Calin ,sot de diplodocus,este printre ingeri
Raspunsuri - Pagina 9
anangel_lexi spune:
Sincere condoleante si multa putere de a merge mai departe!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
madau spune:
Sincere condoleante, Dumnezeu sa-l odihneasca iar voua sa va dea puterea sa mergeti mai departe!
Of, numai vesti rele in ultimul timp
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
clau07 spune:
Sincere Condoleante si multa putere sa poti depasii aceste momente. Luca are nevoie de tine
Claudia
Claudia , Alexandra ( 8 iunie 2004) si Sebastian (18 decembrie 2006)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.
Oana C spune:
Sincere condoleante.
Ioana, ai un baietel superb, care seamana foarte mult cu taticul lui.
lucia_cs spune:
Sincere condoleante.
Ioana, as dori sa gasesc acum cuvinte de consolare sau cuvinte care sa te faca sa te simti mai bine, dar nu stiu sa le gasesc, poate nici nu exista. Daca exista, te rog sa-ti inchipui ca si eu ti-am spus acele cuvinte.
Sunt alaturi de tine.
_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..
Sa fim alaturi Diana fetita Laurei_B!
_
Lucia, mami de Evelyn
ciuf spune:
Ioana, iti dorim multa putere sa treci peste necazul asta.
Dzeu sa-l odihneasca!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
adriana spune:
Oh Doamne, cata durere!! Multa putere draga mea, eu te imbratisez cu drag. Dumnezeu sa-l ierte pe sotiorul tau si tie sa-ti dea putere
aissa spune:
Condoleante! Si eu traiam cu impresia ca lucrurile sunt cat de cat stabile si ca recuperarea lui e chestie de timp...ca acum sa vad schimbat titlul subiectului si sa raman socata.... Dumnezeu sa-l ierte si putere sa treceti mai departe
Bulgaria, 2007