poate sa fie afectat embrionul?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

buna,alinushca!iti multumesc si ma bucur pentru incurajarile tale, sper sa-ti dau vestea buna cat de curand si tu la fel....
multa sanatate iti doresc si succes la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Cleopatra in legatura cu proalctina, lasa stresul dauneaza foarte mult. Stiu ca e usor de zis si mai greu de facut, dar uite eu de doi ani cu sotu de minuta luam dostinex pt prolactian marita. BA imi scadea ba imi uraca triplu, la sotu al fel, cei drept ne-am si strsat foarte tare in ceea ce priveste bb. Ulterior mi-a scazut da rnu de tot , endocrinoloaga mi-a zis ca e pe baza de stres si nu mai imi da nici un tratament. Am, ajuns sa facem fiv la unguri, pe care l-am intrerupt sin cauza estradiolului, dar uite duap ce am revenit si mia venit cm am refacu tanalizele si surpriza chiar si proalctina era foarte buna. La sot la fel. Si cred ca e din cauza ca ne-ammai linistit stiind c amai avvem o incercare.
Stiu ca e greu , da rincerca sa gindesti pozitiv, sa speri si sa crezi in DD si vei vedea ca si pe strada noastra va fi lumina.
Te pup si succes.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Buna,Magduta!Iti multumesc pentru sfaturi,e adevarat ca am fost si putin stresata dar mi-am revenit.Am avut examen de licenta la inceputul lunii,l-am luat cu bine dar a fost totusi un stres putin cam mare.
Multa sanatate iti doresc si succes la

Mergi la inceput