Durerea unei pierderi de sarcina (32)
Raspunsuri - Pagina 29
Liana30 spune:
ba nu esti obosita deloc..asculta la mine..auzi tu????
meyyy dana cum de pot eu sa merg inainte????offff e o intrebare tare grea..dar uite ca pot..cum?????de multe ori si eu imi pun aceasta intrebare si pe bune ca nu'mi gasesc raspunsul cel mai bun..dar pot sa spun raspicat..ca POT!!!!
Draga mea viata m'a intarit..de cate ori am cazut jos am invata ca e mai bine sa'mi adun sufletul//sa'mi strang bine inima in dinti //sa ridic capul sus..si sa merg tot inainte..
ia exemplul meu si ai sa vezi ca va fi bine..
am vazut ca te gandesti la mine..deci daca eu prin cate am trecut..si crede'ma ca am trecut prin multe in viata nu numai pierderea bebeilor ci mult mai multe...deci daca eu POT!!!si TU si VOI PUTETI!!!!
Multumesc la toate pentru primire..sincer nu ma asteptam..va pupacesc pe toateee!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Pepsi spune:
lau, asa e, numa aventuri, dar totul e bine cind se termina cu bine, am invatat lectia si am ascuns o cheie de la casa in curte, asa nu se mai intimpla accidente de genul asta!da, noroc ca el dormea dus, dar era ora de papat si stiam ca se va trezi, aia ma panica cel mai tare, sa-l aud ca plinge si sa nu pot sa-l iau in brate.....in ce zi esti?
slimatei, drum bun, vacanta placuta
baby,merci de pupici, esti fata tinara si nu ai voie sa fi trista, lasa ce a fost, acuma traieste ce e!cum v-ati distrat?
laura, nu pot sa-ti zic pe forum cine e, ca altfel te contacta ea, dar daca-mi dai pe PM iti zic cine e, si-mi dai si mailul tau, vai, mai eu vreau sa stiu ce ai....Doamne ai ajuns aproape la jumatatea celor 40s.....bravoo m-am uitat la pozele tale, dar nu ai pus acuma cu burta.......
mirelush, e bine sa mergi sa vezi ce si cum stau lucrurile, dar nu te panica, ca de fiecare data ai ramas in citeva luni nu imediat!
oana, te pup si te felicit ptr decizia luata, bravo, sa nu mai plingi!
michelle, da, ma luptam, ca zicea sotul vai da cum l=ai deschis ca eu nu pot.....zic, vezi ce face disperarea din femeie....? da, la botez eram la prietena mea ce ti-am zis ca si-au luat casa de linga noi, si are bebe fetita Eva cu 3 saptamini mai mare ca david, si primul baiat cu 4 saptamini mai mare ca dominic. auzi, am visat azi noapte o femeie blonda frumoasa cu un bebe in brate, atita il iubea.....sa fie o presimtire in legatura cu tine, si sa vii cu vestea mare curind?sau o alta fata blonda?ce bine ar fi
remalis, cum esti azi?
zozela, sarcina usoara
tanima, am vazut pozele, sa-ti traiasca baietelul
cristina26, o dulceata de fetita ai tu acolo, am vazut pozele
bujo, imi pare tare rau ca si tu ai trecut prin asa ceva, sa fie cu noroc data viitoare iti doresc
dana, am vazut pozele, m-au innebunit cele cu sardenia, in 95 am fost pe coasta de Azur franceza si la ocean tot in franta linga spania, ei, de atunci eu nu am mai vazut asa apa, si mi-e asa de dor, dar sotul mi-a promis ca la anul vad din nou oceanul, trebuia anul trecut, dar am ajuns la spital cu pierderea de sarcina in loc de ocean. esti frumoasa, nu stiu de ce, dar in general imi fac o idee despre cineva inainte sa vad poze, si in general nu ma insel, dar la tine m-am inselat, te vedeam bruneta, cu parul exact cum il ai, dar m-am inselat la culoare. imi pare rau ca sinteti stresati, lasa ca intrati in concediu, dupa chiuretaj si noi am avut probleme pina s-au pus lucrurile la loc, erau de ordine fizica dar mai ales psihica!asa ma simt si eu aici, cel mai bine din toate subiectele pe unde am fost, si e numa din cauza acestor fete minunate.
