Rugati-va pentru mama
Raspunsuri - Pagina 2
leea_cv spune:
Mai Bic am trimbitzat adunarea pentru toti ingerasii buni si-au venit cu miile.Acum s-au deplasat cu mare viteza spre locul unde e mama ta,ca sa o puna pe picioare.Si stii ce? Au promis ca in urmatoarele zice,pun aripioara de la aripioara si ii fac mamei tale pavaza impotriva oricarei nenorociri.
Sanatate definitiva!
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
hannen spune:
Multa sanatate si numai ginduri bune mamei tale!
Ma alaturi celor ce vor spune o rugaciune pt. ea.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
belutza spune:
Bic nu te mai gandi la ce-i mai rau . Suntem alaturi de tine , multa sanatate si tot binele din lume familiei tale .
O rugaciune pt mama ta ca totul sa fie bine .
belutza
Madutza10 spune:
Bic ,ne rugam pentru mama ta ,Dumnezeu e bun si o sa aiba grija sa nu se intimple nimic ,ai incredere!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
NISIPURILE DE AUR 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Hildegard spune:
Sanatate mamei tale si ne rugam ca D-0zeu sa fie alturi de ea si totul sa fie bine!
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)
Morgano spune:
Bicule draga, sunt alaturi de tine si ii doresc mamei tale multa sanatate iar familiei putere sa o sprijine in incercarea asta. Capul sus, pastreaza speranta si nu dispera!!!
Ripley 26+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
ina78 spune:
Bic ma alatur si eu celor care spun o rugaciune ptr. mama ta.
Iti doresc si tie multa sanatate, sa fii tare si sa ai putere caci vei avea nevoie sa-i fii alaturi si sa lupti impreuna cu ea.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
fee spune:
Bic, suntem alaturi de tine cu gandul si cu rugaciunile noastre.
Multa sanatate mamei tale!
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>