Aradence minunate! (77)
Raspunsuri - Pagina 18
ILDI25 spune:
No gata suntem contorizati
Acum tre' sa ma pun sa fac curat dupa ei .
GABI,FLAVIA nu iesiti mai incolo pe la 18 la plimbare ? Daca nu ,merg singura ca numai pot sa tin terminatorul in casa ,demoleaza tot ,acum el e super interesat de ceasurile de pe calorifer ,ceva nou in decor. De vreo 2 ore a picat si-a tras o vanataie pe fata ,nu demult i-a trecut julitura de pe nas , acum e iar calare pe scaunul de plastic de pe care a cazut de cateva ori dar degeaba...
.
Ildi si
David (2 mai 2006 )
flavia ramona spune:
Ildi, in principiu iesim. Acum a adormit, deci pana atunci se trezeste si ii dau sa manance, apoi iesim. Ne uitam dupa voi.
Gabi, tu iesi?
Alina, deci sa nu trec nr de tel zici? Ok. Cum sunt marimile? Adica, eu am cam 40, se potriveste cu 40 lor?
flavia ramona spune:
Si inca ceva, cat e transportul, daca trebuie sa ai o valoare minima si cam in cat timp vine comanda?
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by flavia ramona
Si inca ceva, cat e transportul, daca trebuie sa ai o valoare minima si cam in cat timp vine comanda?
Comanda trebuie sa fie de minim 10 euro parca, 6 euro ii transportul, dar uneori poti pune ceva cod(cod de oferta se cheama) si taxa de transport e gratis sau mai sunt coduri si primesti ceva cadou. Eu am comandat marimea care o am si s-au potrivit hainele. Este un tabel la fiecare produs si te poti masura sa vezi daca se potriveste, la mine s-a potrivit masurile.
edit: comanda vine in aprox. 10 zile, dar de cand au inceput reducerile f mari cam intarzaie comenzile, mie mi-a venit in 13 zile.
A...trebuie sa ai card si bani pe card cand faci comanda.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by flavia ramona
Bine, da codurile alea de unde le aflu? Si cardul Visa e bun?
Codurile nu stiu exact unde sunt, eu le-am luat de la subiectul de la "femina intim", sunt afisate cateva la pagina 1 a fiecarui capitol, dar unele sunt expirate. Mi-a mai zis coduri si verisoara mea de la TM care e virusata rau cu LR.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2
gabitzica spune:
Flavia, cred ca iesim si noi pe la 6
Flavia la prima comanda nu cred ca ai oferte suplimetare. Din pretul afisat la final, dupa ce pui Romania se scade TVA-ul si se adauga 6 euro transportul. Uite eu am primit acum 2 zile mail de la ei si la uramtoarea comanda de minim 55 euri am 20 euro reducere si transport gratuit.
Hildegard spune:
Dr. care vie la noi o cheama Tripa Lacrimioara, medic neonatolog-pediatru,n-are cabinet in Arad.L-a vazut pe steff de cand s-a nascut. Eu cu steff n-am avut probleme decat astea care s-au putut rezolva telefonic. O sun ori de cate ori vreau sa intreb ceva.
Am fost si la Dr. Bilasco la ped II si mi l-a infoiat pe steff cu antibiotice degeaba...ca n-avea simptome de rosu-n gat si cica: poate avea rosu-n gat dar fara simptome
. Antibioticele se dau numai cand face febra.....in fine....
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
lz_cecilia spune:
Ma scuzati ca intervin,dar am o mare rugaminte pt. mamele din Arad: caut un magazin cu haine pt. copii,Kinder... nu stiu cum de pe strada Mihai Eminescu?Cunoasteti,exista asa ceva? ce parere aveti de preturile lor?Orice informatie e binevenita.
Multumesc tare mult!
Cecilia
http://s106.photobucket.com/albums/m250/puricoasa/
adablackcat spune:
Sunt pe Eminescu mai multe magazine pentru copii. O fi si Kinder, ca eu nu m-am mai uitat ce scrie sus la intrare...
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)