Un nou inceput
Raspunsuri - Pagina 5
belutza spune:
Ginutza nu este fata mare , a si spus ca la 25 de ani a avut primul contact sexual. Asa parca tin minte. Oricum fata mare nu mai este.
A sunat un domn azi din Londra , vroia sa se inscrie la concurs pt ca-i placea Anca.
belutza
iuliana_2007 spune:
quote:Tare rau
Originally posted by wonderfulquote:
Originally posted by blackgirl0
Eu m-am hotarat: votez cu Anca si Elena. Par cel mai mult cu capul pe umeri. Cat despre Ginuta Virginuta... sper sa o tina cat mai mult in emisiune. Face un show... Macar ca ma "destreseaza" si tot ma uit la ea
E bine ca esti un om hotarat.eu il votez numai pe Basescu,e genul meu.Nu prea vad barbati sa se inscrie.Saracutii,cred ca le e frica,sexul tare,deh.Adevarul e ca si eu m-as gandi pana se termina emis.,daca as fi in locul unui barabat.Il halesc alea ca pestii piranha.
Si eu tin tot cu Basescu,chiar imi place omul asta.
La ce ora este mai exact emisiunea asta si ziua ca inca nu m-am prins.
Vreau sa ma amuz si eu putin ca nu am mai ras asa bine de mult.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
wonderful spune:
Emisiunea cu Base e pe canal C de la ...Cotroceni,nu te gandi repede la prostioare,ca esti mama de copil.
lulu_boches spune:
quote:Ala trebuie sa fi avut picamar, ca acolo fu de munca
Originally posted by belutza
Ginutza nu este fata mare , a si spus ca la 25 de ani a avut primul contact sexual. Asa parca tin minte. Oricum fata mare nu mai este.
A sunat un domn azi din Londra , vroia sa se inscrie la concurs pt ca-i placea Anca.
belutza
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
iuliana_2007 spune:
quote:Nu asta cu Base ci aia cu Ginutza.Doamne ce tie si cu vorba romanului.
Originally posted by wonderful
Emisiunea cu Base e pe canal C de la ...Cotroceni,nu te gandi repede la prostioare,ca esti mama de copil.
Base sa fie sanatos acolo,el este ocupat cu blonda...Glumeam,cred ca v-ati prins.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
belutza spune:
iuliana - emisiunea este de luni pana vineri ziua de la 13:30 si seara de la 19:15 .. iar in week-end nu stiu , presupun ca tot sambata cum a fost la NPM.
belutza
belutza spune:
quote:HAHAHAHAHHA
Originally posted by lulu_bochesquote:Ala trebuie sa fi avut picamar, ca acolo fu de munca
Originally posted by belutza
belutza
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
belutza
mira_m spune:
Prezentatoarea se prezinta. Ce parere aveti?
http://foto.rol.ro/html/album/index_album_1684.htm
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
Tzuni spune:
Cine-i transmite prezentatoarei sa mai rasfoiasca putin si din cand in cand cartea de gramatica a limbii romane? Si printre altele sa-i spuna ca se pronunta corect "sapte" si nu "septe", pt ca e prezentatoare tv, nu centralista la telefoane. Zau asa...
Si am impresia ca producatorii iar nu stiu ce vor de la emisiunea asta. Cum adica sa elimini deja femeile cand alea n-au vazut barbati, scopul sederii lor acolo?
Parca sunt pesti in acvariu, asteapta sa vina cumparatori. Gretzos. Si trist. Poate stau acolo pana mor, daca nu se anunta vreun doritor... A,ba nu,le elimina publicul. De ce? Cine intelege, sa-mi explice si mie!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos