daca ar fi trait azi implinea 53 de ani!!
D/zeu sa te odihneasca in casa Lui MAMA!
sa imi fie cu iertare ca indraznesc dar simt nevoia sa spun intregii lumi ce om minunat,marinimos, bun, cald, mereu aproape, mereu cu o vorba de alint a fost MAMA noastra. desi a fost permanent o invingatoare ...in lupta suprema care a dus/o cu boala..... necrutatoarea moarte a fost cea care a triumfat...
inalt o noua ruga pentru tine MAMA si azi...si am sa o fac zi de zi...pana in ceasul cel din urma...
ce mult ne/am fi dorit sa fi azi cu noi...sa te imbratisam, sa radem, sa vorbim, si mai ales sa iti spunem ce minunati sunt nepotii tai pe care nu i/ai cunoscut.... TE IUBIM SI TE VOM IUBI MEREU!!! ne e asa de dor de tine....dulcea si buna noastra MAMA.
MAMA TE IUBIM
Raspunsuri
Tzuni spune:
Atat de frumos ai scris despre mama ta, incat m-ai convins ca, de fapt, ea traieste! Prin tine si amintirea pe care i-o porti!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
bobocel_07 spune:
Imi pare rau pentru tine ca mamica ta nu mai este langa tine, dar fii sigura ca de acolo de sus ea te protejeaza si pe tine si pe micutii tai.
alexia_07
Happiness_4_us spune:
Dumnezeu sa o odihneasca! Sunt sigura ca de acolo de sus, ea vede ce nepotei minunati are si vegheaza asupra voastra!
Nana, 31+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Elenalove27 spune:
Draga mea, iti inteleg durerea si iti sunt alaturi...sigur Mama ta de sus din ceruri vegheaza asupra voastra...la fel cum si MAMICA mea dulce vegheaza asupra mea ...a plecat si ea de tanara doar la 51 de ani anul trecut in decembrie si taaaaare imi este dor de ea
Rufus spune:
Ma intristeaza durerea ta si ma bucura sansa ta de a putea gandi asa frumos despre mama ta. Durerea se va atenua, fericirea de a fi avut o astfel de mama va dainui. Cinste mamei tale. Si cinste tie!
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
CrisaS spune:
Dragele mele ma alatur si eu voua , cu aceeasi tristete in suflet , mi-am pierdut mama (fiinta pe care am iubit-o , o iubesc si o voi iubi cred ca cel mai mult pe lumea asta!!) anul aceste in februarie. Avea numai 57 de ani , dar cea mai parsiva boala care exista pe fata pamantului a invins-o.Nu am crezut o clipa , ca se va duce. Mai ales ca dupa ce am aflat de boala am rugat-o sa fie atenta si sa lupte ca sa nu ma lase singura. Se pare ca EL a considerat ca va fi mai linistita acolo decit aici.Chiar ieri vorbeam cu Crinutz , un alt user si cineva i-a sugerat sa deschida un topic unde sa putem vorbi despre ei , dragii nostri care nu mai sint.Ai deschis tu iris77. Felicitari.Eu una aveam nevoie de un astfel de subiect pentru ca nu am cu cine vorbi. Sint singura nu am frati nu am surori, sint printre straini departe de casa si singurii cu care vorbesc despre subiectul asta sinteti voi.
Multumesc iris77 si Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti cei ce nu mai sint printre noi.
Ma opresc acum pentru ca nu mai pot scrie efectiv m-am emotionat asa tare , m-a busit plinsul si imi tremura fiecare parte din corp.Revin cind ma linistesc.
Crisa
marius spune:
Flori de vant
Imi plec privirea spre pamant
Cautand acel tainic gand
Si caut si caut cu nesat,
O vorba buna, sau un glas.
De-atata cautare, ochii-mi lacrimeaza
De-atata concentrare, sufletu-mi vibreaza
Si nu vreau nicicum sa ma opresc
Nu, nu vreau si nici nu imi doresc
Decat sa caut. Asa la nesfarsit
Imaginea-i aievea si sufletu-i candid.
Dar nu-i. Si iar m-apuca disperarea
Si strang din dinti si iarasi cautarea
A celei care m-a adus pe lume
Fara un scrasnet sau un gand anume
Afara doar de grija mea
Sa fiu acolo, strans legat de ea
....
O umbra fina ma-nconjoara
Ma bate usor, fara sa doara
Ca o adiere, mai degraba fina
Sau, ca un gand de seara ce alina
Orice-ncruntare, sau suspin
Orice durere, sau venin
Al vreunei vorbe aruncate
De gura lumii desuchiate.
Si uite-asa lasandu-mi capul
Usor pe spate, alintatul
Se schimba-ncet incet si el
Si creste, creste-ncetinel
Devine mare ca un vers
Si necuprins in Univers
Si fara ca sa-l iau in seama
Se transforma-n tine:
MAMA
Iti dedic aceste randuri tie si mamei tale
Cu respect,
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa
aileene spune:
Marius...EXTRAORDINAR...ce cuvinte potrivite unui suflet de mama ai ales !
Depun o pe mormantul fiecarei mame , care si-a meritat acest nume !
Mama mea e inca printre noi si nu voi trai destul ca sa-i pot multumi lui D-zeu ptr acest cadou pe care mi-l da zi de zi . Doar ca , din pacate este mult prea departe de mine si de imbratisarile mele . Dar in curand va fii definitiv in familia mea de aicia si am sa pot profita vazand-o imbatranind langa mine . Inteleg ce tristete in sufletele celor care au pierdut-o pe cea mai sfanta si cea mai importanta ditre fiintele existentei noastre .
E un subiect care poate sa aduca alinare , felicitari Iris77 si fie ca sufletul mamei tale sa se odihneasca-n PACE . Ai facut bine , strigand un gura mare dragostea ta nemarginita spre mama ta , sigur de-acolo de sus ea te vegheaza si stie ca ai iubit-o si ca vei continua sa o iubesti
Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri
danangie spune:
Imi pare foarte rau pentru mama ta, pentru toate mamele voastre......va admir ca reusiti sa vorbiti despre asta........eu cred ca nu as rezista. D-ne fereste!
POZELE MELE