Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 37
Raspunsuri - Pagina 29
KoraPop spune:
Cu intarziere urez si eu tuturor celor care si-au sarbatorit ieri onomastica LA MULTI ANI si Sfanta Fecioara Maria sa va implineasca dorintele!
Kora
CARPE DIEM!
ysa26 spune:
Ce liniste pe aici...
Bun venit fetelor Ancaoradea si Andreea !!! Stati linistite k refacerea dupa laparo e destul de usoara, asa k nu va stresati din cauza asta.
Multi
pt toate fetele
http://tt.lilypie.com/xhpwp3.png
ysa26 spune:
Ancaoradea, Andreea activati-va PM k sa va dau mai multe detalii despre laparo. Sus in stanga paginii scrie meniu si intrati la mesaje private si-ti dati activare. Va pupic, mai vorbim
Alexela ce faci frumoasa? Ne pregatesti vreo surpriza? Sti k-ti tin pumnii, ok?
Madutz spune:
Buna seara si la multi ani pentru toate Mariile si Mariutzele 

!
Fetelor, sa stiti ca nu v-am scapat din ochi - chiar daca nu am mai scris - v-am tinut pumnii si m-am gandit in fiecare zi la voi!
Intre timp - mai bine zis de la laparo - la mine s-au derulat cateva evenimente, dupa cum urmeaza:
1)concediu (potrivit din timp fix pe perioada fertila
)- unde ne-am facut de cap in voie, cu unicul, dar totusi valorosul rezultat ca ne-am odihnit si relaxat la maximum.
2)prima inseminare artificiala din viata mea - am facut-o la MNL cu Anca Gherasie, avand in vedere ca T a lipsit fix in perioada cu pricina si n-am vrut sa ratam luna respectiva - din pacate, n-a iesit
Saptamana trecuta am luat hotararea sa nu mai pierdem timpul si sa trecem la FIV. Am analizat optiunile pe toate partile - T&Matei, Giulesti, Sabyc, Medsana, MNL - am studiat cu atentie aproape toate capitolele de la subiectul "FIV" si am decis sa-l facem cu medicul Ron El la Med New Life. Azi m-am programat pentru prima consultatie pe 17 septembrie si suntem "cu panzele sus". Preventiv am tras si un set de analize (hormonalele de ziua 3, hepatite, hiv, rujeorla) - au iesit bine - si tot preventiv, pana la intalnirea cu profesorul am trecut pe un regim de detoxifiere, presarat cu Maca, Kamaiany si Acid Folic!
Cam atat despre mine - si asa am scris cat o zi de post ![]()
!
Va imbratisez cu drag, astept vesti bune de la voi si sper sa vi se implineasca cat mai repede si cat mai usor visul la toate - si mie, bineinteles!

http://tt.lilypie.com/krG5p3.png
ysa26 spune:
Madutz iti tin pumnii de pe acum. Sa mai intri si sa ne mai detalii k si eu sunt interesata de FIV. Peste vreo 2 luni as vrea sa incep procedurile. Mult succes!!!!

Iyoana spune:
Buna dimineata tutunici! 
Chiar daca nu mai scriu la fel de des ca inainte, sa stiti ca va citesc cu regularitate si ma bucur sa aflu vesti bune de la voi.
Noi nu prea avem noutati in ce priveste bebe, nu am facut inca programarea pentru biopsia testiculara. In schimb, eu mi-am schimbat serviciul (stres si nervi la maxim), apoi am fost in concediu si ne-am relaxat.
Ei iata, dragele mele, ca se confirma ca exista minuni si ca Dumnezeu ne asculta rugaciunile: spun asta pentru ca aseara am aflat cu siguranta cea mai frumoasa veste din ultimul timp. Dar despre asta va povestesc eu (sau persoana implicata?...) mai tarziu...![]()
Kora, tu ce mai faci? Cand incepi procedura pentru al doilea si ultimul FIV
? Iti tin pumnii, Doamne ajuta!
Vali, imi pare rau ca nu am rapsuns la apel, spun si eu acum prezent! Ce face bebita? 
Andreea 
Ysa, eu zic sa nu te mai gandesti la FIV, mai ales ca voua nu vi s-au identificat probleme majore. Succes si numai bine!
Va pup pe toate, mamici, gravidute si aspirante imi cer scuze ca nu va numesc pe toate si astept vesti bune de la voi!
Si cu o intarziere de neiertat: LA MULTI ANI tuturor Mariilor si familiilor acestora, numai bine si sanatate sa va dea Dumnezeu si Maicuta Domnului!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

KoraPop spune:
Iyoana mi-a fost dor de tine si pentru ca ai intrebat si de mine iti spun ca ma pregatesc pentru o noua incercare prin octombrie.Ma bucur ca esti bine,ca te-ai relaxat in concediu si abia astept sa ne spui ca ati facut urmatorul pas:biopsia testiculara,sunt sigura ca se vor gasi cativa
viteji care sa va faca parinti fericiti cat mai curand!E vreo
-duta noua de pe lista tutunicilor
?

Madutz bafta multa la FIV!!!!
Kora
CARPE DIEM!
Iyoana spune:
Kora
fata draguta! Iti multumesc pentru gandurile bune, si noi speram sa fie bine si sa reusim sa avem bebelusul nostru. Daca nu, nu-i asa mare tragedia, sunt convinsa ca exista undeva un bebe care sa aiba nevoie de noi.
Iti tin pumnii pentru cel de-al doilea FIV, sunt sigura ca va fi bine de data asta! TREBUIE! Doamne ajuta!
Da, 99% sigur este o noua graviduta printre noi, dar nu am voie sa spun, secret mare dom'le, pana diseara! Apoi...vedem poate va da chiar ea vestea cea mare! Sa dea Dumnezeu numai vesti din astea sa avem. Vad ca nu mai intra multa lume azi pe forum, daca nu se hotaraste nimeni pana la ora 16h00, o sa deschid eu un nou capitol, sa nu ne inchida moderatorii. Daca, in schimb, doreste altcineva sa deschida capitolul, si care in plus, este si mai activ decat mine, cu mare drag il las.
Pup fetele!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

KoraPop spune:
Iyoana deschide-l tu de pe acum ca nu se supara nimeni,dimpotriva asa poate ne vei scrie mai des si ne vei aduce si zambete pe buze cu maximele tale zilnice!
Wow o noua graviduta 
!!!!!Abia astept sa aflu cine e sa o felicit,roag-o sa nu ne mai tina in suspans!
Kora
CARPE DIEM!
Iyoana spune:
Dragele mele, va invit sa ne continuam discutiile
aici.
Un nou capitol cu bucurie va doresc!
iyoana