Rugati-va pentru mama
Raspunsuri - Pagina 8
lai spune:
Drum bun si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine! Multa sanatate mamei tale si numai ganduri bune!
O imbratisare si Ilincai si sa fiti tari cu totii, sa se rezolve totul cu bine!
Lai
soanso spune:
BIC,sanatate infinita mamei tale, nu te superi ca te intreb ,cum o cheama pe mama ta?,poate ar ajuta niste slujbe pt sanatate .
rugam din suflet ingerasii sa-i aduca sanatatea de care are mare nevoie,iar tie multa putere sa fii alaturi de mama ta.
SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana
miria_cristina spune:
BIC - Mult noroc si sanatate mamei tale! Iar tie putere, rabdare si curaj!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Ramona J spune:
Drum bun Bic! Sanatate mamei tale.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ForemanElf spune:
Bic, multa sanatate mamei tale! Sa o ajute Dumnezeu sa se faca bine.
Tie iti doresc mult curaj si multa putere.
Laura
BOCANILA spune:
Ma rog si eu pentru mamica ta.
Dumnezeu este medicul nostru suprem.
El poate face minuni.
In vremuri ale minciunii universale,a spune adevarul este un act revolutionar.....
dana d spune:
E miercuri... Dumnezeu sa fie si el in sala de operatie veghind ca totul sa decurga bine!
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Ina869 spune:
Bicule drag si scump sint alaturi de tine si de familia ta !
Fie ca totul sa fi fost doar un vis urat si in curind sa ne dai o veste buna!
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.
Bic spune:
Operatia a iesit foarte bine, iar mama s-a recuperat foarte bine. Dar a facut o infectie urinara si aseara am lasat-o suferind rau de tot. Dar a trebuit sa ma duc sa dorm, ca nu dormiseam de cinci nopti.
Vestea buna este ca poate vorbi si poate merge.
Nu stim inca ce este tumora. Medicul a spus ca nu se poate pronunta pina nu vin rezultatele de la biopsie.
Am de povestit o groaza despre sistemul medical din Ro al carui caracter glumetz il uitasem, iar una dintre glumele bune este ca te pun pe tine, pacient, sa te duci la farmacie sa-ti cumperi medicamente, ca ei nu au in spital...
Partea buna este ca echipa de la Elias este f. f. tinara si destul de profi si binevoitoare. Am ramas placut surprinsa ca i se explica mamei toti pasii pe care ii va urma, ce inseamna fiecare procedura, etc.
Sa ne in continuare.
Bic
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC