Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 37
Raspunsuri - Pagina 8
magdita spune:
Pup toate fetele dragi,
In primul rand vreau sa va multumesc pentru incurajari si pentru gandurile bune.
Sunteti niste dragute si sufletiste toate.
Kristind, 

felicitari scumpa pentru minunea careia i-ai dat viata ! Sa va traiasca si sa va bucure mereu !
Sim_stoian, iti urez de pe acum nastere usoara si intalnire cat mai placuta cu puiutzul tau !
Nu-mi pot inchipui bucuria vederii celor doua liniutze, ce sa mai vorbesc de emotia intalnirii fiecarei mamici cu minunea din burtica... E o bucurie de neimaginat pe care sper sa o traim toate pana la urma. Imi dau lacrimile numai cand ma gandesc.........
Nuchi, Inuta,Alexia, chiar mi-au dat lacrimile cand v-am citit mesajele in care povesteati de puiutzii vostri, cum dadeau ei din manutze si picioruse........
Alexela, prenumele meu de botez e Maria-Magdalena. Puteam sa iti trimit PM, dar nu ma deranjeaza sa spun numele intreg aici. Multumesc ca esti atat de sufletista si te gandesti la noi toate. Poti sa ma treci pe acatistul general, in care te rogi pentru toate fetele pentru un bebic. Eu intotdeauna ma rog la Dumnezeu sa imi dea un copil sanatos. E cel mai important lucru sa fie sanatos. In rest, poate fi baiat, fata, numai sa fie picior........
Asa glumesc mereu .......
Va pup pe toate 
si va urez zile racoroase si fertile![]()
ysa26 spune:
Kristind felicitari!!!

Parca mai ieri ne ziceai k esti graviduta, oricum ai facut istorie k ai facut laparo nestiind k ai un bebic in burtica.
Nuchi ce vorbe frumoase, mi-ai ridicat moralul.
maria08 spune:
Kristind: FELICITARI!!!! O bebelina sanatoasa, mancacioasa si care sa va aduca numai bucurii!!! Refacere rapida!!!!! Te asteptam cu detalii!!!
Fetelor, ma ajuta si mine cineva???? Nu a mai fost nimeni la un alt urolog?
Numai bine!!
mmc_nd spune:
fetele mele cele optimiste! M-am intors si eu din Norvegia, de unde desigur v-am trimis putin racorica. Am venit de la 14-15 C la 40 direct, va dati seama c-am fost cam batuti in cap saptamana asta. Dar noroc cu aerul conditionat de la servici, ca cel de acasa nu prea mai face fata.
M-am bucurat sa va citesc mesajele pline de credinta si caldura. ce sa zic, mi-a fost dor de voi! 
Kristind, FELICITARI! Bebe mancacios si sanatos iti doresc!
magdita, acum aflu ce nume frumos ai, La multi ani pentru duminica!
Cine-mi explica unde este biserica Sf. Spiridon?
Alexela spune:
Pup toate tutunicile mele dragi!!!
Fetelor, am notat numele voastre pe o hartiuta, pana vineri o sa tot adun, iar vineri o sa scriu acatistul in cateva exemplare, ca sa il las la mai multe manastiri. Nu aveti pt ce sa-mi multumiti, fac totul din suflet si tare m-as bucura sa stiu ca macar un pic v-am fost de ajutor, si ca gestul meu v-a adus fie si doar cu un milimetru mai aproape de implinirea visului atat de frumos!!!
Kristind, felicitari din suflet, draga mea!!! Sa fiti sanatosi si fie ca DD sa iti dea cea mai frumoasa familie din intreaga lume!!!
Mmc_nd, ce bine de tine... 14-15 grade... Pentru noi pare un vis! In orice caz, chiar si in canicula de aici, bine ai revenit acasa!!!
Magdita, am notat si numele tau, eu ziceam sa imi scrii pm ca sa le adun eu mai usor, nu pt ca nu ne-am putea spune numele pe forum. Oricum nu cred ca vreuna dintre noi isi spune intr-un anume fel ca sa isi ascunda adevarata identitate, ci doar pt ca nu se pot alege mai multe conturi cu acelasi nume... Eu, una, am vrut sa imi pun simplu ALEXANDRA, dar era luat, dup-aia am incercat cu ALESSIA, asa cum o sa o cheme pe fetita mea, si tot era luat... Si cu TUDOR, cum o sa il cheme pe baietzelul meu, era prea de tot...
Oricum stai linistita, ca s-asa citesc non stop ce se scrie aici pe forum, asa ca nu mi-a fost deloc greu, cum am vazut mesajul tau, cum ti-am si notat numele pe hartiuta.
Eu sunt inca la serviciu, mai am un pic si termin, si plec si eu spre casutza...
Va pupik pe toate!!!
http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png
break_fast9 spune:
Salutare fetele!
am revenit si eu
am fost in concediu...
La noi in Satu Mare a inceput sa ploua...e adevarat ca in casa e inca foarte cald dar se va racori....nu credeam ca voi apuca sa ma bucur atat de tare de ploaie...
Asa...azi am facut ultimul diphereline...am vazut Bluel ca au venit uratzii tai...am vazut ca ai fost la dr T...poate are dreptate dr. cred ca nu vrea sa te maltrateze degeaba...deci faci inseminare sau invitro? sau inca nu stii?
Eu ma gandeam la un moment dat si la infiere...dar, asa cum spuneai tu...Dumnezeu are grija de noi si ne va lumina mintea!
Bluel
Va pup pe toate, rabdare si

