Calin ,sot de diplodocus,este printre ingeri
Raspunsuri - Pagina 10
asteryaro spune:
Condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Imi pot doar imagina...
Fii tare pentru puiul tau!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
mihaela_s spune:
Ioana, stiu cat ti-a fost de greu in aceste 2 luni, stiu cat ai fost de optimista si cat ai sperat...de fiecare data cand citeam sau imi dadeai o veste buna, speram si eu...acum nu stiu ce sa spun ca sa te aline, am ramas muta la aflarea vestii atat de triste.
Imi pare nespus de rau, nu-mi imaginez ce e in sufletul tau...sincere condoleante.
Trebuie sa fii puternica de acum pentru Luca, Calin traieste in continuare prin el.
Mihaela si fetele mele
ina C spune:
Sincere condoleante!
...nu am cuvinte
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
LiaMaria spune:
Sincere condoleante Ioana. Fie ca Bunul Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste aceasta incercare teribila.
Calin este deasupra si vegeaza asupra voastra acum si pururi!
Lia
Rugati-va pentru Diana
http://dianadumitru.netfirms.com/
sileriki spune:
Sincere condoleante ,.....Dumnezeu sa il ocroteasca ....
Cuvintele nu ajung sa iti alungam durerea Ioana , ai grija de tine
Marilena12 spune:
Dumnezeule mare! Suntem socati si eu si sotul meu, chiar ieri vorbeam cu el despre necazul lui Calin, ma gandeam cata putere are omul asta care a trecut prin atatea! Si azi...
Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i ierte toate greselile! Ioana, iubita mea, sotul tau si taticul puiului tau este acum printre dreptii lui Dumnezeu! Suferinta lui atat de mare si indelungata l-a induplecat pe Dumnezeu sa-i ierte toate greselile si sa-l aseze langa El, unde este numai fericire. Sa te rogi pentru Calin si sa ai putere sa cresti copilasul prin care Calin continua sa traiasca!
Va veni o vreme cand ii vom revedea pe cei dragi ai nostri care ne parasesc. Imi pare tare rau de pierderea voastra!
Mari
violeta69 spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Ioana ,multa putere sa poti merge mai departe pentru fiul tau!
suntem alaturi de tine......
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!