Mamici de septembrie-octombrie 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 22
Roxali spune:
Gabriela , Carpatina
Aerpeju stie doctorita ce sa-ti dea normal
Ali27si Enrico 7ani
poze
aeperju spune:
La multi ani ALinush!!!
Gata si analizele la sange. Le-am facut de dimineata. Ma duc dupa ora 6 dupa rezultate. Sper sa fie bune.
Bai... iarasi vine cladura asta nesuferita? Nu mai vrea sa plece de la noi?
Emma 32+
rodicamaries spune:
Succes aeperju la analize, ne rugam sa fie bine...
Pupici
Asa creste Matias Filip
Rodica 32+ Matias Filip
AMR 7 sapt
amar spune:
Carpatino si tu ingrosi randurile la frica de nastere???? eu sincer nici nu stiu ce sa zic... mi-a ramas in cap ce a zis Annisia odata...si ma gandesc la cei ma dureros posibil, cumplit, odios si deja m-am cuplat pe asta...ii zic ca va trebui sa indur cea mai crunta durere posibila si etc...samd...si parca nu mi-i frica... mama mea s-a operat de doua ori la coloana si a taiat-o pe acelasi loc si a zis ca doar prima noapte e mai rea dar cu calmante ma dese o treci apoi durerea se diminueaza mult ..eiii dar ramane jena aia ca esti taiata si nu trebuie sa soliciti locul...asa ca...cu DD inainte...fiti barbate!!!
carmen 32s Oana Isabella
amar spune:
Vreau si eu sa stiu...Roxana parca ..cine a nascut cu epidurala care e senzatia intepaturii in coloana si mai ales a cateterelor ca sotul meu imi zice ..tu nu vei avea asa ceva in maini!...da eu il intreb ..de ce?...el...nascatorul....ca el a citit ca trebuie sa te tii bine de ceva si cum vei putea cu prostiile alea in maini, dureroase... poftim cultura:))))
carmen 32s Oana Isabella
Annisia spune:
Bravooooo!!!!! Acusica ajunsei si eu pe acasa. Sunt doar in trecere... Multam pentru sfaturile cu perdelele... Eu ma dadeam viteaza fata de al meu, ca sa imi ia el masina de cusut si sa mi le fac singurica... Sigur ca da... Si marmota invelea ciocolata in staniol.... E clar ca ma voi duce sa mi le faca aia la Bricostore... Vedeti cum ma invatati voi sa fiu puturoasa? Eu am vrut, dar daca voi nu ma lasati....
Aha, si acum sa ma laud... Am intrat intr-un second pe la Ghencea si mi-am gasit o fusta de blugi de la Beneton, special pentru gravi, o minunatie. Unde mai pui ca fuse doar 150 de mii de sfanti vechi... Super misto. O trimit la mama la dezinfectat si yupiii, am mai scapat de pantaloni... Desi am inceput sa ma frec intre picioare cand merg si pe caldurile astea ma irit ingrozitor...Urat e sa fii grasomega! Si sub clatite ma irit naspa de naspa, pentru ca nu suport neam sutienul si imi stau atarnate pe burta, iar sub ele mi se fac numai bubite rosii ca la bebelusi... Mi se duc dupa un dus rece, dar daca am mai mult de umblat? Poate ma umplu de rani... Ceva de vis...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
danielle02 spune:
miaunici ce pitici draguta sa ai pe creier?burtica ta nu e lasata,e ok.
gabriela
teodoran tin pumnii ptr. azi la doctor.sa ne vii cu vesti bune
roxali ma bucur ca rezultatele au iesit ok
ramonaiani
roxana te inteleg perfect cum te simti ca pleaca sotul chiar cand trebe sa nasti.al meu deja isi face planuri pe unde sa o intinda ca sa vina numai in week end-uri acasa.am tras si o portie de plans,dar las` ca o sa fiu barbata si o sa ma descurc si singura
eu am terminat trebuta si mancarica.sper sa tina ca de nu
ma duc la un dus ca azi a fost cald si am transpirat toata
bebelusha a inceput sa imi mute burta dintr-o parte in alta,nu mai are loc saracuta.
toate burticile
danielle 31+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
carpatina spune:
quote:
Originally posted by danielle02
al meu deja isi face planuri pe unde sa o intinda ca sa vina numai in week end-uri acasa.am tras si o portie de plans,dar las` ca o sa fiu barbata si o sa ma descurc si singura
Pai na.. cu atatea fumei in casa.. si care mai traiesc si in armonie... normal ca vrea sa-si ia campii saracu' om.
Hai, fruntea sus, ca o sa fie totul bine!
29+ cu Ioana
irina.c. spune:
quote:curaj,gaina, ca te tai!Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by carpatina
Roxali.. ma bucur ca rezultatele ti-au iesit bune!
Mai.. si mie mi-e teama rau de tot de nastere... si tare mi-e ca nu o sa-l conving pe ginecolog sa-mi faca cezariana... Cred ca atunci cand se va da starul la nasteri o sa fiu de-a dreptul ingrozita...
Va aduceti aminte.. la inceput ne vaitam ca trece greu vremea... Acum ne vaitam ca mai e prea putin 29+ cu Ioana
si bb din burtica blogul meu