Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 37
Raspunsuri - Pagina 16
Alexela spune:
Sim,
eu vreau sa merg dimineata, la 7.30, insa sunt intr-o dilema totala, pentru ca nu stiu daca va fi acolo... Sper sa nu merg degeaba!
Daca vrei, vino si tu dimineata, eu voi fi acolo, in holul ala de asteptare!
http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png
Hera25 spune:
Machus nu mai stiu exact cat a fost, dar parca 5 mil sai 4 mil 9 sute si ceva. cam asa.Sa ma uita acasa exact, ca am bonul.
mmc_nd spune:
Fetelor, zic si eu prezent... in z3
. Si ca si cand n-ar fi fost de-ajuns ca au venit uratii, au mai venit si cand eram la MARE, la SOARE si cu planuri de intalnit cu pretenii (pe care le-am anulat si am plecat la Bucuresti mai devreme). Eh, asta e...
Alexela, multumim pentru acatist si rugaciuni, sa-ti dea Dumnezeu inapoi inzecit! Poate imi trimiti lista pe email sau PM, sa o duc si eu la manastirea Diaconesti - pe langa Bacau, manastire de maicute relativ noua, dar deosebita.
ysa26, Hera25, aspirantele noastre cu silueta de invidiat, spuneti-mi si mie ce cura de slabire tineti!!! Poate ati mai spus, dar uita baba, ce sa-i faci...
Si eu vreau sa ma apuc de dieta ca m-am ingrasat peste poate de la tratamentele astea.
si bucurati-va de vremea aceasta racoroasa!
sim_stoian spune:
Alexela, o sa vin si eu. De care hol spui tu? Ala de la parter la colposcopie? Ca nu am fost de prea multe ori la spital ![]()
Sim
35+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Hera25 spune:
Mmc_nd am tinut regimul pt endometrioza. Fara carne de porc sau vita, numai de pui si peste, fara dulciuri de nici un fel, fara paine, fara lapte, oua, branza, fara sucuri de nici un fel. In urma caruia am slabit 6 kg intr-o luna. Oricum imi e foame non-stop si nu stiu ce sa mai mananc, caci m-am saturat numai de legume si fructe.Dar voi supravetui eu.![]()
Te pup.
machus spune:
Multumesc Bya si Hera!
Bya - tu tot de la farmacia de pe Stefan cel Mare ai cumparat? (acolo te-a trimis dr T?)

mmc_nd spune:
Hera25, multumesc, cred si eu ca ai slabit cu asa un regim!!! Fara paine deloc? Orez/mamaliga ai voie? 
Hera25 spune:
Da orez, mamaliga am voie.
Si mereu simt ca nu ma satur si am senzatie de foame. Dar asta e. Sa vad cat voi rezista
. Dc nu voi manca cate putin din fiecare.![]()
77bya spune:
Buna fetelor,
Da tot de acolo(doar una )si pe cealata am luat-o din RM.Valcea pentru ca era la acelasi pret.
Hera eu nu pot sa tin regim(sunt foarte pofticioasa).
Va pup pe toate.
Alexela spune:
Sim, da, de holul de jos, de la colposcopie vorbesc. Intri pe la camera de garda, faci stanga si drept in capat este holul, o sa vezi acolo niste scaune, ala este holul.
Atunci ne vedem maine dimineata!
Eu o sa ajung mai devreme, pt ca daca plec dupa o anumita ora de acasa, risc sa nu ajung la vreme, pt ca e foarte aglomerat din Militari inspre Elias. Asa ca o sa te astept acolo. Sper sa ne recunoastem!
Te pup!
Pentru celelalte fete, un
si o
!
A mai aflat cineva ceva de programul lui Tutu? A fost cineva la el la cabinet azi?
Va pup!
http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png