Fetele din America (87)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by mariarusu

Fetele din America nu stiti pe nimeni care vrea sa imparta casa cu chirie cu inca o romanca, in localitatea Florence , (Carolina de Sud)? sau si daca nu e romanca e ok .....multumesc mult

Maria

Maria, cauta pe internet ziarul local si vezi anunturile. Sau mergi pe www.craigslist.org Alegi statul S. Carolina, apoi Columbia (nu au rubrica speciala pentru Florence).
Uite aici un link: www.patriotplaceapartments.com/community260.htm Vei vedea ca au garsoniere cu $370 pe luna.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Am venit frante de la plaja..Am scos un kg de nisip de pe noi..

Ralucai ii prinde ff bine plaja asta si iesirile cu bicicletele pe aleea de langa ocean. Anul asta nu a racit deloc.

Ha ha la tine Ramona a plouat, eu nu am mai vazut ploaie din febr. si urmatoarea va fi pe unde prin ianuarie. Dar nici nu mi lipseste deloc!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Olivia, felicitari din toata inima si casa de piatra, sa fiti fericiti si binecuvantati cu tot ce va doriti voi.
ce stiu eu e despre diferentele intre casatoria in RO si cea din USA in cazul in care casatoria are loc intre parteneri RO+USA. despre alte cetatenii nu stiu, dar poti suna INS la toll free number pentru customer service, poate te indruma ei. sau sa cauti pe site.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ca tot vb de mancare...
Mie mi s-a pus pata rau de tot pe o cioko nemteasca...
Ritter Sport cu Rom, Hazelnuts si Stafide...
E mortala...
Acu am emotii daca o gasesc si prin US...

Soacra-mea face o mancare cu ardei copti, ceapa, rosii si dovlecei (ca un fel de zacusca) care e delicioasa (cred ca e o mancare machedoneasca)...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Olivia, felicitari si casa de piatra...sfaturi nu am cum sa dau ca habar nu am...

Noi am fost ieri la pescuit in Captree State Park...cel mai mic dintre noi a prins pestele cel mai mare insa noi ca parinti "atenti" nu am fost suficient pe faza sa prindem momentul...Alex nici nu a aruncat undita si s-a priins pestele...eu inca nici nu imi pusesem momeala iar el era deja cu o gura maaaareeee de tot la nenea de pe vapor sa vina cu minciogu'...A prins un fluke de 21 de inch (al doilea cel mai mare prins in expeditie...a ratat cu o juma de inch marele premiu - s-au strins $2 de persoana pe vapor pentru "pool")...Eu am prins doar crabi (necomestibili) si 2 pestisori pe care a trebuit sa-i aruncam inapoi (prea mici...limita este 19 inch jumate)....Nick a prins si el, dar nu s-a calificat sa-i pastreze...Insa bomba a fost sotul meu care ce credeti ca a prins????? O UNDINTZA...Si inca o undita superperformanta...cei de pe vas au inlemnit...cica e undita de prinzi pesti foarte mari si probabil a fost smulsa din miinile pescarului....

Pozici avem aici...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Anamaria, am fost si noi la Captree cu niste ani in urma... Am prins un peste cu 1/2 inch prea mic, m-am suparat ca l-au aruncat inapoi in apa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Anamaria, am fost si noi la Captree cu niste ani in urma... Am prins un peste cu 1/2 inch prea mic, m-am suparat ca l-au aruncat inapoi in apa!

Am prins multi care erau prea mici...dar ce sa-i faci, asta-i legea...altfel primesc amenzi. Si pe bune ca nu-i rau...nici nu ii pescuiesti prea mici (sa nu aiba o sansa sa se inmulteasca si ei) si ai si ce baga in gura...nu sint doar o fitza mica...au fost deliciosi (am avut 3 - 1 prins de Alex si 2 de tata)...

PS...Ramona, am intrat din nou sa-ti zic...este incredibil cit de mult ne suprapunem traseele si preferintele...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

sinzi gasesti cioco aia aici in usa, pe la magazinele nemtzesti, dar mai bine aduti tu de acolo pt ca aici dai dublu pe ea.

conchita suna la consulatul ro cel mai aproape de tine, iti vor spune ei ce trebuie sa faci pt certificat de nastere ro.. nu te lasa pana trece anu ca dupaia trebuie sa mergi in tzara si e o adevarata batalie sa obti acel certificat.

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Ca tot vb de mancare...
E mortala...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Lai, in primul rind felicitari, sa fiti fericiti!
Ca sa-ti raspund la intrebarile tale, in primul rind depinde de cit de important e pentru tine sa iti inregistrezi casatoria in Romania.
Pentru ca daca e important atunci te sfatuiesc sa faci casatoria in Romania, pentru ca inregistrarea in Ro a unei casatorii facuta in state inseamna multa alergatura. Trebuie insa sa tii seama de faptul ca o sa trebuiasca sa iti scoti pasaportul pe numele nou (asta daca vrei sa iti schimbi numele).
Ca si acte pentru casatorie in Ro: iti trebuie certificatul prenuptial cu analizele care se cer (numai stiu care sunt acuma exact) si eventuale acte de divort (daca e cazul). Americanii recunosc casatoria din Ro.

Daca vrei sa faci casatoria in state trebuie sa te interesezi ce se cere pentru statul in care vrei sa faci casatoria. Iti trebuie un marriage license si sunt diferente intre state. Daca o faci aici si vrei sa iti schimbi numele sa nu pierzi din vedere ca o sa trebuiasca sa iti schimbi pasaportul la un moment dat si asta poate sa fie o adevarata bataie de cap.

Inteleg ca sunteti in state amindoi. De ce nu te interesezi ce acte ti-ar trebui aici pentru casatorie si daca va puteti casatori aici, avind in vedere ca nu aveti GC nici unul. Nu stiu care e regula daca nici unul din soti nu are GC. Cred ca poti sa gasesti destul de usor pe net informatiile: cauta marriage license pentru statul in care vreti sa va casatoriti.

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

[quote]Originally posted by sinzi_ana

Ca tot vb de mancare...
E mortala...

Eu am gasit ciocolata Ritter Sport de diferite sortimente la magazinele poloneze si nu este scumpa parca 2$ maxim 3$ bucata.

Mergi la inceput