Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 37
Raspunsuri - Pagina 28
alfa_anca spune:
LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de astazi si multa sanatate la toata lumea.
SIM iti tin pumnii si ma gandesc la tine. Te asteptam cu vesti din cele mai bune si cu poze ale lui Stefan cel durduliu.
Anca
27+
Elena
poze
marinar spune:
la ulti ani tuturor celor care-si serbeaza ziua onomastica!!!
si daca va era dor de micutza mea, pun niste filmuletze:
www.dropshots.com/marinar#date/2007-08-09/17:28:35" target="_blank">vreau si eu in picioare dar nu reusesc
www.dropshots.com/marinar#date/2007-08-06/13:39:05" target="_blank">sunt desteapta foc
www.dropshots.com/marinar#date/2007-08-01/09:53:20" target="_blank">asa fac cand sunt nervoasa
vali_delide spune:
La multi ani, Marinar, Maria08 si tuturor fetelor care se sarbatoresc sau au sarbatoriti in familie! Sanatate multa si tot ce va doriti! 

Ana_p, sunt alaturi de tine si sper sa sarbatorim cat de curand reusita ta!
Kora, pup fata optimista!

Sim_stoian, nastere usoara si sanatate multa, si tie si lui bebe!

Pup toate fetele!
Valentina
22+
Cristina Stefania
noi doi
printesa
ysa26 spune:
Buna fetelor! Gata s-a terminat cu concediul, a fost frumos si relaxant.Am vazut k ati fost destul de active.
Bya
mersi, acum am venit acasa, sper sa ne si cunoastem.Eu stau in Ostroveni, tu?
Alexela
sa nu-ti pierzi speranta, ramai optimista, D-zeu face minuni, asa k poate totusi luna asta se va termina cu bine.
Ana
tin pumnii !!!
Multi
pt toate fetele
http://tt.lilypie.com/xhpwp3.png
c.myry spune:
Buna seara Tutunici!

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR]- MULTA SANATATE, FERICIRE, SARCINA USOARA VIITOARELOR MAMICI SI BEBELUSI CAT MAI CURAND PENTRU ASPIRANTE- 
myry
ancaoradea spune:
Buna fetelor! Ma alatur clubului vostru, daca ma primiti bineinteles. Noi incercam de 2 ani sa facem un bebe, nenumarate investigatii totul ok, la amandoi. Sunt programata pe 27 sept la dr Tutu si mi-e f groaza ca nu sunt din Buc. In plus am oroare de spitale, nu am mai fost internata. De asemenea ma streseaza cat si cum se da si cum se abordeaza problema. Stiu ca s-a mai scris pe tema asta, dar nu am gasit suma exacta.
ancaoradea spune:
De zapacita ce sunt am uitat sa va scriu ca sunt programata pt laparo, deja ma ingrozeste gandul, nu operatia in sine, ci internarea si restul.
aaandreea78 spune:
Bine ai venit ancaoradea.
Eu am 1 saptamana inaintea ta pe net(de cand mam inscris), incerc sa ma adaptez, dar sunt pacienta doctorului Tutunaru din martie si sunt programata pe 21 aug. la operatie, sunt in aceeasi stare ca si tine.
Asa ca........... sa reusesti cat mai repede sa treci la gravidute.