sim_stoian spune:
Tutunicile mele dragi, va multumesc pentru urari. Si eu sper sa nasc usor. Eu as vrea sa nasc natural, dar ultima data dr nostru mi-a zis ca s-ar putea sa apeleze la cezariana din anumite motive. Bebele meu e mai dolofna, are un avans de 3 saptamani fata de varsta gestationala si la 33 sapt avea 2700 g, greutate ce corespunde unei varste de 35 sapt si 5 zile. Oricum, merg pe mana lui pentru ca am incredere.
Eu va doresc sa aveti parte cat mai repede de cele doua liniute pe test. Va pup pe toate. 

Sim
34+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
unducthable spune:
quote:
Originally posted by Bluel
Tutunicilor, va citesc aproape in fiecare zi, chiar daca eu nu mai scriu asa de des neavand noutati iar de acum incolo probabil si mai rar, ca T mi-a dat 6 luni sa ii aduc II liniute
. Ca si voi fetelor "ma predau" lui D-zeu, pt. ca STIU ca daca EL vrea, se poate orice (spun STIU pt. ca am avut de multe ori in viata semne clare si mult ajutor). Eu am duhovnicul meu de vreo 6 ani, parintele Adrian de la Schitul Maicii Domnului (in spatele SRI, prima cladire translatata din Ro si patrimoniu UNESCO), un preot si un om deosebit, acolo m-am casatorit, acolo vreau sa imi botez copilul, dar pana atunci ar trebui sa merg mai des si sa ma rog mai mult, recunosc ca in ultima vreme m-am puturosit
.
Alexela, faci bine ca nu te lasi, poate ne intalnim si la Biserica Sf. Spiridon.
red]Magdita, imi pare rau ca nu ne-am intalnit la cabinet, eu am fost joi dupa amiaza si am stat 3 ore!!!dar printre atatea fete gravidute timpul a trecut repede...
Zeno[/red], iar mi-ai deschis apetitul de plecare, desi au trecut abia 2 luni de la ultima mea evadare peste ocean. Acum ca T nu vrea sa ma mai opereze, ma gandesc sa imi iau din nou picioarele la spinare!
Va pup pe toate si D-zeu sa va ajute!
salut toate fetele, sunt Diana , am mai scris , dar m-am luat cu altele ..., si oricum nu a aparut copilul
intre timp am descoperit ca prolactina am avut-o dubla, Dr. Matei mi-a dat bromocriptina, o luna de zile nu am fost om, a fost foarte greu, dar , dupa o luna , prolactina mea a revenit la normal, sub limita maxima de 24 , o am de 17,07
luna asta e prima luna de cand sunt si eu "normala
dar sunt tare trista , ieri a fost Z1 pentru mine, , a venit CM si sunt foarte foarte trista ... imi vine saplang ..., o sa imi treaca
Bluel , te rog mult explica-mi si mie mai clar unde este aceasta Biserica ?? as vrea sa ma duc . multumesc anticipat
va pup pe toate si sa ne ajute Dumnezeu
the one who gives should never remember, the one who gets should never forget

.
dar printre atatea fete gravidute timpul a trecut repede...