Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 37

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Magdita multumesc frumos. esti o dulce. Ma bucur ca ti-a placut de el. conteaza mult si felul in care tu interactionezi cu el. Ideea e sa te tina minte cu ceva anume (ceva placut). Sa te ajute Dumnezeu si sfantul Anton sa vezi liniutele alea pline de emotii. La toate va doresc acest lucru. Eu am fost azi la el si cred ca va fi dupa 1 august, asa ca Sim eu zic sa nu-ti faci griji. Mai ai putin. sa te ajute Cel de Sus.
Pe mine m-a programat pe 6 august, deci sigur e.
L-am vazut azi pe bebe cum dadea din maini si picioruse...E un scumpel..Am avut niste trairi inimaginabile. va doresc din suflet sa treceti prin emotiile astea minunate.
Va pupic pe toate.
numai bucurii.

am 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Buna fetelor!Acum am ajuns acasa, am plecat azi dimineata din Mamaia si am mai stat prin Bucuresti k am mai avut treaba.
Magdita ma bucur k ti-a mers bine la intalnirea cu T.
Alexela succes luna asta sa ai foliculi babani si sa se finalizeze cu II!
Ana_p se apropie momentul, tin pumnii.
Alexia ma bucur k tu si bebe sunteti bine.E normal sa fi emotionata, cred k toate am fi in locul tau.
Sim_stoian iti spun de pe acum nastere usoara!
Zeno bine-ai revenit acasa!!!

Cred k dupa laparo mi-am dereglat cm, mi-a venit la 24 zile, azi z2.Nu inteleg de ce mi s-a scurtat faza luteala.Am sunat-o ieri pe homeopata si azi m-am dus la ea.Mi-a dat alte remedii acum. Luna asta m-am decis sa fac monitorizare, ar trebui sa ma duc vineri pe 3 august.
Am citit la voi k ati facut tot felul de analize, eu pana acum n-am facut decat hormonale, secretie, clamydie. T nu mi-a dat pana acum, ce ar trebui sa mai fac? Toxoplasma, ureoplasma ...? M-as duce sa le fac, dar nu stiu ce? Sunt analize de sange?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata, fete dragi!!!
Vreau in primul rand sa va imbratisez pe toate, dar pe toate fara exceptie!!!! Nu v-am uitat .....am incercat sa ma detasez putin de problema.......dar nu prea mi-a iesit......
Vreau sa reincepem investigatiile si sa vedem daca avem unde verde la FIV!! Poate cineva sa-mi recomande un urolog bun, va rog?!As vrea sa mai faca si sotul o eco......dr. Calomfirescu a spus ca ar fi un inceput de varicocel care nu necesita interventie, dar nu strica si o alta opinie, nu?
Mai fetelor, T. mai are mult de lucru la clinica despre care se vorbea aici?? Ce stiti?
O zi buna tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Tutunicilor , va citesc aproape in fiecare zi, chiar daca eu nu mai scriu asa de des neavand noutati iar de acum incolo probabil si mai rar, ca T mi-a dat 6 luni sa ii aduc II liniute . Ca si voi fetelor "ma predau" lui D-zeu, pt. ca STIU ca daca EL vrea, se poate orice (spun STIU pt. ca am avut de multe ori in viata semne clare si mult ajutor). Eu am duhovnicul meu de vreo 6 ani, parintele Adrian de la Schitul Maicii Domnului (in spatele SRI, prima cladire translatata din Ro si patrimoniu UNESCO), un preot si un om deosebit, acolo m-am casatorit, acolo vreau sa imi botez copilul, dar pana atunci ar trebui sa merg mai des si sa ma rog mai mult, recunosc ca in ultima vreme m-am puturosit .
Alexela, faci bine ca nu te lasi, poate ne intalnim si la Biserica Sf. Spiridon.

red]Magdita, imi pare rau ca nu ne-am intalnit la cabinet, eu am fost joi dupa amiaza si am stat 3 ore!!! dar printre atatea fete gravidute timpul a trecut repede...

Zeno[/red], iar mi-ai deschis apetitul de plecare, desi au trecut abia 2 luni de la ultima mea evadare peste ocean. Acum ca T nu vrea sa ma mai opereze, ma gandesc sa imi iau din nou picioarele la spinare!

Va pup pe toate si D-zeu sa va ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Sim mie mi-a zis sa vin pe 3 august la cabinet. Am si eu o intrebare pt tine, am tras cu ochiul la alte capitole si am vazut ca ai RH negativ, ca si mine; de cand ti-a zis Tutu sa incepi sa faci dozarile de anticorpi?

Alexela sa te ajute DD sa reusesti sa devii mamica curand. Eu m-am cam puturosit si nu prea am mai fost la biserica, sa treaca caldurile astea si o sa mai merg si eu sa ma rog la DD si sa-i multumesc pentru tot ceea ce mi-a dat

Ysa poti face mycoplasma, ureaplasma, astea afecteaza trompele dar tu le ai ok in urma laparoscopiei; toxoplasma, listeria, rubeola, hepatitele in general se fac dupa ce ramai graviduta pt ca ele afecteaza pe bb daca te infectezi in timpul sarcinii dar nu pun problema obtinerii ei, e adevarat ca eu le-am facut inainte si pe astea, ca nu mai stiam unde sa mai caut problemele pentru care nu ramaneam

Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Neata, fetele!!!
Va doresc tuturor o zi minunata, racoroasa... cat mai departe de CODUL ROSU!!!
Un si o pt fiecare!!!

http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuchi spune:

Salut si toate fetele.
Eu am avut probleme cu calculatorul acasa si de la munca nu mai pot scrie.
Alexela, te felicit pentru rezultatul de la laparo. si doresc sa ti se indeplineasca visul de a avea . Noi de cate ori venim la Buc. cu masina si se intampla sa ne cheme dr. cam din doua in doua saptamani trecem pe la manastirea Izvorul Tamaduirii( chiar la iesirea din Ploiesti) si ne rugam la icoana Maicii Domnului. Chiar daca uneori ne pierdusem speranta, acum stim ca de acolo am primit bucuria de a avea in burtica un bebel de 12 saptamani. Cand avem credinta, DD asculta rugaciunea noastra si atunci cand ne asteptam poate mai putin, ne raspunde. Iar despre berzele pe care spune-ai ca le-ai vazut sa stii ca sunt un semn bun. Eu nu vazusem berze de multa vreme, dar cu ocazia drumurilor spre Buc. am vazut mai multe ca niciodata. Odata i-am spus sotului ca ar fi bine sa luam aparatul sa le fac o poza si sa o pun pe forum pentru toate fetele.
Zeno , tu m-ai incurajat si nu m-ai sters de pe lista, desi eu..., dar acum e bine, vineri am fost la cabinet si parca erau numai fete cu burtici. Am mai vazut eu asa odata pe cand mergeam la monitorizari si ce greu mi-a venit... dar m-a si ambitionat sa merg inainte.
Am fost cu trenul si la dus a fost bine dar cand m-am intors am facut 6 ore in loc de 3 asa incet a mers din cauza caldurii rapida sageata albastra. La cabinet am stat mai mult de 2 ore dar dr. e un dragut si mi-a aratat cum facea bebelul meu tumbe, cum se juca cu manutele, e greu de spus in cuvinte ce-am simtit. Drumurile, banii, oboseala, tristetea ascunsa din Z1, toate se uita in astfel de momente, asa ca fetelor sa stiti ca orice efort MERITA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Fetelor, mai avem o mamica! A nascut si Kristind, vineri!
FELICITARI! Sper ca bebelina sa fie mai cuminte decat a fost in burtica!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Kristind, felicitari Sa iti traisca bebelusha!!!
Nuchi, ma bucur ca totul este bine acum!!! Important e sa ramanem optimiste in orice situatie.
Bluel, te inteleg, eu asta am zis ca voi face toata viata: voi calatori. Cu copil sau fara. Cum va vrea Dumnezeu!
Ysa, Maria08,

Zile mai racoroase va doresc.

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Franta 2007
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Alexia, am facut 2 dozari: sapt 18 si sapt 28. Pt ca nu mi-au iesit prezenti anticorpii, T mi-a zis ca nu mai fac nici o dozare, in schimb dupa ce nasc ii vor face analize lui bb sa vada ce RH are si daca e cazul, imi face vaccinul in spital.

Sim 33+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput