Mamici de iulie-august 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 28
ddanagh spune:
Mi-am recitit mesajul si pare ca e ff greu insa, pana apuc sa scriu povestea nasterii, pentru fetele care urmeaza sa nasca prin cezariana si mor de frica sa stiti ca e mai greu o zi doua pana cand reusesti sa te dai jos din pat si sa mergi, cand oricum suporti durerea altfel stiind ca e bine copilul, apoi durerile se amelioreaza de la o zi la alta. MIe mi s-a parut incredibil cum eram duminica fata de sambata cand credeam ca o sa stau in spital o saptamana.
Dana cu Daria Stefania
maine este DPN - ul
nikole spune:
Buna fetelor,
Noi v-am citit din umbra,v-am admirat comorile, am mai si lacrimat pe ici pe colo, am mai bagat la cap una alta despre alaptat, si tot asa....
mie insa nu-mi sta capul decat la dilatatii si respiratii...maine(40 sapt) merg la dr. si daca situatia e la fel ca sapt trecuta vom hotara impreuna cand sa ma interneze pentru inducere, ori vineri(27.07.2007) ori luni.
Dar sa vedem maine...
in rest, imi astept socrii care vor sosi maine...nici nu vreau sa ma gandesc ce nebuneala o fi aici, cand ne vom aduna cu totii, cu mic cu mare...
Simo, Anya pentru grija!
Elena, felicitari pentru bebe Alexandru, sa-ti traiasca si sa va pape urechile..
39+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise
X-ray spune:
nikole .lasa ca va fi bine,macar iti face cineva de mancare ca iti garantez ca nu vei apuca sa faci prea multe pe langa bb.abia astept sa ne arati poze cu el,va fi o frumusete
eu m-am apucat sa scriu povestea noastra...dar am inceput cu inceputul,adica cu "chinurile" de a ramane gravi...sper ca nu am sa va plictisesc.defapt stai sa o si termin
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
olguttza spune:
Otilia, Roxana, Andutzy, Dana, Brazuca, Oana, Tizo (scuze daca am omis pe cineva...), felicitari si numai bine pentru voi si pentru puiutii vostri!
Noi suntem bine, ne luptam cu caldurile. Olga doarme o noapte bine, o noapte mai putin bine - caci nu pot zice prost : adica, o noapte de la 12 jumate la 7 jumate, o noapte de la 12 jumate la 3, mancat si rasfatat pana pe la 4 jumate, sculat la 7 jumate pt. mancat, kk si rasfat, culcat din nou pe la 11. Acu doarme dusa cu tat'su, am si io timp sa respir. Si ea a facut bubite la gat de la caldura, acum sunt pe trecute; i-am dat cu bepanthen in primele zile, dupa aia am lasat-o asa. Are anumite mese (cea de la 7 jumate dimineata si seara, la 9 jumate) cand mananca foarte mult, cred ca atunci simte acut nevoia de hidratare: baga tzitzi, cam 100 ml biberon si vreo 20-30 ml ceai anticolici. Chiar sunt curioasa cat o fi luat in greutate, dar de-abia sapt. viitoare mergem la masurat.
Cam atat ar fi de la noi...
Pupam bebici, mamici si burtici!
mami de Olgutza norocoasa
5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Simo78 spune:
nikole...so, pana la urma cu tine de mana nasc
Ca asa ne place noua, in gasca
Ne vedem peste 2-4 zile!
Simona 38+ Matei Hisham
Crash test dummies
cristina_ana spune:
Elena, felicitari si sa va traiasca bebe, sanatos, frumos si norocos!!!!
Dana, bine ati venit acasa! Te asteptam cu povestea nasterii, ca si pe Alina.a!!!
Danis, f.f.f.frumoasa povestea ta,si foarte frumos scrisa. M-ai incurajat foarte mult!
Lia, si eu am patit exact ca tine. Dupa 3 luni de contractii nasoale, gynipral si stat in pat, acum ma simt excelent! Am intrerupt gynipralul cam acum 3 saptamani si tot atunci au incetat si contractiile mele! Eu luni aveam colul deschis 3 cm si ma asteptam sa nasc pana acum, dar vad ca nici gand! DOctorul mi-a zis ca daca pana joi nu se intampla nimic, vineri imi induce nasterea (o sa am 39 de saptamani incheiate). Nu mai vreau sa astept datorita experientei triste de anul trecut, si cred ca e mai bine sa-l nasc cat mai repede!
Nikole, deci pana la urma nu-ti face cezariana! Iti tin pumnii sa decurga rapid nasterea si fara dureri (prea mari).
Luna, te asteptam cu vesti buuuneeee!!!!
Andicu, imi pare tare rau de ce ti s-a intimplat, si iti tin pumnii sa se rezolve cat mai repede si sa scapi de dureri!
