Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(47)
Raspunsuri - Pagina 26
![](images/user_woman.png)
adinag spune:
hai mai, nu ma certati!
Si va multumesc pentru urarile pentru Jasmina! Noi am sarbatarot-o ieri, am fost la ai mei, am facut mici si porumb la gratar, am mancat tort, i-am cantat, a primit cadouri... Azi i-am mai cumparat inca un tort, ca deh, azi e ziua ei! Ea e la tatal ei si vine pe la 17.
Nu stiu ce am, ma simt as singura... Sa nu ma certati, ca n-am ce face!
BB, hai ca esti culmea! Pai normal ca nu-ti mai intra bluzica peste burtica, ce vrei! nu vezi ca esti sexy mama?
Adina 18+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anacami spune:
quote:
Originally posted by laura1713
hello, burtici!
spuneti-mi si mie, va rog, cele care deja stati acasa, aveti concediu medical?
ca eu am 24 saptamani dar inca vin "voiniceste" la servici
Laura 24+
Bun-venit Laura!,sarcina usoara!
Eu sper sa merg cat mai mult la servici, pana prin octombrie. Primele 10 mesaje iti vor apare mai greu, dupa moderare, asa ca s-ar putea sa nu fie vazute si trecute cu vederea
Camelia, Sebastian
![](bonjovi.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
adina, poate te simti asa pt ca esti singura, fara Jasmina!!fa ceva pt tine! cumparati ceva, fa un baita cu spuma, fati unghiile...citeste o revista de femei, sigur te vei simti mai bine!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina
Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
bine ai venit laura!!! si sarcina usoara in continuare!! dupa cum spunea si Cami primele 10 mesaje sunt moderate, apar mai greu si de aceea uneori cand apar noi suntem cateva pagini mai inainte! posteaza sa scapi de moderare!!
in legatura cu concediul, eu de luni ( 26 saptamani) intru in medical o luna si apoi de la 1 sept intru in prenatal.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina
Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
adinag spune:
Nu BB, nu asta-i motivul. De obicei o aduc pe Jasmina pe la 15.30-16 de la gradi, deci nu-i mare diferenta. Chiar ma bucur cand mai am si liniste (stiu, mult timp nu-mi puteam inchipui si poate si la voi e la fel). Ea fiind atat de energica, iar eu acum cu sarcina avand mai putina energie decat in mod normal, chiar ma bucur cand ma pot un pic recrea. Dar ma simt trista... N-are de-a face cu Jasmina!
Insa multumesc!
Adina 18+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
mihuta spune:
Buna fetele,
azi am avut o zi tare ocupata, ca am avut chestiuni de munca importante de rezolvat si a trebuit sa le rezolv de acasa ca sa nu ma dematerializez de caldura la birou...
O intrebare : daca spalam hainutele de bebelus cu detergent special, putem sa folosim si balsam ? Sau ideea e sa fie cat mai fara miros ?
Ma duc sa ma uit la o emisiune pe Romantica, cu o psiholoaga si 3 familii cu copii, de a caror probleme se ocupa.
va pup 23s +
Sophia
dany26 spune:
Dragi gravidutze am si eu o intrebare: voi cum purtati futele si pantalonii? Adica cu betelia sub sau in dreptul sau peste buric?Oare cum e mai bine?Stiti cumva? 22+
ANDREI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gianina/gianina.jpg)
gianina spune:
Multumesc frumos fetelor pentru urarile facute..la fel va doresc si eu voua pentru puiutii vostri!
Adina, la fel zic si eu ca fetele...nu ai voie sa fii trista ...mai ales astazi....plus ca ii transmiti si bebelusului din burtica starile tale! Simo s-a nascut la ora 10 si 10 minute...Jasmin?
BB, pai cred si eu ... ti-am vazut pozele de la mare..si arati super bine!
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
dany26 spune:
Oupssunt culmea ....in loc de futele am vrut sa scriu fuStele....si uite ce cuvant a iesit
22+
ANDREI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gianina/gianina.jpg)
gianina spune:
quote:
Originally posted by dany26
Dragi gravidutze am si eu o intrebare: voi cum purtati futele si pantalonii? Adica cu betelia sub sau in dreptul sau peste buric?Oare cum e mai bine?Stiti cumva?22+
ANDREI
Dany, eu sub buric...asa ma simt cel mai bine!
![](pupic.gif)
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)