Minunatele Scorpiute (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna seara dragi scorpite!!
Nina bine ai revenit, ti-am simtit lipsa!! ...multumim de urari, si voi sa fiti sanatosi si fericiti.
Va scriu repede cateva randuri, sunt franta de obosita, la servici suntem putini oameni , o parte au plecat, altii sunt in concediu, abia astpt sa vina joi sa stau acasa, si abia astept sa vina 1 sept sa intru in concediu si sa mergem la mare!!!.....cred ca sunt asa obosita fi fiindca am tot fost plecati si sambata si duminica. Duminica ma fost la un parc de distractii ff fain. O sa pun si niste poze.
...acu ii mai facui si la David niste prajiturele ca maine isi serbeaza ziua la gradi.

....da colega mea a nascut tot pe 15 aug seara la 9 un baietel, Mathias (ea e unguroaica de la Szeged) de 4 kg, fara 50 gr cu epidurala. Cred ca s-a chinuit cam mult, nu am reusit sa vorbesc inca cu ea.
elena, ufff asa-s si eu. Iubesc marea, abia astept si eu sa plecam.
Monica multa sanatate la copilasi.....dar la voi e cald nu??? cum a racit?.....la noi e frig ploua, ploua si iar ploua, de-ti vine sa te sinucizi. Numai aici si la in nordul Scandinaviei e asa de frig. Imi vine sa-mi fac bagajele si sa plec in tarile calde!

Sunt bucuroasa, cand ne intoarcem din concediu vine din nou matusa mea la noi, pentru vreo luna-doua. Heinz se duce mai mult la munca.

v-am pupat, revin cu poze!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

asteeeeeept

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.
monica, iti dau si tie un castron.sotul a facut ciorba.nici nu am gustat ca am terminat-o tarziu.azi pap cu razvan.inca nu am luat nici o hotarare cu rochia va tin la curent.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!

Monica ce asteptai la ora aia??, doar nu pozele mele??? stii tu ca la mine nu merge asa repede, timpul bata-l vina!!.

Va doresc o zi minunata si racoroasa!!

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

buna, fetelor.
am fost si am dat comanda de buchete cate 950.000 fiecare, din tran\dafiri albi si portocalii ai miresei si ai mei or sa fie albi cu rosu sau galben in functie de rochie.lumanarile vor fi la fel ca buchetele in partea de sus si apoi impodobite pana jos discret.m-au costat 2.800.000 lumanarile.am scapat si de astea.am luat tot ce trebuie pentru gatit mireasa:cosmetice, oglinda, tava, etc.mi-am luat si un suport de pantofi si uite asa mi s-au dus banii de rochie.si tare mi-e ca nu mai gasesc si nu mai am nici timp.cred ca vineri ii fac si lui razvan analizele.tot nu vrea sa auda de copiii de la cresa.am trecut pe acolo si deja incepuse sa planga.nu stiu ce o sa ma fac cu el.cam atat de la noi.

Mergi la inceput

adriana, las ca faci tu rost de bani sa-ti iei rochitza...
ce chestie cu obiceiul asta ca nasha trebuie sa cumpere cosmeticale si alte chestii pentru gatitul miresei...nu stiam
mie socrela mi-a luat rochita, pantofii, tot, tot...pana si chilotii nasha doar voalul si coronitza, buchetele si lumanarile...ma rog biserica si altele...
va pe toate

monica

Mergi la inceput

Gata am pus pozele de duminica!!

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

http://picasaweb.google.com/miraklucker/ConnyLand190807
.....si linkul
noapte buna!

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

gata, sunt aici...ti-am zis ca le astept
Doamne mi se pare ca Selin creste ca din apa mai are putintel si o ajunge din urma pe Daria imi place de David ce pasionat era de tot ce-i acolo
pup pe toti 3 tare frumuhsei mai sunt si pe mamica lor eroina

monica

Mergi la inceput

monica, asa mi-a cumparat si mie nasa la nunta si asa am facut si eu.macar ceva simbolic si tot trebuie.

Mergi la inceput