teo, ma bucur ca esti bine, bafta la deschiderea gradinitei, cum spuneam regret ca nu esti aici sa-l dau la tine pe dominic, dar nu stiu daca ai vazut i-am gasit loc 2 zile pe saptamina la cea mai buna gradinita de aici unde ne-am mutat, si=l voi duce citeva ore sa se joace cu copii si sa mai invete limba. ai grija de tine, nu te obosi
cata14, imi pare rau ca ai trecut si tu prin asta, dar vad ca ai o mindrete de copil, el, te va ajuta tare mult sa treci mai usor
myry, multumesc de intrebare, ma simt mai bine dupa tratament, nu ma am asa dureri, la fel a fost si la dominic pe la 2 luni a disparut fenomenul asta.....asa ca mai am putin, si oricum e muult spre bine, am reusit sa trec de ce era greu! copilasii sint bine, Dominic a facut baie in piscina zilele astea ca e f cald si la noi.ai facut analize?
dana, acuma am citit celalalt mesaj, of, si bebe meu avea 12s, si eu ii vorbeam, si aveam planuri, si nici prin cap nu mi-a trecut ca e ceva rau, ca nu am singerat deloc, nu am avut nici un semn.....imi pare tare rau ca v-ati chinuit 4 ani! ati consultat o clinica, sa vedeti cauza, sau un tratament(poate ai scris dar neuronii nu ma ajuta mult cu somnul asta putin). am plins la mesajul tau, e normal ca te-ai schimbat, si eu m-am schimbat, cum sa nu ne schimbe asa o experienta? dar nu ai voie sa renunti, nu , vei vedea ca dupa concediu va fi mai bine. asa e si eu m-am bucurat dupa hemoragie ca totul a ramas intact, vei mai zimbi te asigur eu, trebuie timp, din pacate nu pot sa-ti raspund la de ce? nici ptr mine nu am stiut, dar stii ceva m-am simtit muult mai bine cind nu am mai cautat acest de ce?tu ingura te poti ajuta sa te ridici, cu ajutorul sotului, al nostru, al celor care te iubesc, esti obosita si surmenata, o vacanta va va prinde bine!te pup tare, ai vazut ce ti-a scris si liana?!si laura-ioana a pierdut 4 sarcini si vezi acuma e gravida in 18s, si de data asta va fi bine!
liana, vezi ca si tu esti blonda te-am vazut in poza aia de sef la birou !cine stie poate tu erai la mine in vis, poate v-ati intors mai multi din vacanta asta frumoasa! poate pui niste poze din vacanta
duminica placuta la toata lumea, pup toate fetele
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Liana30 spune:
Pepsi o sa pun dar nu prea am timp..oo ce bine ca m'ai vazut ca nu stiam cum sa'ti trimit pe mail poze..dehhh mama daca's baba!!!
io oi fi fost mai stii?![]()
zuzooooo fatoooooo pi mini nu ma bagi in zama diloc????pai se poate?ete ca plang
na!!na!! urtoooooooooooo
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
cristy74 spune:
DANA ai sa poti, vei vedea ca ai sa poti. Nu te speria ca nu ai luat-o razna, este normal sa suferi si sunt convinsa ca vei gasi in tine puterea de care ai nevoie sa mergi mai departe.Toate am trecut printr-o forma sau alta de depresie, si eu am crezut ca nu mai am putere sa ma ridic. A durat cam 6 luni pana sa-mi revin, dar am reusit. E adevarat ca nu mai sunt ca inainte, nu cred ca voi mai fi vreodata, nu mai sunt atat de vesela, de optimista, dar m-am ridicat si sunt gata sa o iau de la capat. O sa reusesti si tu, TREBUIE SA POTI.
Imi pare rau ca avem fete noi in randurile noastre, fetelor ma bucur ca ati scris aici, cu noi o sa treceti mai usor peste aceasta grea suferinta si va doresc multa putere sa o puteti lua de la capat cat mai repede.
Cristina
IreneCAM spune:

Buna fetelor! M-am intors. Imi pare rau ca va gasesc triste. Ma doare sufletul pentru fetele noi de pe lista si pentru cele care asteptau atat de mult ca in ziua testului sa vada 2 liniute. E greu pentru noi, durerea asta nu se mai termina, iar bucuria este atat de departe.
Eu nu sunt nici bine nici rau, nu mai sper nimic, ca asa e cel mai bine pentru mine, imi vad de restul lucrurilor si incerc sa ma detasez de dorinta de a avea un bebe. Zilele trecute m-au sunat de la cabinetul genetic, erau gata analizele, dar nu aveam unde sa primesc fax, asa ca voi astepta pana maine. Mi-e indiferent cum au iesit, nici macar nu am intrebat asistenta care m-a sunat...Nu stiu de unde mi se trage indifenta aceasta, dar parca mi-e mai bine asa, daca nu mai simt nimic nici nu mai sunt trista.
Nu pot scrie mai mult acum, pentru ca sunt obosita. Dar vreau neaparat sa raspund catorva persoane:
PEPSI, offf, cat de mult te-au durut cele 2 palmute date lui Dominic...Eu chiar cred ca esti o mama buna si o femeie extraordinara, asa ca nu trebuie sa iei in tragic ce s-a intamplat. Oboseala si-a spus cuvantul si in cazul tau, dar sunt sigura ca Dominic va uita repede palmutele, ca are langa el o mama minunata in fiecare zi.
REMALISS, sper mult de tot sa fie bine, stai cuminte in pat...orice sarcina are un moment critic, poate la tine este acesta. Ai grija de tine si de nodulet.
MICHELLE si MIRELA, stiu cat de mult v-ati dorit un test pozitiv si imi pare asa de rau...speram sa gasesc vesti bune de la voi. Va imbratisez mult. Nu fiti tristute, va rog eu mult, LIANA are multa dreptate in mesajul ei...capul sus si mergem mai departe.

Spiridusha:))
L5845 spune:
dana ascult-o pe Liana ca stie ea ce zice...are multa experienta de viata si mare dreptate. Nu ai voie sa te lasi doborata, tocmai asta e...probabil raspunsul la intrebarea " de unde putere sa ma ridic?" este sa nu te lasi incatusata de durere si de suferinte....cand aceste doua sentimente pun stapanire pe tine si tu nu le faci fata, te-au incatusat, nu ai voie sa le dai atata putere, trebuie sa fii tu deasupra lor nu invers....cel putin eu asa cred ...iti spun doar ceea ce simt....desi nu am trecut si sper ca nimeni sa nu treaca prin experientele voastre, ale celor care ati pierdut suflete de copilasi...bucura-te de tot ceea ce e frumos si bun in jurul tau, bucura-te de tine ca esti intreaga, ca esti sanatoasa, ca ai un sot bun, o familie care te iubeste, un acoperis desupra capului....bucura-te si de fiecare fir de iarba, de fiecare floare, copac sau orice e frumos vederii....nu lasa suferinta sa te doboare, ca greu te ridici sa mergi mai departe...si e pacat sa lasi timpul si viata sa treaca pe langa tine, fara sa participi activ la propria ta existenta...si asta nu prin suferinta. Iti doresc din tot sufletul meu, sa-ti regasesti linia de plutire, sa te regasesti si sa incepi sa te bucuri de tine, asa cum esti tu, cu calitati si defecte, ca orice om de altfel si sa poti sa zambesti din nou, de data asta din toata inima.
Poze nunta Timisoara
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
danangie spune:
Buna seara,
LIANA da....ai dreptate. Trebuie sa ne ridicam. Daca nu te ajuti tu insuti, nu va reusi nimeni sa te ajute. Am sa incerc sa incep sa imi schimb starea. Sa incerc sa vad partea plina a paharului. Problema e si ca lucrez de 10 zile in alta sectie,pentru ca sectia mea au inchis-o pana in septembrie, si deci lucrez in alta sectie, alti tipi de pacienti, alte tipuri de urgentze.....si acest lucru ma streseaza mult. Din acest motiv sunt stresata, acasa cu sotul....v-am scris mai sus.....ovulatia nu o mai inteleg......si s-au adunat toate de am explodat. Ma simt si rusinata ca aduc tristete in mesajele mele. Pentru ca nu vreau sa aduc acest lucru. Important e sa termin munca si sa intru in concediu. Mai am 7 ture si gata am terminat. Si cu munca, si cu sectia asta noua. Ca in septembrie cand ma intorc din concediu, sectia mea va fi deschisa deja. Am incredere ca va fi bine. Imi face atat de bine sa ascult cuvintele voastre de incurajare.Multumesc 
PEPSI iti multumesc si tie. Stiu. Sunt sigura ca vacanta imi va prinde bine. Imi pare rau ca te-am facut sa plangi. Am scris la disperare. Deci e normal starea noastra de acum.....a mea si a sotului.....sper sa fie ceva de moment. Adica stiu ca e de la stres. Sotului i s-a mai intamplat asa ceva in 2004. Si era de la stresul acumulat pentru a ramane gravida. Pe urma, nu s-a mai intamplat niciodata. Pana acum. Sper sa fie bine. Stii...tocmai sarcinile venite dupa pierdere m-au facut sa sper si sa stau aici. Am inteles ca se poate. Doar ca pser ca eu nu fiu nevoita sa pierd multe sarcini pana sa am si eu un
. tii....intru si eu in randul blondelor, nu? Poate m-ai visat pe mine.
