Mamici de septembrie-octombrie 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 21

toma_lly spune:
Alinush
sarcina usoara si un bebe sanatos !
Imi pare rau pt cele care aveti contractii sau alte probleme
Inseamna ca eu sunt o fericita pt ca nu m-am lovit de cine stie ce situatii neplacute in timpul sarcinii si ca medicamente, in afara de Elevit si acid folic nu am luat altceva. Aaa, ba da, am luat Utrogestan vreo 2 saptamani in prima luna, pentru sustinerea sarcinii...
Sper sa nu apara ceva intre timp
Oricum, eu nu cred ca Natty o sa vina mai devreme de termen pentru ca e destul de micuta (deci cred ca o sa mai stea in burtika sa mai creasca) si in plus placenta mea are inca gradul 1...
Tomitza 33+
Natalia Ioana
MAI SUNT 7 SAPTAMANI !!!
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

mami25_7 spune:
Multumesc pt raspunsuri Roxana,Gema,Sim.Am atipit un pic asta ca sa recuperez ce am bananait asta-noapte,dar totusi ma simt f obosita,parca nu mai pot recupera cu odihna.
amalia

Pinacolada spune:
Roxana-Euroclinic incepe sa dea rateuri mari de tot!Cel mai bine ar fi sa se intoarca Badiu din CO pana cand nasti! numai de complicatii nu-ti mai arde!
Da, chestia cu menajera e super enervanta!!
Parerea mea e ca nu te poate obliga la un anumit tip de anestezie atata timp cat platesti si poti sa-ti spui optiunea! dar, nu se stie nicioadata!
In rest mai am de asteptat pana vine canapeaua..fotoliile cica vin luni!DD cu mila.sunt astia niste neseriosi de mori, insa bani cer cu tupeu!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

cecilia L spune:
Cred ca azi e randul meu sa fiu un pachet de nervi, poate de la insomnia de azinoapte, noroc ca sunt singura acasa....si nu e sificient am si o stare de voma, asta este trec eu si peste asta... nu va suparati ca ma plang si eu la voi?
Sim sa inteleg ca ai bagajul gata?
Incerc sa merg sa mai dorm putin, poate reusesc.
cecilia,34+Cristian

teodoran spune:
Am si eu 2 intrebari...
1. De unde ati cumparat camasa ptr. spital cu nasturi in fata? (in Buc.)...eu am cautat si nu am gasit, decat cu 2-3 nasturei care tot nu imi e buna pentru alaptat. Va rog mult sa ma ajutati, am ajuns la capitolul pijamale si sunt disperata.
2. In alta ordine de idei, am un prieten care si-a facut o frima in luna iulie, microintrep, platitoare de TVA, stiti cumva pe cineva sa tina contabilitatea???M-a disperat la cap, dar eu nu cunosc pe nimeni. Nu are mare lucru, si am inteles ca depune trimestrial nu stiu ce declaratii...poateprintre cunotintele voastre este cineva care poate sa-l ajute.
In rest azi ma duc la eco la Herghelegiu, am emotii mari, data trecuta m-am dus la Pop si am plecat de acolo cu dureri de cap, ..sper azi sa fie bine.
Si-a facut cineva dintre voi analiza de electroforeza a hemoglobinei...cica e ptr. depistarea talasemiei. Mie mi-a zis o prietena ca e bine sa o fac, si eu i-am raspuns ca eventual ara bine sa o fac inainte sa raman insarcina, nu acum, cand oricum nu mai are nici un efect daca aflu ca sufar de talasemie. AAA, si mi-a mai spus sa-mi fac nu stiu ce analiza privind coagularea sangelui? Stiti ceva de aceasta analiza? 34+
Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

mandarinutza spune:
Teodoran, eu mi-am cumparat 2 camasi de noapte din bumbac cu maneca scurta, pana la genunchi si cu nasturi in fata(nu foarte multi 3-4, dar cred ca merg la alaptat-eu am probat daca pot scoate un san afara si merge) din Bucur. Gasesti standuri cu pijamale si in magazin-Bucur Obor si in complexul de standuri din spatele primariei sect 2 de la Bucur. De asemenea am vazut si niste capotele fara maneci cu fermoar parca, care ma gandesc ca ar fii bune daca nu gasesti o camasa cu suficienti nasturi in fata. O sa ma mai duc si pe la Delfinului-Cercul Magic, ca si acolo au mai multe standuri cu camasi,pijamale.
Mandarinutza 34+
Antonia Maria
Poze

Roxali spune:
Luy, Mandarinutza,Rodica si Crishtina
Roxana nu te mai gandi la plecarea sotului...oricum esti o curajoasa si stii tu ce ai de facut la momentul oportun...lasa ca nenea doctorul il poti multumi si dupa
Sim daca persista durerile de ce nu te duci la un control...cu prea multe pastile te indopi.
Haven nici aici doctorii nu dau asa repede pastile , chiar daca farmaciile sant plineeeee
Cecilia te inteleg, dar ceva ceva ai tu pe suflet...ri esti cu gandul la nastere, ori cineva te-a suparat...incearca sa faci ceva care sa-ti umple timpul si sa te descarci
Ali27
si Enrico 7ani
poze

ramonaiani spune:
Din ciclul intamplari haioase / penibile:
mi-am amintit de un banc bun - "o individa se duce la ginecolog la control. Bate la usa, intra. Inauntru, 2 indivizi imbracati in alb.
-Pot sa ma dezbrac?
-...Cum doriti...
Se dezbraca, se aseaza pe masa ginecologica si asteapta. La un moment dat, plictisita, intreaba iar: -Nu veniti sa vedeti?
- ...binee, venim ... OAU!!! exclama acestia intr-un glas!
-Of, domnu' doctor, chiar asa de grav este??
-Doctor? Nu stim doamna, noi suntem doar zugravii.... "
Asa si cu mine azi. Ma duc la control, la alt doctor (al meu e in CO). Asistenta - o individa repezita, si cu un accent ciudat rau, mai mult intuiesc ce vrea de la mine decat sa o inteleg. Dupa ce imi ia tensiunea, imi arata unde sa ma dezbrac, si apoi masa ginecologica. Ma execut, si ma asez frumusel pe masa, pt consult.
Asistenta ma vede, face niste ochi imensi, si socata, imi explica mai clar:
"- V-am zis sa va ASEZATI, nu sa va INTINDETI!" 32+

aeperju spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Emma, pai tocmai ti-am zis, ecoli traieste in intestin, puteai sa o faci ca infectie urinara si cand te stergi cu hartia. Tin pumnii sa scapi repede.
Rox34+
si Alexandra Maria(10.02.2004)
Doamne ajuta! Am inceput tratamentul si sa speram ca va fi bine. (eram curioasa daca e bine avand in vedere ca am mai facut pt infectia urinara tratament cu ampicilina apoi si augmentin si acum iarasi augmentin, dar daca asa a zis dr inseamna ca nu e pericol pt bebe nu?)
Emma 32+

carpatina spune:
Roxali.. ma bucur ca rezultatele ti-au iesit bune!
Roxana.. hai ca esti de belea.. auzi la ea.. ca n-are cine-i da bani doctorului dupa...
Mai.. si mie mi-e teama rau de tot de nastere... si tare mi-e ca nu o sa-l conving pe ginecolog sa-mi faca cezariana... Cred ca atunci cand se va da starul la nasteri o sa fiu de-a dreptul ingrozita...
Va aduceti aminte.. la inceput ne vaitam ca trece greu vremea... Acum ne vaitam ca mai e prea putin 29+ cu
Ioana