vreau sa fiu mamica,acum intru prima data.Am 29 anisi nu am ramas insarcinata niciodata.mi-am facut histerosalpingografie, dozari hormonale,laparoscopie de control, instilatii cu antiinflamatoare,monitorizari de ovulatie, spermograma si toate au iesit ca la carte.Dc aveti vreun sfat sau vorba buna ...
Sfat ... rabdare si fara stress. Nu te mai gandi, ca va veni atunci cand nici nu te astepti. Ti-o spun din experienta ... Stiu ca e greu de urmat sfatul meu (si eu ma "enervam" cand primeam astfel de sfaturi), mai ales atunci cand ti-o doresti cu adevarat, dar se pare ca functioneaza. Bafta si numai bine !!!!!!!
Si eu sunt in aceeasi situatie. Fac 30 de ani in septembrie si imi doresc tare mult un copil. Citesc, fac analize, ma pregates...Sper sa "iasa" cat de curand.
Lori, test postcoital ati facut? Se mai intampla cand toate analizele sunt bune ca
sa nu supravietuiasca prea mult din cauza ca glera cervicala ii ataca(nu stiu care e termenul exact).
quote:
Initial creeata de Lory
vreau sa fiu mamica,acum intru prima data.Am 29 anisi nu am ramas insarcinata niciodata.mi-am facut histerosalpingografie, dozari hormonale,laparoscopie de control, instilatii cu antiinflamatoare,monitorizari de ovulatie, spermograma si toate au iesit ca la carte.Dc aveti vreun sfat sau vorba buna ...

sa vina cat mai repede.