Conflict de interese:))
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
cmirela35 spune:
Baby,dupa postarea ta initiala,esti in mod sigur genul de om care faca haz de necaz.C-o fi bine,c-o fi rau,asta doar tu te simti bine reactionand asa...Mi-as dori sa fiu si eu ca si tine
.
Si acum,ca sa nu fiu of topic,mie mi se pare genul de barbat pe care nici o femeie nu il va multumi cu adevarat vreodata...Va gasi intotdeauna macar un defect(mde,nod in papura gasesti daca tii mortis),deci...
Eu nu spun nici sa il lasi,nici sa nu il lasi....
Dar daca ramai cu el,va trebui sa tratezi pe mai departe relatia cu umor(cel putin pentru tine),si cine stie?poate ii vin mintile la cap si te apreciaza si el.Desi eu una nu prea cred.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyblue/babyblue.jpg)
babyblue spune:
si nimic nu functioneaza: perioade de distanta, pseudo-despartiti, discutii calme, discutii aprinse, plansete etc..el asa e: cu cateva mom super bune si restul pretentii, reprosuri si chef de cearta.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/A_Iulia/A_Iulia.jpg)
A_Iulia spune:
bun, deci pana la urma si tie ti-e clar ca nu e personajul potrivit.
da bice cailor!
Adina + Olivia 04.03.2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/A_Iulia/A_Iulia.jpg)
A_Iulia spune:
Bebyblue, si poti sa-i comunici ca dorintele lui nu raman fara acoperire.
Tocmai m-am hotarat ca urmatoarea data cand merg la manichiura sa-mi fac unghiile rosii. Mi-a facut pofta baiatul asta. Si parca m-am saturat de french, ia sa mai variez un pic.
Adina + Olivia 04.03.2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Bluel/Bluel.jpg)
Bluel spune:
Babyblue, unde l-ai gasit pe Mr. Perfect asta? Te intreb ca am si eu unul in dreapta mea la birou
Imprumuta-mi-l mie pentru o saptamana si daca n-o zice el dupa ca esti femeia perfecta sa nu-mi spui mie pe nume! Hai, ca unghii rosii, fuste scurte mai am si eu, ii fac imagine buna , sex in plex cand am eu chef, dar cand vine vorba de mancat i-as arata frigiderul, de calcat, l-as trimite la Nufarul, iar de periat i-as cere sa imi faca rost de o perie de sarma ghimpata!
Acum serios, lasa-l in plata Domnului, mai sunt si altfel de barbati pe lumea asta! (Unul ar fi sotul meu, dar nu-l dau )
P.S Nu face greseala sa te muti definitiv cu el, te incalta imediat, e mai puternic ca tine!
MissParker spune:
Bluel, bine le mai zici.
Dar cu una te inseli: acest baietel nu este nici pe departe mai puternic ca babyblue a noastra. Este doar o labutza trista care VREA sa PARA puternic. Un barbat cu adevarat puternic nu are nevoie sa calce pe altii ca sa se simta si el superior o jumate de secunda. Tipul asta e un baietel nesigur si complexat si domina prin critica si sadism, vrea o mamica, nu un partener egal, matur; el isi imagineaza ca prin dominanta ego-ului isi va castiga superioritatea... O fi in plus si atat de prost incat sa creada ca asa se castiga si iubirea cuiva??
babyblue, pe cai, fata draga, ca viata e tare scurta ca sa ti-o petreci langa oameni cu care nu esti fericita!
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
cmirela35 spune:
Baby,draga,daca castigati bine amandoi,de ce nu luati o menajera de 2-3ori pe saptamana,sa faca macar curatenia...Si poti sa motivezi ca vrei sa petreceti mai mult timp impreuna...Vai,ce mi-as dori sa-mi pot permite eu una!Si asta pentru timpul meu liber care.....nu mai e...Asta pentru ca vrea totul perfect!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyblue/babyblue.jpg)
babyblue spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Bluel, bine le mai zici.
Dar cu una te inseli: acest baietel nu este nici pe departe mai puternic ca babyblue a noastra. Este doar o labutza trista care VREA sa PARA puternic. Un barbat cu adevarat puternic nu are nevoie sa calce pe altii ca sa se simta si el superior o jumate de secunda. Tipul asta e un baietel nesigur si complexat si domina prin critica si sadism, vrea o mamica, nu un partener egal, matur; el isi imagineaza ca prin dominanta ego-ului isi va castiga superioritatea... O fi in plus si atat de prost incat sa creada ca asa se castiga si iubirea cuiva??
babyblue, pe cai, fata draga, ca viata e tare scurta ca sa ti-o petreci langa oameni cu care nu esti fericita!
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
miss parker, n-am pomenit ce bine il descrii. parca il cunosti, zau asa.
da, nu vrea un partener egal si intradevar e sadic si obsedat sa domine.....bleah...
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))