Durerea unei pierderi de sarcina (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

remaliss cum te simti? Cu ce vesti vii de la medic? Tin pumnii in continuare sa fie totul bine .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

fetelor mesaj de la remalis, citez
Flavia, am o rugaminte imensa la tine!! Le scrii tu fetelor pe forum ca sunt relativ bine si sa nu se ingrijoreze din cauza mea pt ca stiu ca asteapta de mine un raspuns...Stiu ca si tu te gandesti la mine! Nu pot sta pe fund, ma doare ingrozitor burtica, trebuie sa stau doar in pat.O sa revin sa scriu pe forum...Iti multumesc mult si le multumesc si fetelor!

va pup

irda, un mare la multi ani si din partea mea, sa fii fericita si sanatoasa!

dana, merci mult de modificari, scumpa de liana mi-a scris la david kg si ce mai era scris.....am mai remarcat ceva cind lau a cerut sa fie pe lista, mai era nana, care fusese aspiranta si a fost alaturi de grupul nostru mult timp, si mai intra inca pe la noi, dar nu a pierdut o sarcina, si vad ca ale fara sa intrebe a sters-o pur si simplu....asa ca ma gindeam s-o treci inapoi si pe nana, chiar daca nu a pierdut o sarcina, este gravida acuma, nu am timp sa scriu mai mult, plinge david....revin

alinushca, concediu placut

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Doamne Ajuta ! Sa fie bine in continuare si sa stea bebitza acolo unde trebuie, pana la termen, sa te bucuri de el sanatos, draga remaliss .
Multumim mult Flavia ca ne-ai transmis vesti .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Poze nunta Timisoara
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by L5845
irlandeza ce face bebicul, v-a lasat sa vedeti daca e domnisoara sau voinic? Cred ca important e pana la urma sa fie sanatos si sa vina la termen, asa cum trebuie. si sarcina usoara si in continuare.

Din pacate am dat peste o dr. f. comoda care nu s-a sinchisit sa se uite atent ce e bebe, a zis ca e prea mica sarcina pt. a se vedea sexul, asta in conditiile in care in Ro. unele fete au aflat la 12 sapt., iar eu la 17 sapt...........
Speram sa aflam in curand.
Si bine ai revenit printre noi, nu ca as fi chiar asa activa ca si celelalte fete..............

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Remalis, ai grija de tine scumpo, te asteptam ,cand o sa fi mai bine, sper sa fie cat mai repede.

Alinuscha, concediu placut.
Idaira,
LA MULTI ANI cu sanatate.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

PEPSI deci, trebuie sa adaug datele lui NANA? Si ale lui LAU? Am inteles bine? Astept confirmarea. Bineinteles dupa ce Davidutzu adoarme. :)

IRLANDEZA stiu si eu cum sunt acesti doctori "comozi". Eu zic ca si-au gresit meseria. Nu stiu cum pot unii medici sa fie atat de reci.....mai ales cand stii ca stai cu sufletul la gura sa afli ce ai in burtik. Eu, imi aduc aminte, cand am facut eci pentru activitatea cardiaca a bbului.....eram atat de entuziasmata.....ca am sa aud inima bebelusului meu.......si aia m-a lasat sa aud inima 30 de secunde. Iti dai seama ce dezamagire pe capul meu. Eh...important e sa fie sanatos/a.

REMALISS tin pumnii. Sati cumincioara la pat ca ai sa vezi ca va fi totul bine.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

danutza, rares al lui tanima e nascut pe 15 octombrie 2006, pe lau ai pus-o deja e ultima la aspirante in lista, iar nana era pe lista ptr ca ea si-a gasit locul printre noi ca si lau(L5845) desi nu pierduse o sarcina, acuma cu schimbarile se pare ca administratia a hotarit s-o excluda din grupul nostru ptr ca se pare nu se incadra....dar eu te-as ruga s-o treci la gravide ca si-a irosit multa energie sa ne incurajeze pe multe dintre noi, sa ne dcea sfaturi despre analize, etc, in fond asta conteaza cit te implici. ea, de cind e gravi nu prea a mai scris, nu vroia sa jigneasca pe nimeni.scuze de greseli, scriu cu o mina ca david a vrut numa prin brate toata dupamasa, cred ca are crampe de la diareea mea.....merci pupici

cristy, cum te simti de la accident?

irina, strugurelul azi a fost cam miriit, am avut eu stomacul dereglat si se pare ca si el a avut ceva crampe(cica fac diaree de la magneziu...ma tratez de una dau in alta)sa stii ca n-am mai fost in tara de 4 ani de cind sintem aici, si chiar m-am gindit ca daca vin asa as vrea sa ma intilnesc cu voi.....iti tin pumnii sa iasa si sa ramina luna asta!

myry, cel mai bine sa te apuci de bebe cind esti pregatita, eu, nu ma pricep ce e aia molara....

mcrissa, imi pare tare rau ca au incurcat analizele, incompetenta totala.....

irlandeza, imi pare rau ca nu au zis ce e, eram tare curioasa sa aflu!

m-a apucat azi asa o deprima ca sint asa grasa......am 20 kg mai mult decit cind am venit aici si ma mai doare si capul... azi eram in pat cu david si dominic si-i tineam in brate pe amindoi si ii pupam, si ma gindeam la voi toate, si ma rugam sa cunoasteti si voi ceea ce cunosc eu acuma, si intr-o zi sigur veti cunoaste
va pup pe toate ma duc la somn

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna dimineata!
Remaliss ma bucur ca esti bine,stai cumintica si incearca sa nu te mai stresezi.
Irlandeza imi pare rau ca ai dat peste asa o doctorita,te inteleg ca dabea astepti sa stii ce este bebelusul dar lasa ca o sa vezi data viitoare,important este ca sufletelul e bine.
Pepsi nu te mai stresa,nu esti grasa,esti mamica a doi sufletei lucru care nu este usor deloc.
Michelle inca iti mai tin pumnii poate e cu ochisori!
Un pt Mcrissa,Danangie,L5845 si o !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Rameliss stai cumintica in pat si o sa fie bine, ai sa vezi. Iti tin pumnii si ma rog pentru tine.

Pepsi, multumesc de intrebare, sunt bine. Vanataile aproape ca nu se mai vad, iar rana la cap trece si ea. N-a fost ceva foarte grav, multumesc lui Dumnezeu, sperietura a fost mare.

Irlandeza imi pare rau ca n-ai putut vedea ce e bebitul, dar nu te intrista, important este sa fie sanatos.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Neata!
Michelle, eu cand am ramas gravida ma durea burta asa rau incat eram sigura ca urmeaza CM. Asa ca...noi tinem pumnii. Si ca sa nu mai zic ca am visat azi noapte ca ne spuneai ca esti gravida. Astept vesti.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Eu asa fac, voi nu trebuie sa faceti ca mine

www.sonia.as.ro" target="_blank">Ajut-o pe Sonia sa poata trai

Mergi la inceput