Rugati-va pentru mama
Raspunsuri - Pagina 5
philip spune:
Smaranda, imi pare tare rau. Mami tu e acasa sau aici cu voi? M0am gandit si eu de multe ori ce as face daca se imbolnaveste mama, of Doamne, teribile ganduri. ne rugam sa se faca bine si sanatoasa. imbratisari si pupici tie si micutei
philip&andreea
alintaroma spune:
Si noi il rugam pe Doamne-Doamne sa o faca bine pe mama ta si sa iasa invingatoare din aceasta batalie cruda si nedreapta.
Doamne ajuta!
Bic spune:
Fetelor, bucurie mare pe ziua de azi! Ingerii vostri sint cu adevarat foarte puternici!
La CT Scan nu i-a aparut nimic nicaieri.
Este cu totul inexplicabil ce are ea la creier. Fireste ca acum urmeaza emotia unei operatii si din nou suspiciunea ca undeva se ascunde totusi ceva. Sau ca totusi la creier e siteul principal. Dar macar am trecut de emotiile unui cancer in faza terminala. Azi ne bucuram.
Am citit si eu ca exista uneori tumori secundare la creier fara site original determinat. Doamne, da-i sanatate in continuare mamei!
Multumesc mult tuturor pentru sustinere.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
ciuf spune:
Bic, bune vesti! Ne rugam in continuare ca mama ta sa se faca bine in urma operatiei. Doamne ajuta!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
lucia_cs spune:
Bic, ma bucur mult pentru vestile bune.
Ma rog in continuare ca sa aveti numai vesti bune.
Ramona J spune:
Vesti bune, sa fie asa si in continuare!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
dordia2000 spune:
Super vesti!!! Bravo si...sanatate multa pe viitor! Noi ne rugam in continuare sa fie bine!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
catutza spune:
Bic , bravo! Ai vazut ca nu e chiar asa de negru?
Multa sanatate mamei tale in continuare, ne sa fie bine.
Asteptam vesti bune in continuare
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
madau spune:
Bravo, ne rugam ca totul sa fie in continuare ..fii optimista, o sa fie bine!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2