Aradence minunate! (77)
Raspunsuri - Pagina 19
ancapolgar spune:
Hello! Iacata ca nu am disparut, dar nu prea apuc sa scriu mare lucru, mai ales ca mai muncesc la negru pe calc (culeg texte pt o editura) si cand ma pun la calc mai degraba mai scriu ceva, sa mai scot un ban. Si pe deasupra ma simt f nasol datorita CM-vorba cuiva ![]()
AAA....... si Alex cand ma vede la calc si suntem doar noi 2 acasa incepe sa planga pt ca ii trebuie sa butoneze si el si atunci tre sa plec din zona calc,de scris scriu mai mult cand doarme el.
Alinush,am vizionat pozele,sunt f faine,iar tu ai farmec in orice ai fi imbracata, ca asa esti tu... Gata, ca zice lumea ca ma dau bine pe langa tine sa obtin cine stie ce
.
Flavia, cum a fost la strand la unguri?
Sper sa ajungem si noi in curand,nu stiu cand o sa avem timp sa il trecem pe Alex pe pasaportul lui Ovi.
Alex e o figura, incepe sa ne imite, e tare distractiv. Se chinuie sa zica si el dupa noi cucu si zice tot caca.![]()
Cum fac sa imi bag si eu nasul pe LR?![]()

Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
lz_cecilia spune:
Ada,caut un magazin care are rochii pentru fetite(de gala) la aproximativ 10 euro bucata si sandale/pantofiori la 5 euro bucata... ma poti ajuta cu vreo informatie?..please!!!
Cecilia
http://s106.photobucket.com/albums/m250/puricoasa/
Melania 14 spune:
Am sosit.Suntem franti.Drumul e lung si obositor mai ales ca de pe la Ramanicu Valcea-Constanta e tara lui Papura Voda unde fiecare-si face legea pe sosea.
Merg sa despachetez strictul necesar si la culcare.Ne auzim maine.
Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !
gabitzica spune:
Carmen , bine ati revenit acasa! asteptamsa nepovestesti cum a fost.
Cecilia stiu ca sunt mai multe magazine de copii pe Eminescu asta de care zici tu cred ca e cam vizavi de Iana. Nu stiu ce preturi au ca nu am fost de mult pe acolo.
adablackcat spune:
Ildi, Vlad e tot la socrii, si tot nu mananca. In rest e bine, nu are probleme ca nu e cu mine.
Azi merg la Timisoara si sambata in Ungaria. Ieri am spalat ditai mocheta din bucatarie. Profit ca nu e Vladut acasa si fac tot ce nu puteam face cu el aici. Mai am curatenia in camara si in birou. Incerc sa scot o harta a Szegedului ca sa ne putem descurca pe acolo...
Ce-mi place mie in legatura cu lipsa lui Vladut e ca am mult mai mult timp pentru Iulia, sa povestesc cu ea, sa-i impletesc codite multe, sa ii spun seara povesti, etc.
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
flavia ramona spune:
Cecilia, nu te pot ajuta. Stiu doar sa sunt multe magazine de copii pe Eminescu.
Ada, spor la treaba. Si eu imi tot gasesc de lucru prin casa cand il las pe Bogdi la mami.
Carmen, bine ati revenit. Asteptam, poze si impresii.
Ma enerveaza ca nu-mi merge nici azi tel fix. Am facut o sesizare da parca vad ca iar trebuie sa sun.
Ma duc sa manc ceva ca ametesc de dimineata de nu mai stiu de mine.
Hildegard spune:
Buna,
Azi n-am iesit afara cu steff ca am mesterit curat prin sertare.Cand se trezeste mergem afara.
Maine vrem sa ne depunem dosar pt. 2 pasapoarte. Cat dureza pana se fac, cine stie?(cine si-a facut recent).
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
Hildegard spune:
Fetili, ce parere aveti de "Picaturile suedeze".
Am primit o sticla si i-ama sa cum scrie pe ea. Rau nu-mi face nu?
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
alinamoro spune:
N-am avut net de aseara.
Veronica, dr. Tripa a fost si la Dragos si la Adelina cand am nascut, mie mi-a placut de ea, are si ea un baiat pe care-l cheama Dragos.![]()
Nu stiu de picaturile suedeze nimic...la bitter suedez te referi?
Cecilia, pe Eminescu este un magazin Kinder surpise, dar preturile nu sunt mici deloc, hainutele sunt de calitate.
Nu stiu ce preturi au rochitele, dar ce ma cumparat eu pentru Dragos...o pereche de pantaloni 85 lei...am cumparat ca mi-au placut tare mult si patroana e mamica unui coleg de-al lui Dragos de la gradinita.
Anca, multumesc!
Bine ca ai de lucru, niciodata nu-s de refuzat banii.![]()
Carmen, bine ati revenit!
Te astept cu impresii si poze.
Azi am fost si noi sa facem pasapoarte la copii, am stat vreo ora la rand.
Clau, ne-am intalnit cu Clau tau si cu Radu a lui Anto. Adelina tare incantata era cand a pupat-o Clau, zambea tare fericita.
Nu stiu ce mai vroiam sa zic si oricum ma grabesc, revin mai dupa masa....
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2
gabitzica spune:
Hildegard, o saptamana dureza pasaportul iar daca platesti taxa de urgenta de 100 lei il primesti in aceeasi zi.
Picaturile suedeze sunt cumva biter suedez?