Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(47)
Raspunsuri - Pagina 27
![](images/user_woman.png)
RGE spune:
DANY..numai sub buric nu e bine sa presezi burtica....
LAURA bine ai venit!!
..eu cred ca ma apuc de curatenie..nu am stare dar nici chef de mers la control
ROXANA de "ursuletz" 26+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
RGE spune:
ADINA!!!! ..ce ai mama..facem cu schimbul???....hai capul sus..ai cazut in borcanul cu melancolie?...nu lasa starea sa puna stapanire pe tine...mai ales ca esti singurica fa-ti un pic de cap..hai lasa tristetea da-o in ma'sa...pune-ti muzica, danseaza, fi vesela!!!
ROXANA de "ursuletz" 26+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
dany, eu am si cu talie joasa (sincer mi se pare crima sa port acum, pe caldura, ceva cu talie inalta), dar am si cu talie inalta. Mie amandoua perechile mi se par super, am nimerit ceva lejer.
Acum o ora ma uitam la Stapanul animalelor (am innebunit in ultimul timp ) si era un iedut care behaia subtirel. Cat timp a behait iedutul a misunat si puia mea
.
Nu aveam muzica sau altceva, si ea reactioneaza la sunete, sau asa cred eu in urma experientelor.
I-am explicat ce este, dar asta mi s-a parut unul din cele mai amuzante momente! 26+
anacami spune:
Dany, poti sa editezi mesajul si sa corectezi (numai daca vrei - daca nu, ne mai amuzam); eu cam abuzezi de acest instrument, mananc litere si scriu repede mesajele- nu am rabdare sa le pre-vizualizez.
Daca este elastic special/"betelie" pt. gravide (la fusta si pantaloni) eu le port peste- nu simt niciun discomfort
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
dany, eu nu port (si nici nu am purtat) decat pantaloni, fuste cu talia joasa-joasa!! asa ac acuma nu ma afecteaza ac e burtik, doar ca nu mai pot inchide pantanii/fustele, probabil m-am latit un pic in solduri.
gianina, multumim de complimente!!
aseara ne-am uitat la un film dragut (un pic usor dar dragut) : THE EX
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina
Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
dany26 spune:
Ahaaaa....dar la mine bebe e sub buric la cateva degete....si de aceea ma gandeam cum o fi mai bine
Mersi de raspuns fetele!!! 22+
ANDREI
pufulet74 spune:
Salutam burticile
Adalia, LA MULTI ANI, chiar daca cu intirziere, sper ca primesti gindurile bune si urarile ! :)
Adina draga, ce s-a intimplat de te simti asa ...?
Eu am fost azi la tratament cosmetic si m-am socat, cosmeticiana mea este insarcinata si e cu o luna mai mare ca mine, si abia asteptam sa ma duc, sa povestim, etc ... Se casatorise in aprilie si isi faceau planuri de mers in vacanta inainte de a veni bebe, mobilau casa, tot ce vrei. Si o vad in negru, arata f bine ca e o tipa faina, o complimentez si se apuca de plins ... ii murise sotul de citeva saptamini, electrocutat ... :((
M-a socat de nici nu am mai stiut ce saa mai spunn :((
------------------------
Flory 24+
Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
dany26 spune:
Fetelor voi stiti cumva cum e obiceiul la botez...noi trebuie sa facem vreun cadou sau altceva de genul asta nasilor...??Ca stiu ca ei cumpara lumanarile....si mai ce mai fac?? 22+
ANDREI
slimatei spune:
quote:
Originally posted by adinag
Buna,
sunt obosita, prost dispusa,am pus in week-end 2 kg, as vrea sa ma culc astazi si sa ma trezesc in alta parte...
Sa nu ma certati, ca sta e!
Stefania, felicitari pentru ca l-ai simtit pe bb! Ma bucur pentru tine! Si sa nu intri in panica daca vine o zi cand nu-l simti, se mai intampla la inceput!
....
Adina 18+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
...
multumesc Adina...defapt aia a fost singura data cand l-am simtit si am fost si sigura ca era bb...sper sa am astfel de momente de acum incolo...multttt mai deseeee...ta'su a auzit de misc lui bb si nu imi mai da pace
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_disapprove.gif)
![](icon_smile_angry.gif)
.....
quote:
Originally posted by adinag
Nu BB, nu asta-i motivul. De obicei o aduc pe Jasmina pe la 15.30-16 de la gradi, deci nu-i mare diferenta. Chiar ma bucur cand mai am si liniste (stiu, mult timp nu-mi puteam inchipui si poate si la voi e la fel). Ea fiind atat de energica, iar eu acum cu sarcina avand mai putina energie decat in mod normal, chiar ma bucur cand ma pot un pic recrea. Dar ma simt trista... N-are de-a face cu Jasmina!
Insa multumesc!
Adina 18+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
scuza-ma ca ma bag si eu in seama...imi dau si eu cu parerea...
dupa mine...pe deoparte asa e te simti mai libera...ca nu e jasmin...ca iti dadea de facut pe urma ei...dar in subconstientul tau ...tocmai asta e motivul tristetei tale...te simti singura...nu mai e... sa te faca sa alergi...sa te puna in miscare...poate nu reusec sa ma explic..dar am trecut prin astfel de situatii ...cu alte persoane..cand stateau langa mine..imi dadeau mereu de facut ...ma oboseau...ma enervau cateodata...dar dupa ce plecau....era ca ....ma simteam pe deoparte mai libera, iar pe de alta simteam ca imi lipseste ceva...chiar ca e trist... te inteleg(mai ales ca se vb de fetita ta si nu de oricare alta pers.)...dar incearca sa-ti ridici moralul..ca-i faci rau lu' ala micumulti
suntem alaturi de tine
Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici