Calin ,sot de diplodocus,este printre ingeri
Raspunsuri - Pagina 13
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by diplodocus
Va multumesc tuturor pentru sustinere...Nu ma asteptam sa-i pese la atita lume de necazul nostru
Asta e unul din lucrurile bune de pe DC. Ca ne pasa!
Suntem alaturi de voi, Ioana si Luca.
Sincere condoleante.
Marina spune:
Draga Ioana,
Sincere Condoleante . Iti doresc din suflet toata puterea sa poti rezista acestei grele incercari.
kristinutza spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Viata e atat de nedreapta uneori .
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
alipiticot spune:
Sincere condoleante si multa ,multa putere!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
gabitzica spune:
Of Ioana.. mi s-a rupt inima cand am vazut pe pagina lui
Calin "tati nu mai vine acasa" Dumnezeu sa te ajute sa treci de aceasta mare incercare din viata ta si sa iti dea putere sa-i fi si mama si tata puiului tau de acum inainte.
aileene spune:
Doamne Ioana , incredibil ! Nu ma asteptam la asa o veste proasta ! M-am absentat un timp si speram din suflet sa fie totul bine , ultima interventie pe care Calin a trebuit s-o suporte , era cea abdominala , despre care nu mai stiu nimic..., din pacate inima lui Calin n-a suportat acest greu prin care trecea de 2 luni !
Imi pare tare rau si sper din tot sufletul meu sa fii tot atat de tare precum erai si atunci cand ai petrecut nopti albe langa capataiul lui in spital , iar zilele atat de nelinistite din cauza atator investigatii prin care saracul de el CALIN a trebuit din nefericire sa treaca ! Doamne n-am cuvinte !
D-zeu sa-l odihneasca in PACE !
SINCERE CONDOLEANTE intregii familii !
Ioana fii tare ptr puiutu tau Luca !
Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri
adi_dalma spune:
Dumnezeu sa l ierte si sa va intareasca sa suportati cumva aceasta pierdere.
Sunt alaturi de tine, Ioana.
barbye spune:
DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA IN PACE!
Sa te ajute Dumnezeu, sa iti dea putere sa treci prin aceasta incercare grea.......