Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 37

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Ysa si eu am slabit 6 kg, in urma regimului. Eu m-am cam saturat de legume si fructe. Mai mananc si piept de pui si peste oceanic, insa de maine as vrea sa tin post. Pt mine e o problema ce mananc la servici... Mi-am mai cumparat migdale, alune de padure, fistic - proteine naturale.
Si acum mai vreau sa incep iara cu aerobicul. Deci..... iti dai seama ce va iesi.
Dar daca asta este un regim si un ritm de viata sanatos, atunci asa voi face, pt a-mi tine in brate cat mai curand puiutul cel mult visat.
Poate te ajuta Dumnezeu si se prinde acum cand vei pleka in concediu.
Va pup fetele si noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Dragele mele,
Iata, scriu si eu dupa o absenta mai indelungata ce-i drept. Va marturisesc ca v-am citit "de pe margine". Unele fete imi vor intelege atitudinea de retragere...
Mie mi-au expirat cele 3 luni de incercari naturale. Trebuie sa vin saptamana viitoare la Bucuresti la dr nostru sa-mi dea reteta pentru diphereline pentru 3 luni, dupa care FIV.
Initial vroiam sa iau diphe de aici, cu reteta de la un dr din Galati, dar dr T mi-a spus sa vin la Buc deoarece ma trimite el undeva unde este mai ieftin. Stiti despre ce farmacie este vorba si locatia acesteia ?(eu nu cunosc Bucurestiul, doar drumul spre Elias si cabinetul dr T si de aceea vreau sa stiu traseul dinainte).
Reteta se poate lua in aceeasi zi, sau trebuie facuta comanda ceva? Eu as vrea sa rezolv totul intr-o singura zi.

Va multumesc si am si eu o rugaminte la care deja au inceput pregatirile pentru FIV sa-mi trimita si mie cate un PM despre subiect, daca nu cer prea mult.

Breakfast , ma bucur ca nu ai resimtit efecte neplacute prea mari de la diphe. Sper sa fie si la mine la fel. Imi este putin teama, dar trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Hera la fel gandesc si eu, totul e pt o cauza nobila. Dap,k si tine, cand sunt la firma, mancarea e o problema. Te pup si ai grija de tine, sper k tuturor sa ni se implineasca visul de a deveni mamica.

http://tt.lilypie.com/xhpwp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Machus pe mine m-a trimis Tutu la o farmacie de pe Stefan cel Mare, pe partea dreapta cum mergi spre Bucur Obor, pana in Lizeanu. E acolo intr-o scara la parter, pe o straduta care da in Stefan cel Mare. Nu stiu acum cum se numeste straduta si nici farmacia. Dar le am acasa notate si am si un nr de tel.
Dc e iti dau mai multe detalii cand ajung acasa.
Te pup si mult succes.

Mergi la inceput

Hera, multumesc mult. Mi-ar prinde bine un nr de tel si adresa.

Si ai facut comanda dinainte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Va pup, dragele mele!

Nu am nici o veste pentru voi. Am fost dimineata la Tutu, noroc ca i-am trimis mesaj sa-l intreb de la ce ora merge la cabinet, si mi-a trimis inapoi sms ca de-abia dupa 2. Si n-am mai ramas!
Ma duc maine dimineata la spital. Stie vreuna dintre voi daca va fi acolo? Eu cred ca va fi, ca probabil de maine incepe sa mearga din nou si la spital, azi nu cred ca a fost. V-a chemat pe vreuna din voi maine la spital?!?!
Si mai am o rugaminte. Daca vreuna din voi citeste mesajul meu si ajunge astazi la Tutu la cabinet, va rog sa il intrebati daca va fi maine dimineata, la 7.30, la spital, pentru mine, pleeeaaaseee...
Sim, ti-am promis ca iti spun cand il gasesti. Ai vazut in mesajul meu, astazi va fi la cabinet dupa ora 14. Bafta multa!

Va pup pe toate!
Astept un raspuns de la voi, daca stie cineva sau daca afla cineva de programul lui de maine!

http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png

Mergi la inceput

Hera,
poti sa-mi spui si cam cat costa diphe?
multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Alexela, multumesc. Nu stiu daca pot ajunge azi, as merge si eu tot maine dimineata la spital. Tu pe la cat vrei sa mergi? Poate ne vedem pe acolo.

Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 77bya spune:

quote:
Originally posted by machus

Hera,
poti sa-mi spui si cam cat costa diphe?
multumesc mult

Eu am dat 468.96 ron.
Salutare tuturor fetelor.Va citesc zilnic numai ca despre mine nu am noutati.Am facut cea de-a doua injectie si nu tin deloc regim.Credeti ca e vreo problema?
Trebuie neaparat sa tin regim?
VA PUP PE TOATE SI SA CITESC NUMAI VESTI BUNE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Hello tuturor!
Revin si eu pe site dupa o pauza... insarcinata nu am ramas, si acum vreau sa merg din nou la Tutu. Problema este ca am sunat pe nr de tel al asistentei Ramona, cel cu 299 in coada, si ba nu raspunde, ba imi inchide. Voi stiti ceva, e in concediu, sau si-a schimbat numarul? Cum pot face acum o programare? Multumesc mult! Va pup.

Mergi la inceput