Am citit despre "accidentul" cu ramasul afara. Si eu cred ca eram in stare sa intru prin geam. Bine ca s-a terminat totul cu bine. Cat despre Sardegna.....trebuie neaparat sa vii s-o vezi. E magnifica. Eu anul trecut m-am simtit extraordinar. Si de aceea, anul acesta mergem din nou. Plecam pe 26 august si ne intoarcem pe 10 septembrie. Abia astept!!! 
CRISTY mintea mea imi spune sa ma ridic, sa imi revin. Dar sufletul asta atat de greu.....ma trage inapoi. Dar acum ma simt mai bine, citind mesajele voastre, ma incurajeaza si ma face sa sper ca va fi bine.Iti doresc numai bine.
/b]
IRENE e bine ca reusesti sa te detasezi. Eu am fost prima care spunea mereu ca trebuie sa ne desprindem de gandul ca vrem sa ramanem
si numai asa vom reusi. Dar....
de la spus la facut.....e strada mare.
[b]
Fetelor tin sa va multumesc mult de tot pentru cuvinte. Sunt sincer mai bine si ma bucur ca m-am linistit putin. Nu mai am decat 7 ture pana sa intru in vacanta si sper sa reusesc sa termin turele cu bine. Maine plec la Modena la fratii mei. Sora pleaca acasa pe 9 august si merg sa-mi iau ramas bun. Vad ca suntem la capitolul 19. Acusi se apropie sfarsitul capitolului. Daca vreti ca tot eu sa deschid urmatorul capitol , va rog sa-mi spuneti. Eu intreb doar. Poate este cineva care vrea sa deschida, exact cum am facut eu cu acest capitol. Doar ca ma voi apuca de facut noul capitol maine seara cand ajung acasa. Deci, sa-mi spuneti. Ma duc sa vad ce sa prepar pentru cina. Va pup si va imbratisez pe toate.

POZELE MELE
danangie spune:
Aaa vad ca deja suntem la cap.20. Deci in seara aceasta as reusi. Astept sa-mi spuneti daca vrea cineva sa deschida noul capitol.
LAU iti multumesc de cuvinte. Cuvinte intelepte. Am sa fac tot posibilul sa-mi revin. TREBUIE cum spuneti voi. Multumesc si numai bine. 
POZELE MELE
L5845 spune:
dana asa sa faci, capul sus draga de tine. Daca nu are nimeni impotriva (nu vad ce ar avea), poti sa deschizi tot tu si noul capitol, cred ca sunt de acord si fetele, noi avem rabdare, stai linistita.
cristina_ana super pozici, taare frumusel odorul tau, sa-ti traiasca !
cristina26 cum trece timpul, deja printesa ta a mai crescut, frumusica si cocheta, asa cum ii si sta bine la o bubulina .
Pepsi nu stiu, ca stii ca la mine nu se poate socoti. Asteptam cu nerabdare,septembie sau octombrie, sa mergem la Szeged.
si rabdare multa cu piticii tai si recuperare grabnica la efectele " aventurii" si numai.
Michelle unde esti iubita? 
Liana esti pansament pentru suflet, esti o minunata ca ai grija de toate.Sa-ti dea DD noroc sa nu mai dureze pana iti vei vedea visul cu ochii, meriti din plin asta, asa cum merita de altfel, toate fetele de aici.
Teo sa ai grija de burtica, nu te stresa si obosi, da? 
bujo bine ai venit printre noi, chiar daca direct pe lista trista, nu-ti pierde speranta, mergi mai departe, chiar daca e greu. O sa fie bine, sunt sigura, trebuie doar sa fii tare si sa depasesti durerea.
cata14
si pentru tine, cuvintele sunt prea sarace sa exprime ceea ce simti, dar trebuie sa treci peste durere, ca sa o poti lua de la capat.
Ca nu sa uit pe nimeni, va
pe toate si va strang in brate
.
Poze nunta Timisoara
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
mav spune:
Salut! M-am intors din concediul de la munte: scurt (maine sunt deja la munca), obositor, dar frumos, deconectant! Nu am avut timp sa citesc din urma, am intrat doar sa va spun ca mi-a fost dor de voi si sper sa fiti ok! Astept noul capitol. Va pup pe toate!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)