meu destept si a cerut biscuiti de banane
, noroc ca deja stiu vanzatoarele ce cumpar si i-a dat si una si alta! Plus ca e si sincer, a cerut sa cumpere nu stiu ce ciocolata, doamna l-a intrebat daca mama i-a zis, el: "nuuu, dar imi da voie" (smecher), doamna nu i-a dat, si el nu a comentat, dar mi-a zis acasa.
M-am lungit! Tocmai a adormit buburuza, sperrr sa doarma ca altfel ma enervez, deschid pc si macar stau si eu pe forum, poate le prind si pe Moni si Mira!
Noapte buna!
Elena - mami de