Sa ne amintim de cei "plecati" vesnic

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Done. Acum chiar ca avem coltisorul nostru.Mai sint citeva zile , mai precis o saptamina pina cind mamicuta mea draga ar fi implinit 58 de ani. Anul trecut bunul Dumnezeu m-a ajutat sa fiu linga ea la ultima ei aniversare .O buna prietena i-a facut un tort , a primit multe flori a fost perfect.Anul asta va fi primul an cind isi serbeaza ziua de nastere ''singura''.Simt o durere atit de mare in suflet , incit imi vine sa msc din zid. Mi-e foarte dor de ea .Dumnezeu sa te odihneasca in pace , mama.
Stateam si ma gindeam daca o sa pot sa privesc fotografiile , dupa ce nu va mai fi. Pentru ca in adincul sufletului meu stiam ca se va intimpla nenorocirea, chiar daca nu vroiam s-o accept.Si da, POT sint singurele momente cind ma linistesc cind simt ca mi-e dor de ea. Si mai am citeva filmulete de pe vremea cind ea era in Romania si eu aici.Si ma mai linistesc cind o visez. Ma simt tae bine , altfel nu mai am cind s-o vad.Decit in vis, in poze, si in filmulete.
Mi-e tare dor de tine, mama!!Mi-as da viata daca as sti ca te mai pot vedea o data ca te pot stringe in brate.E tare dureros.
Crisa

Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Mi-e si greu sa imi amintesc de mama mea draga dar, in acelasi timp mi-e bine sa ma gandesc la ea. dorul de ea e imens si noroc cu pozele pe care le am...De cate ori ma uit la ele plang. Cand ajung acasa la ea si vad patul in care obisnuia sa stea si sa se uite la TV imi vin lacrimi in ochi. Ma uit uneori in dulapul cu haine si imi aduc aminte de diverse situatii in care le-a purtat, de mirosul ei. Era o femeie cocheta chiar daca nu a avut posibilitati materiale niciodata. Ii placea sa se imbrace frumos si niciodata nu iesea in afara curtii imbracata aiurea. Se aranja si daca iesea doi metri din curte. Nu mai spun ca nu exista zi in care sa nu foloseasca crema de fata chiar si in ultimele zile a folosit. De asta avea o fata frumoasa, fara riduri, era frumusica. In tinerete a fost f frumoasa, imi pare rau ca nu am cum sa pun o poza sa vedeti. Pentru mine a fost si este cea mai frumoasa mama. Tata e tare mandru ca a avut o sotie frumoasa, mereu spune asta. (Imi pare rau ca nu am mostenit-o.)
Am mostenit insa alte lucruri de la ea : dragostea pt arta, pictura. Era pasionata in tinerete de pictura si a si facut asta atunci. Ii placea sa tricoteze si din mainile ei au iesit niste lucruri extraordinare, multe le vindea ca sa mai avem un venit in plus in casa (ea a trebuit sa renunte la serv din cauza unor pb de sanatate si ca sa ne creasca pe noi 3). Ne facea multe lucruri tricotate dar atunci eu nu stiam sa le apreciez asa cum trebuie, acum mi-ar placea sa ne mai lucreze cate un pulovaras. Ce sa va zic, era fff harnica si facea o mancare buna !!!!!
Hai ca m-am intins cam mult, va las si pe voi sa va laudati. Dar revin cu povesti despre ea si despre tataie (tatal mamei) ca si despre el am de povestit si mi-e tare dor si de el.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia Thassos 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

imi pare tare bine ca s-a deschis un astfel de subiect...

sper sa nu va suparati pe mine, stiu ca e mult mai trist sa piezi un parinte, dar am si eu nevoie sa spun cuiva ceea ce voi spune...

Vreau sa va vorbesc despre barbatul pe care l-am iubit cel mai mult in viata mea, atata cata a fost pana acum.
Era mai mare decat mine cu sapte ani. Il vedeam mereu de la distanta, intre prietenii lui, el parand ca sa simte bine, eu intre prietenii mei, dorindu-mi sa fu langa el. Nu are rost sa insir toata povestea... Pana la urma am reusit sa ma apropii de el ca prietena, n-am avut curaj sa-i spun ce simt pentru el, el s-a casatorit dupa un an cu o fmeie care i-a facut viata un iad, un cosmar, din care mai scapa uneori cand ne mai intalneam, el si cu mine...Era regretul asta mereu intre noi, "ce-ar fi fost daca...". Si intr-o zi....intr-o zi el a ales sa plece de bunavoie din viata. Si pana in ziua de astazi ma doare, ma doare asa cum n-am crzut ca ma poate durea ceva, ma doare faptul ca...el poate n-a stiut pe deplin cat il iubeam, poate daca as fi avut curajul sa-i spun el ar fi fost inca in viata, ar fi fost fericit, ar fi fost....

si-as vrea sa stiu ca nacar acum el vede ce simt inca pentru el, si as vrea sa fiu sigura ca e fericit, sau macar impacat. si-as vrea sa-i spun ca il iubesc, si ca am sa-l iubesc pana mor, pana voi putea in sfarsit ajunge din nou la el. si-as vrea sa-l rog sa ma ierte, sa ma ierte pentru ca n-am reusit sa-l fac sa VREA sa traiasca, pentru ca am fost lasa si...si l-am lasat sa moara...

cuvintele nu sunt un mijloc suficient...intelegeti voi ce simt si fara ele..

