poate sa fie afectat embrionul?

poate sa fie afectat embrionul? | Autor: cleopatra70

Link direct la acest mesaj

buna seara! am 37ani si imi doresc f.mult un copil dar nu am reusit sa raman insarcinata,am prolactina marita 55,0ng/ml(bioclinica)maxim e de 29,93ng/ml am facut o monitorizare de ovulatie din a 10zi(folicul 17mm)11zi(folicul 21mm,endometru9,8)am facut injectie cu pregnyl tot in a 11 zi,am fost la echo vaginal din nou in a 14 zi si foliculul se sparsese,contacte sexuale am avut in a 8,10,12si a 13 zi(ciclu de 26 zile),iau mastodynon pentru prolactina din ziua a 6-a si pana azi, am facut un rmn la hipofiza(ziua a 16) si a iesit f.bine,daca raman insarcinata poate fi afectat embrionul,va rog f.mult sa-mi raspunde-ti sunt f. ingrijorata....
va multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Daca vei ramane insarcinata, embrionul nu va fi afectat de tratament. Succes!

Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

multumesc,mirela pentru incurajari dar eu sunt ingrijorata ca am facut rmn la hipofiza in ziua a 16-a dupa ovulatie si sunt f.ingrijorata sa nu fie afectat embrionul daca se va intampla sa raman insarcinata,in 28.07 o sa fac un test de sarcina sa vad daca s-a produs minunea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Stai linistita ca nu va fi nimic rau sarcian, de ii, e in faza foarte incipienta abia duap 5 ziel ciboara in uter apoi se formeaza organele . Stai linistita ca nici stresul nu e bine. Succes

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by magduta10

Stai linistita ca nu va fi nimic rau sarcian, de ii, e in faza foarte incipienta abia duap 5 ziel ciboara in uter apoi se formeaza organele . Stai linistita ca nici stresul nu e bine. Succes

in asteptarea unui ingeras

m-am mai linistit,multumesc,magduta.astept sa vad daca s-a produs evenimentul fericit,o sa fac un test barza sambata(28.07) si va anunt rezultatul.ma bucur ca mi-ati scris amandoua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Cleopatra, iti zic si tie ce tot imi zic si mie: calm, relaxare, calm Nu mai e asa mult pana Sambata dar pana atunci viata trebuie totusi sa continue in mod normal fara sa ne gandim continuu numai la asta, fara sa citim numai pe subiectul asta, fara sa batem pe diversi necunoscatori la cap cu temerile noastre. Asta imi tot zic dar nimic. Doar un singur lucru am in minte. beeebeee... Sper din suflet sa ramai insarcinata si sa duci cu bine la termen! Sa-ti ajute Dumnezeu! Sa nu uiti sa ne zici si noua vestile bune!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

alinuscha,ma bucur ca mi-ai scris si iti multumesc de incurajari!
m-am linistit sunt relaxata si astept ziua de sambata cu nerabdare,o sa va anunt si pe voi rezultatul chiar daca e pozitiv sau negativ.
mult succes,sanatate atat tie cat si celorlalte fete care isi doresc un bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Cleopatra, sper sa-ti dea Dzeu bebele mult dorit!
Nu stiu sigur (nu sunt dr), dar cred ca testul de sarcina va fi pozitiv, indiferent daca ai ramas sau nu insarcinata, fiind afectat de injectia cu Pregnyl, care contine exact gonadotropina corionica umana (HCG). Testele de sarcina detecteaza chiar prezenta bHCG (=HCG total) in urina sau in sange.
O fiola de Pregnyl poate contine 500 sau 1500 sau 5000 de unitati, depinde de care ai facut tu.
Se considera ca o femeie este insarcinata daca bHCG in sange > 5 unitati.
Testele de urina cele mai sensibile, din cate am citit eu, se pozitiveaza pt valori ale bHCG> 20 unitati.
Sper ca intelegi de ce am simtit nevoia sa intervin, sa-ti spun parerea mea. Habar n-am in cat timp ar scadea concentratia hormonului respectiv daca nu ai ramas insarcinata. Poate ma insel eu, dar daca faci un simplu calcul matematic...
Dar daca dr tau ti-a recomandat sa faci testul in ziua respectiva, atunci inseamna ca e ok!
In legatura cu RMN-ul, nu stiu ce sa-ti zic, sper ca totul sa fi fost ok.
Toate cele bune!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

buna,mav!multumesc pentru urari si sfaturi!stiu despre pregnyl ce contine,am facut o fiola de 5000unitati.
sper ca o sa reusesc sa am un bebe,nu voi renunta,o sa incerc toate metodele posibile,sunt optimista acum si nu ma voi lasa invinsa.
iti doresc,multa sanatate si fericire!

Mergi la inceput

buna,fetelor!
sunt putin suparata ca ieri mi-a venit c.m.credeam ca o sa se intample minunea ,dar nu am avut noroc luna asta,voi continua cu toata forta inainte pana reusesc.
va doresc multa sanatate si succes la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Pai...putin suparata e bine . Ca asta da muuult loc de foarte fericita cand se va intampla minunea. Numai rabdare si incredere sa te stradui sa ai in continuare. Imi pare rau ca ti-a venit ciclul... oricum ma bucur ca ne-ai mai scris despre tine. E frumos asa sa aflii ce s-a intamplat pana la urma. Foloseste experienta si altora care poate trec prin aceeasi chestie... cam asa am aflat si eu mai tot ce situ acum ca doctorii nu prea sunt vorbareti nici cand ii intrebi direct.
Sanatate multa!! Si spor la bebei, dar FARA STRES

:) Sanatate!

Mergi la inceput