Minunatele Scorpiute (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna scropiutelor,
da adriana, super fain obicei...eu am zis doar ca nu-l cunosc
azi noapte ruxi a dormit prima data fara pampers(asa a vrut ea ca eu mamica as mai lasa-o cu el ca mi-e lene rau sa ma trezesc noaptea) asa ca am dormit cu grija o tot controlam sa nu fie uda, am pus-o la olitza de 2 ori si vad ca a fost bine, nu am avut accidente insa nu ma imbat cu apa rece sa zic ca gata...am scapat...stiu ca ma asteapta nopti grele
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

monica, si noi la fel suntem.insa razvan vad ca ajunge deja singur la ec si ziua scap.se duce singur.dar si eu mai pun seara pampers.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

da de pampersul de zi am scapat si noi de ceva timp si doarme fara el la pranz dar noaptea e lunga

monica

Mergi la inceput

http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/nunta/?action=view¤t=406089_I600_200000523456.jpg
fetelor, va rog intrati aici si spuneti-mi ce parere aveti de rochie.dar sincer.nu am luat-o.ma sfatui cu voi prima oara.

Mergi la inceput

buna scorpiutelor,
adriana...mie imi place tare mult, mai ales cum esti tu slabutza si cred ca are sa-ti vina fff frumos.
imi place ca nu este un model infoiat si incarcat, in general cam asa vezi in ziua de azi pe la nunti

monica

Mergi la inceput

merci mult monica.deja am dat comanda.acum sa speram ca imi vine marimea 36, pentru ca la unele sunt de 34.dar am posibilitatea sa o trimit inapoi.

Mergi la inceput

auzi la ea 34...la mine ar trebui invers(43) ca eu la unele sunt de 42 la unele de 44.
deja iti zic sa o porti sanatoasa

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari gagici.
Adriana super rochita si tocmai potrivita pt asa ocazie.Offf asa ma uit eu lung acum la rochia de cand am fost nasa...Mi-e buna dar une s-o mai port?Sa ai bafta sa-ti gasesti marimea.
Mira vazut pozici, bebici si toate cele.Va pe toti.
Nina bun revenit.Stiu ca-s restanta cu pozele dar inca n-am developat filmele de la Paste incoace.Tot timpul gasesc altceva de facut cu banii si nu ajung la foto.Cred ca mor si nu ma mai vad cu aparat foto mai smecher sa-mi descarc pozele direct in calculator
Moni o sa scapi de pampers si o sa dormi linistita
Va pupacesc pe toate ca nu mai stiu ce-ati scris.Noi ne luptam cu o indigestie si nu-s chiar in ale mele.Maine seara am si o nunta ....Cam asta la noi
O seara racoroasa ca la mine e dezastru de cald

Mergi la inceput

hai georgico se face stfi bine pana maine
distractie placuta la nunta

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

saru mana inca o data, iubitele mele.in voi am cea mai mare incredere.sa vedem acum cand ma suna cei de la colet.abia astept.pana atunci nu-mi pot cumpara nimic sa vad daca imi vine intai.
georgi, ia smecta.arata-ne si rochita de nasa.eu sunt curioasa.chiar nici nu stiu ce trebuie exact sa fac.sanatate multa.trateaza-te ca eu am patit-o nasol cu indigestia, cu frisoane.

Mergi la inceput