Rugati-va pentru mama
Raspunsuri - Pagina 3
dordia2000 spune:
Bic...stiu ce inseamna lupta cu cancerul...de la bunicutza mea care se lupta cu aceasta urata boala de cativa ani. Nu dispera, capul sus, si multa incredere in Dumnezeu. Noi suntem alaturi de tine, ne rugam pt tine si mama ta si o sa vezi ca o sa fie bine.
Multa putere iti doresc, iar mamei tale muuulta sanatate.
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
iris77 spune:
d/zeu sa va dea sanatate si putere sa treceti peste aceasta etapa grea din viata voastra!! trebuie ca rezultatul analizelor sa fie unul bun! doamne ajuta!!
iris77
tania-z spune:
Bic ma rog pentru tine si ma rog pentru familia ta sa duceti la capat cu bine aceasta lupta! Dumnezeu sa-ti de-a puterea de care ai nevoie sa-i oferi mamei tale sprijinul psihic, foarte important in rezultatele tratamentului acestei boli. Nu uitati sa zambiti, cu incredere si speranta. Sunt cu tot sufletul alaturi de voi!
Tania 27+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
corap spune:
si noi ne rugam pentru mama ta. sa fie puternica si sa invinga boala!
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
katty spune:
Ma rog si eu pentru mama ta!
Dumnezeu sa-i dea putere sa reziste la tot ce o asteapta de acum incolo si voua la fel!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
crissy77 spune:
Bic, suntem alaturi de tine si ne rugam sa fie totul bine.
Cristina & Elise-Stefania