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Laina de ce sa ne suparam? Poti scrie despre oricine vrei tu care ti-a fost drag in viata asta. Nu numai pierderea unui parinte e dureroasa, orice pierdere e asa. imi pare rau pt tine.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia Thassos 2006

Mergi la inceput

multumesc. mi-e drag sa-mi amintesc mereu de el, mi-e drag sa-l tin cu mine...
eu am ochi verzi, sotul meu are ochi caprui. iar fetita mea mica are (deocamdata) ochi albastri. Ca ai LUI. ar putea sa semene cu tatal meu, insa uneori imi place sa ma gandesc ca EL a trimis o parte a lui sa fie cu mine. Il simt mereu pe langa mine cand mi-e greu...
Cred ca si voua vi s-a intamplat sa-i simtiti pe cei dragi si plecati ai vostri inca pe langa voi..nu?

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Numai ca am citit ce s-a scris pana acum si am inceput sa plang cu gandul la cata suferinta lasa in urma pierderea cuiva atat de drag.Numai cei ce trec prin asta pot intelege ....
Nu pot descrie cu nici un cuvand suferinta ce mi-a pricinuit-o plecarea din aceasta lume a mamicutei mele dragi.Nu pot uita ultimile ei cuvinte cand ma ruga sa nu mai plang pentru ca i se rupe sufletul.Nu puteam sa cred ca intr-o zi nu va mai fi langa mine.de cele mai multe ori viata mi se pare asa de lipsita de sens,imi este atat de dor de ea si sunt disperata.Am 2 copii mici si imi este atat de greu pentru ca nu pot sa plang atat cat vreau,sa ma descarc de suferinta.Doamne.....

Mergi la inceput

adelyna nu am ce sa-ti spun decat ca stiu cum e sa nu te poti descarca. sa nu poti spune nimanui.
dar mama ta e cu tine, stiu ca e cu tine, o simti si tu, si va fi mereu asa. cand iti amintesti de ea, ea e langa tine. asa cum il simt si eu pe EL acum. de fiecare data cand faci ceva ce va placea, ea e cu tine. de exemplu, LUI ii placea sa cante la chitara...in special piese de la Nirvana...va dati seama cat miaun cand aud Nirvana.. :P

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Nu au trecut inca doua saptamani de cand am pierdut-o pe matusa mea draga, care mi-a fost ca un fel de bunica (era cu 20 de ani mai mare ca tata, fratele ei).
Initial nu am simtit socul, parca eram amortita, ne-am luat cu organizarea inmormantarii. De abia acum parca incep sa simt si imi vine sa plang. Si nu am unde sa plang. Vreau sa imi aduc aminte de lucrurile bune pe care le-am trait alaturi de ea.

Cum a fost ziua de 1 iunie cand am fost cu copiii la circ si am luat-o cu noi. Cand eram mici, ne ducea ea la circ, acum a fost randul nostru.

Mi-e dor de ea. Parca ar fi trecut o vesnicie de cand a murit, dar pentru mine tot nu a plecat si nu va pleca niciodata din sufletul meu.

Mi-e dor de tine Ly.

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

asa e, Sanziana. nici sa n-o lasi sa plece. i-o fi durand si pe ei, acolo unde sunt, atunci cand vad ca cei pe care i-au lasat in urma ii uita.
ma bucur ca ai putut sa spui macar aici, e tare greu cand nu ai un umar pe care sa te sprijini. dar noi suntem aici pentru tine.

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Mi-e si greu sa imi amintesc de mama mea draga dar, in acelasi timp mi-e bine sa ma gandesc la ea. dorul de ea e imens si noroc cu pozele pe care le am...De cate ori ma uit la ele plang. Cand ajung acasa la ea si vad patul in care obisnuia sa stea si sa se uite la TV imi vin lacrimi in ochi. Ma uit uneori in dulapul cu haine si imi aduc aminte de diverse situatii in care le-a purtat, de mirosul ei. Era o femeie cocheta chiar daca nu a avut posibilitati materiale niciodata. Ii placea sa se imbrace frumos si niciodata nu iesea in afara curtii imbracata aiurea. Se aranja si daca iesea doi metri din curte. Nu mai spun ca nu exista zi in care sa nu foloseasca crema de fata chiar si in ultimele zile a folosit. De asta avea o fata frumoasa, fara riduri, era frumusica. In tinerete a fost f frumoasa, imi pare rau ca nu am cum sa pun o poza sa vedeti. Pentru mine a fost si este cea mai frumoasa mama. CRINUTZ NU STIU CE SA SPUN MA-I LASAT MASCA,NU AM MAI INTRAT DE MULT PE DC. SI NU AM VZ POSTARILE TALE .DAR TOTUSI CE SA INTAMPLAT CU MAMA TA?

Mergi la inceput