Un nou inceput

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Ai dreptate.Dupa capul meu conc. ar fi trebuit sa inceapa si cu barb. in casa si functie de evol. tuturor sa se faca trierea.Altfel mi se pare o aiureala.Cum adica sa elimin eu, ca telespec. o femeie sau alta ca nu-mi place un lucru sau altul la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Cine-i transmite prezentatoarei sa mai rasfoiasca putin si din cand in cand cartea de gramatica a limbii romane? Si printre altele sa-i spuna ca se pronunta corect "sapte" si nu "septe", pt ca e prezentatoare tv, nu centralista la telefoane. Zau asa...

Si am impresia ca producatorii iar nu stiu ce vor de la emisiunea asta. Cum adica sa elimini deja femeile cand alea n-au vazut barbati, scopul sederii lor acolo?

Parca sunt pesti in acvariu, asteapta sa vina cumparatori. Gretzos. Si trist. Poate stau acolo pana mor, daca nu se anunta vreun doritor... A,ba nu,le elimina publicul. De ce? Cine intelege, sa-mi explice si mie!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzezplic io, in septe puncte:

1: kanal (la fix numele!) D, este un canal (oh, da!) nou, cu poante vechi.
Poanta veche e ca daca aduni niste pesti intr-un acvariu, ai la ce sa te uiti daca doresti relaxare, daca doresti si actiune si ai si o latura chinchi (ca in viata reala e lipsa de asa ceva), ridici temperatura din acvariu pin' la estrem, arunci si niscaiva pesti rapitori, sanitari sau exotici, astepti sa vezi ce se intimpla si cind e fierberea mai in toi, aduci si prieteni sa vaza ce se intimpla. S-a dovedit "stiintific" ca prezenta caracatitelor in forma de lacrima, de aceasta oara, tip "gina gigiolina nevertebratus spongi" este benefica la odientza! S-a demonstrat clar! Data trecuta "lacrimae nematoctidae" a infestat totul!
Canalul asta a intuit perfect aceasta latura umana (sa-i zicem nevoie integrata in absolut, dar sa nu o confundam cu adevaratele nevoi), drept pentru care a facut posibila priveala la Tv a unor persoane voluntare, pe post de "animale" de companie virtuala, fie ele si spheriforme sau microbidiene, pe sistemul: "daca te uiti la mine inseamna ca ma vezi, daca ma vezi inseamna ca exist, daca exist inseamna ca sint importanta, daca sint importanta te uiti la canal, care canal? canal D!"

2. e mult mai misto sa le fiarba intii fo' citeva saptamini, decit sa le livreze "la de-a gata" doritorii de sex ( adica sex masculin am vrut sa zic!)

3. e necesar sa eziste o perioada de acomodare si de detectare a unei "lacrimi" pe obraxu canalului, orice emiziune trebe musai neaparat sa aiba agitatorul specific oricarui acvariu care se respecta, in speta, fiecare acvariu' cu piranha lui!

4. Emiziunea de s-a terminat s-a terminat recent, filmarile de le vedem au inceput inaintea terminarilor terminate ale fostei emiziuni care a saltat inimile si audientele. Au si piscina.

5. Pina la ora asta... deja, Gina ( sper ca nu de la Virginia vine alintul) are mai multe cereri in cazatorie decit Pariz Hilton.
Dar, fapt de luat in seama poate: si multe progrAmari la terapie, mai multe decit avea inainte cu deosebirea ca acu's gratis.

6. Pe bune, acu' stiu: nu exizta alta moderatoare mai buna ca fata aceea cu par brunet ( ii zic asa ca nici Gabi nu-i pot zice , ca n-o cunosc, da' mai mult fiindca paru' ii iese in evidenta in contrast cu ochii, desigur...plus inteligenta, se vede de la o posta, cit de mari sint! daca faci ochii mici, mici ca sa zaresti dincolo de par...). Le intoarce cum vrea ea!

7. Ce ca lumea: pui pe canal D si, iaca te-ai inveselit! de-ar fi sa pui aspiratorul si sa te uiti la TVcultural, n-ai nicio sansa, nu auzi nimic, vezi-vezi da' ce vezi? Muzica nicidecum n-are rost sa pui, discovery...sa fim seriosi...tot ai fi tentat sa pui niste atentie, tradus-netradus... insa niste niscaiva paruiala poate fi ceva ...wow! fie si pe mute!

Hei, Tzuni-yammi, te-am lamurit vreun pic-pic, pic mic?

http://www.sonia.as.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

O sa-l lungeasca si p-asta cum au lungit-o si cu NPM.

belutza

Mergi la inceput

Are o saptamana de cand a inceput si le intreaba pe concurente in fiecare de povestea vietii lor...

belutza

Mergi la inceput

Ca sa ne intre odata in capul ala prost 'care este'.Pana la urma am sa stiu mai bine cine-s ele decat cine mi-s eu!
Daniela,ai facut o radiografie plina de acuratete.Ele-s pestii dar noi cine suntem?Fraierii care se tot uita la ceva nashpa desi stiu ca e de kk.Ca sa ne amuzam,ca sa avem ce barfi,chiar de ce?

Mergi la inceput

Da,da .. ca noi tare prosti mai suntem de nu ne intra in cap..
O lungesc si ei ce sa faca .. daca barbatii nu vor sa se inscrie ..

belutza

Mergi la inceput

Daca toate v-ati apucat sa nasteti numai fete,de unde barbati?Sunt putini,dragii de ei, si din astia o parte insurati,o parte plecati la lucru afara,o parte celibatari convinsi ,o parte se iubesc tot cu barbati,si tot asa,ca sa nu mai vorbim de batrani,bolnavi,etc.Sper ca nu-s pe cale de disparitie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Emisiunea aceasta, la fel ca NPM, se anunta a fi un mare fiasco!Mai, astia de la canalD nu si-au permis sa insulte publicul in Turcia, dar aici o fac si inca foarte bine!Acum nu stiu daca ei sunt de vina, sau vre-un novice in ale tv-ului se joaca cu nervii nostrii si ai concurentelor! La turci, barbati au fost din primul moment, au intrat cu totii in casa in aceeasi zi. dar poate acolo exista mai multi doritori?!?

Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra Absolventa
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de la 9 luni

Mergi la inceput

Romanii or fi mai timizi ,ar fi trebuit sa cheme niste turci.

Mergi la inceput

Si cine se intelegea cu ei ?? Va dati seara ce-ar fi iesit cu turcii in emisiune [:)))))))))))]

belutza

Mergi la inceput