Cristina, 38+ si bebe scump
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
Anya20 spune:
lunito, asteptam cu nerabdare vestile bune de la eco!
lia,oarecum la fel am patit eu cu anya...am avut contractii, am facut tratament si cand l-am intrerupt, la 37 de saptamani, spuneam la toata lumea ca s-ar putea sa nasc. si am nascut la 41...credeam ca n-o sa mai iasa odata . prietenii ma priveau un pic cu repros...adica m-am cam vaitat de pomana
mai, mai, dar ce coincidente fericite! atatea casatorii in iunie...pana intra valen, am sa va spun ca si ei au aniversat 4 ani, pe 21 iunie (s-au casatorit fix cu o saptamana inaintea noastra. si ca o alta coincidenta si intre fetele noastre sunt tot 2 saptamani diferenta, atat la cele mari cat si la cele mici).
asa ca la multi ani tuturor si casa de piatra!
alinutzo, suntem "legate" prin tot felul de evenimente.
hai cu povestea, ca te astept. sa mai plang si eu putin de emotie...
aylin, bine ai revenit!
elena, sa-ti traiasca bebelusul si sa fie sanatos!
dana, bine ati revenit acasa!
simo, ce putin mai ai. brrr! cred ca ai nodul in gat. dar nu te emotiona de pe acum, ca o sa ai motive serioase sa o faci dupa nastere.
nikole, mult succes si o nastere usoara!
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
mychydutza spune:
fetelor, felicitari celor care si-au aniversat casatoria. bine ca ati adus vorba ca asa mi-am amintit si eu ca ieri am avut 3 ani de la nunta . norok cu voi ca am si uitat cu toata nebunia si stresu si caldura asta..........sotzu ieri a avut neste examene pt doctorat si uite asa am uitat noi de marea aniversare.
maine ne ducem si noi la dr sa vedem ce si cum .............bebe (asa cum zicea si Luna ) e ffff agitat. imi sare burta cand colo cand colo. nu stiu ce e cu el. contractii-nu. adik nu ma doare. alea nedureroase chiar nu stiu cum sunt! poate ma luminati voi. oricum tre sa pregatesc bagaju, ca din toata lista numa papuci am. si banii de onorarii..........ca cine stie , ma loveste nasterea si n-am de nici unele.
pupici si poate da DD si mai scapam de canikula asta ca m=a terminat
+37 cu bebe baiat
mihaela
andicu spune:
mulumesc de incurajari!
Deocamdata mi s-a rezolvat problema. Am fost la spital si mi-a facut o incizie acolo sa se curete zona. Acum sunt bandajata la un san si nu prea pot sa-l iau pe bebe in brate ca ma doare. Maine ma duc iar sa vada ce mai e pe-acolo si sper sa nu fie nevoie sa taie mai adanc (asa s-a exprimat dr)!
Deni, saru'mana pt sfat. o sa vb cu dr sa-mi dea reteta pt Dostinex ca am mai citit si eu pe forum despre reactiile la bromocriptina.
La multi ani fericiti pt Aline si Andra si sa sarbatoriti nunta de aur ca si pana acum!
Nikole, bafta multa la dr si sa ne dai vesti ca sa punem majoretele la treaba!
Elena, Lia a zis bine, citeste subiectul deschis de mine pt ca stiu f bine prin ce treci! nici nu stiu cum sa te consolez pt ca la mine nu functiona nimic; aveam starile astea asa, dintr-odata si fara explicatii. O sa treaca, dar trebuie sa-ti lasi timp si sa incerci sa gandesti pozitiv. Pe mine m-a ajutat f mult sa am mereu pe cineva cu mine, mama, soacra, sotul, in asa fel incat sa nu raman prea mult singura si sa am timp din cand in cand si pt mine. Pot doar sa-ti spun ca o sa treaca, ai rabdare si incearca sa-ti faci timp zilnic si pt o parte din lucrurile pe care iti placea sa le faci inainte de bebe ! ajuta f mult!
ps. FELICITARI pt bebe Alexandru! sa va traiasca si sa aiba o viata frumoasa si implinita!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi
Ashera spune:
Pupici fetele . Elena, felicitari ptr bb Alexandru! Sa creasca mare si voinic si sa fiti fericiti! Alina, asteptam povestea bulinei. Felicitari ptr crestere si ptr notele bune . Luna, asteptam vesti bune destre rasturnica. . Mamii, felicitari ptr bebe si ptr kg date jos. Sper sa fie asa usor si la mine, ca am pus tare multe kg. . Lia, stie bb cand trebuie sa vina . Felicitari tuturor celor care si-au aniversat casatoria. Multi ani si de acum inainte si sa fiti fericiti alaturi de puiuti !
37+
Christian