Calin ,sot de diplodocus,este printre ingeri
Raspunsuri - Pagina 12
gabella spune:
Suntem cu totii alaturi de tine. Dumnezeu iti va da puterea sa rezisti asa cum ai rezistat si in aceste 2 luni, dupa accident. Esti si vei ramane la fel de puternica ,de dragul scumpicului vostru Luca.
Sincere condoleante.
alinamoro spune:
Imi pare tare rau...sincere condoleante!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2
Anya20 spune:
Condoleante. pierderea este ingrozitoare...suntem alaturi de tine, ioana
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
alessia105 spune:
Dumnezeu sa ierte si sa odihneasca la sanul sau pe Calin
Nu cred ca exista cuvinte care iti pot alina durerea ,draga Ioana ...dar poti fii sigura ca nu esti sigura si cred ca spun asta in numele multora de pe acest forum drag ... iti suntem toti aproape chiar daca nu ne vezi ..chiar daca nu ne cunosti ...dar orice greutati ai intampina ..nu esti singura ... suntem atatea umere aici gata sa te sprijine ...cum si cu ce pot ...multaaaa putere draga mea ..ai viitorul langa tine si un inger in cer care va vegheaza pe amandoi ...
SINCERE CONDOLEANTE !
CrisaS spune:
Indiferent de virsta pierderea cuiva drag iti sfisie inima din tine. Sint trecuta curind printr-o astfel de situatie. Condoleante familiei si Dumnezeu sa va dea putere si acum si mai ales de-acum inainte.
Crisa
nicole74 spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
E atat de trist incat nu am cuvinte!
Nicole&Ioana Alexandra
www.flickr.com/photos/9877601@N03/" target="_blank">poze
dana_lucia spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Calin iar tie Ioana multa putere in aceste momente atit de grele. Sincere condoleante.
Ginduri bune si suntem alaturi de voi.
Dana Lucia si Alberto
MADYN spune:
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace! Si sa-i dea Ioanei multa putere ....
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)