Conflict de interese:))

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

quote:
Originally posted by babyblue

intradevar si asta a inceput sa insiste cu mutatul si sa mor dc pricep de ce vrea sa ma mut cu el, dc tot nu=s buna de nimic.

Pai e simplu, te vrea mai aproape, ca sa te cicaleasca mai mult/mai des. Daca nu si-ar oglindi perfectiunea lui in persoana ta plina de defecte, crezi ca s-ar mai putea valoriza?!:))

http://bd.lilypie.com/AVkRp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

l

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Dragelor, io am gasit femeia perfecta. O puteti admira www.trilulilu.ro/misualex/e855bfe625e49c" target="_blank">AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ei rilbuc, e doar o reclama la chiloti barbatesti.
Dar gusturile nu se discuta, fiecare are dreptul sa viseze la ce-i place.
Oricum, care-i legatura cu topicul lui babyblue?

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

m

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rilbuc1

Dragelor, io am gasit femeia perfecta. O puteti admira www.trilulilu.ro/misualex/e855bfe625e49c" target="_blank">AICI

lol

_

Babyblue va pupa pe toti!!

Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))

Mergi la inceput

n

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by babyblue
el e f provocat de femei cochete, libertine, pe care nu le poate supune. plus ca are pretentia ca femeia cu care iese sa fie de familie buna, sa "dea bine", sa fie "buna", sa aiba bani, averi. a intalnit in trecut o fata, mai simpla, sincera si foarte gospodina, atasata de casa care nu-i stirbea autoritatea si se rusina cu ea, pt ca era mai grasutza, mai putin cocheta, nu sclipea.si desi cu ea era calm, nu se enerva, s-a plictisit.(el mi-a povestit, nu stiu cat de adevarat e)

el ar vrea o papusica sexi, cum vede in reviste, si papusica aia sa fie la picioarele lui si cand se scoala dupa sex, sa apara si cu bucate aburinde. aaa si eventual sa fie totul gratis. sa fie fiztoasa per total, dar sa nu faca fizte cu el, interesanta dar sa nu-l inhibe..etc independenta financiar si cu pozitie sociala, dar dependenta de el psihic si afectiv. sa i se daruiasca complet..si apoi dc ea merita, sa ofere si el.

Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:))) [/red]

Mda. Si eu l-as vrea pe Brad Pitt.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Eu ma intreb babyblue daca te hotaresti sa stai in relatia asta macar ai si tu lista ta? Mama ce lista mi-as face eu............

Mergi la inceput

degeaba am eu lista mea...miss parker a zis-o bine..nu ai loc de gura lui sa mai apuci sa vrei si tu ceva.si oricat am discuta pe tema stilului reprosativ si critic efectul nu dureaza mai mult de 3 zile.

_

Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))

Mergi la inceput