Durerea unei pierderi de sarcina (32)
Raspunsuri - Pagina 12
Michelle81 spune:
Fetelor imi cer scuze dar va scriu abia maine pentru ca sunt foarte obosita azi.Va pup dulce si va astept cu vesti bune!La mine se cam duc caci am simptome de cm,voi fi FOARTE FFF TRISTA daca imi vor venio uratii!O seara frumoasa va doresc!
Ce stiti de Remaliss?
danangie spune:
quote:
Originally posted by musettepink
Buna dimineata.
Danangie multumesc ca m-ai trecut si pe mine pe prima pagina.

POZELE MELE
danangie spune:
quote:
Originally posted by irinabobe
danangie multumim mult pt noul capitol.
Sa fie cu noroc si cu vesti bune cat mai multe! Te-am trecut pe listutza.POZELE MELE
oana_oana26 spune:
Mirela,
te intelegem perfect, noi toate traim asta, dar nu avem ce face, nu ne putem izola de cei din jur, poate ca e bine sa le dai subtil de inteles ca nu-ti face placere sa primesti asemenea intrebari sau poti sa te faci ca nu auzi, nu raspunzi si daca se simt nu mai intreaba data viitoare
Durerea e mare dar poate si fericirea care va sa vina va fi pe masura
danangie spune:
quote:
Originally posted by Idaira
Draga Dana,chiar daca n-as fi vrut niciodata ca acea listuta cu pierderile sa existe,si cu siguranta nici una dintre noi,viata e asa si vrem nu vrem tre sa mergem inainte si nu inapoi.
Eu am pierdut doua:una pe 23 aprilie 2006 la 8 sap jum si cealalta in martie anul acesta(chiar daca aceasta din urma a fost un avort menstrual eu tot o consider sarcina).Motive necunoscute in ciuda analizelor normale.
Ai dreptate. Si eu as fi vrut sa nu fi existat vreodata aceasta lista. Dar din pacate asa e viata. Cu rele, cu bune......Multa sanatate si putere!

POZELE MELE
danangie spune:
quote:
Originally posted by cristy74
Buna dimineata,
Danangie arata foarte bine pagina, multumim, se vede ca ai muncit mult si pus suflet. Sper sa fie de bine pentru toata lumea.
Cristina
Multumesc mult. Intr-adevar nu stiam ca este atat de multe de facut pentru o astfel de pagina. Dar ma stimuleaza si-mi place. Tin pumnii sa fie cu ochisori. D-ne ajuta sa ne dai vestea cea mare!!!! Eu de ieri am inceput sa prestez. Azi dimineata , ziua a 7-a, toata dimineata m-a intepat ovarul stang, acolo unde am trompa infundata. Asa cd mi-e ciuda! Ca imi este frica sa nu carecumva sa ovulez pe partea stanga luna aceasta. Dat fiind ca am trompa inchisa. Si nu inteleg de ce incep aceste intepaturi, tipice spargerii foliculului, asa de devreme!! Nu mai inteleg nimic. POZELE MELE
danangie spune:
quote:
Originally posted by Irda
Azi implinesc 29 de ani,
Dana.....bravo!!! Arata super listutza....la mine te rog sa adaugi si pe ultima .....9 sapt jumate......sarcina oprita in evolutie(embrion "disparut")....6 iunie
Pupicei...merci!
Irda
cuDaria 13 iulie 2005
Poze Daria
La multi ani pentru aceasta frumoasa varsta. Multa sanatate si sa dea D-zeu sa ti se indeplineasca cea mai frumoasa dorinta. Un bb.
POZELE MELE
danangie spune:
quote:
Originally posted by c.myry
Danangie- multumim pt. schimbari. Arata f bine pagina si avem multe informatii utile.
myry
Distractie placuta in concediu si sa te odihnesti!POZELE MELE
danangie spune:
Buna seara,
Ma scuzati ca am raspuns asa fiecarei in parte cu mai multe mesaje, dar sunt cam obosita si sunt si de noapte, am o durere de cap ingrozitoare, si asa am dat quote.
REMALISS ce-ai mai facut? Eu tare ma rog la D-zeu sa iti lase bebelusul. D-ne ajuta!!!!!!!!
PEPSI, ok ma apuc sa modific. Eu nu imi permit sa fac modificari de capul meu. Ramasese asa de la cap. trecute. Pupici!
Ma retarg. Poate revin mai tarziu de la munca.
POZELE MELE
L5845 spune:
danangie multumesc mult ca m-ai trecut si pe mine la aspirante, mi-au dat lacrimile cand m-am vazut acolo si abia astept sa se schimbe semnul din dreptul nostru, al tuturor care suntem acolo, in
.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Daria 13 iulie 2005