daca ar fi trait azi implinea 53 de ani!!
Raspunsuri - Pagina 3
mate spune:
Si eu am sufletul indoliat pentru ca am pierdut acum o saptamana un om pe care il iubeam nespus,unchiul meu.Ar fi inplinit luna viitoare 54 de ani,a plecat rapus de o boala necrutzatoare,dupa luni de suferinta cumplita.Nu pot dormi noptile,imi rasuna in urechi glasul lui la ultimul telefon:te astept sa petrecem sarbatorile de anul asta impreuna,voi invinge boala asta,nu vreau sa mor.Din pacate,boala a invins....
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama
Nefolosirea scaunului de masina special pentru bebe sau folosirea lui necorespunzatoare(respectiv neancorat corespunzator) poate avea urmari extrem de grave si reprezinta un abuz asupra copilului.
emma2006 spune:
Iris, Dumnezeu sa le ierte pe mamele noastre. Dupa cum vezi suntem multi care iti intelegem durerea, am trecut prin ce treci si tu. E groaznic. Pe 19.07.07 s-au implinit 27 de ani de cind mama mea a murit intr-un accident de masina. Eram mica, nu aveam nici 4 ani, iar sora mea e cu un an mai mare ca mine. Am amintiri cu mama mea si-mi aduc aminte cit de mult ne iubea. Stiu ca plingeam dupa ea si ma minteau bunicii ca o sa vina, iar sora mea arunca florile de pe mormint ca sa o gaseasca. Ma gindesc si cit de greu a putut sa-i fie tatalui meu, pe care il iubesc si il stimez enorm, si care dupa citiva ani de la moartea mamei ne-a spus " o sa va aduca taticul o mamica, dar n-o sa mai fie la fel ca mamica voastra". Si n-a fost. Mama este unica si cred ca sunt foarte fericiti cei care au parte de ea.
iris77 spune:
Marius cand am citit poezia pot sa afirm din tot sufletul ca m/am regasit in fiecare vers... cu ochii in lacrimi ITI MULTUMESC!!! pentru mesaje tie si celor care aveti inca langa voi parintii, cat si celor carora destinul le/a curmat bucuria de a fi alaturi de cele mai dragi fiintze de pe pamant...fie ele mame, bunici, tati, unchi...
au trecut luni, apoi ani intregi in care intr/adevar cautam <cu nesat,O vorba buna, sau un glas.....in tot ceea ce ma inconjura o cautam intr/una pe ...MAMA. traiam cu senzatia ca intr/o buna zi senina de vara se va intoarce la noi si in sfarsit vom scapa de cosmarul pe care aveam sa il traim zi de zi, ... LIPSA PENTRU TOTDEAUNA DIN VIATZA NOASTRA A MAMEI... trebuia sa invatam sa mergem mai departe fara cea care cel putin pentru familia mea fusese..Stalpul casei...cea care atunci cand intra in casa facea ca totul sa lumineze in jurul ei... cea care facea posibil ca fiecare obstacol al vietii sa fie trecut cu si mai multa usurintza...
e adevarat ca timpul le vindeca pe toate, ca treptat , treptat inveti sa mergi mai departe, redescoperi anumite sentimente, te impaci cu tine si cu ...d/zeu, inveti sa ierti, sa iubesti...insa viatza nu va mai fi niciodata asa cum a fost...iar rana din suflet RAMANE deschisa...
sa imi fie cu iertare celor carora le/am redeschis ranile sufletului...insa ma gandesc ca daca vorbesc oamenilor despre durerea lor...suferintza se va mai reduce....
d/zeu sa ii odihneasca in pace!!!
iris77
iulenca spune:
Fetelor si eu mi-am pierdut tatal mult prea devreme si mi-e tare dor de el caci ii simt lipsa de multe ori fie cand mi-e greu fie cand simt ca as vrea sa ii impartasesc bucuriile mele.
E o melodie pe care am descoperito acum cateva zile si care ma impresioneaza - parca a fost scrisa special pt noi cei care ne-am pierdut parintii. Se cheama Tata dar la fel de bine s-ar fi putut numi Mama. http://www.youtube.com/watch?v=EqiojZAlNt8
Oricum prezenta celor dragi cred ca o simtim mereu chiar daca ei nu mai sunt printre noi.
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
MARIA THEODORA
hannen spune:
Fetele ,pt voi si mamicile voastre dragi!
http://www.youtube.com/watch?v=EhvMfwVG_1U
Sotul meu iubeste aceasta melodie,o asculta zilnic!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
camy062004 spune:
ma alatur si eu voua,celor care stiu ce inseamna suferinta,pana anul trecut nu am stiut ce inseamna sa suferi cu adevarat,8 APRILIE 2006 anul cel mai dureros si greu pt mine,o zi pe care nu o voi uita nicicand,taticul meu la numai 53 de ani sa grabit sa plece dintre noi parca a fost ieri,cata suferinta cata durere mi-a lasat in suflet 3 luni nu am stiut pe ce pamant calc au fost zile de cosmar,e atat de greu sa te obisnuiesi cu ideea ca cel care ti-a dat viata nu mai este printre noi.IRIS DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA IN PACE PE MAMA TA!si nu uita,nu esti singura noi iti santem alaturi.