Conceptii gresite despre islam -4-

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Denizel ,am mai discutat aceste aspecte dar marturisesc ca inca le-as mai discuta daca timpul mi-ar permite.
Astazi nu,dar asa pe scurt.
In Qur`an este chiar specificat ca atunci cind vorbiti cu femeiele si le cereti ceva "faceti-o pe dupa o perdea". Poate de aia unele poarta val pe fata,ca sa nu li se vada ochii incondeiati!
Si una dintre cerintele relatiilor dintre barbati si femei,este sa nu se priveasca in ochi,adica intelegi tu...in felul ala provocator,eventual sa mai si bati din gene.
La cit de des ma dau eu cu rimel,o data pe an chiar ca nu-mi fac probleme.
Ma dau asa ca sa mai schimb "atmosfera",nu ma omor dupa machiaj si sotul meu zice ca sunt superba fara machiaj
Despre parfum,tot in islam se zice ca daca te dai cu parfum si te miros trecatorii masculini,pacatul e echivalent cu cel al preacurviei.(de doua ori)

Cu barbatii,bineinteles ca si ei trebuie sa se protejeze,de aia sotul meu cind a venit in romania a stat mai mult in casa.
Chestia e cam asa,eu ma imbrac provocator,un el ma priveste.eu iau dou bile negre,el una!

Nu ma indoiesc ca as avea surprize placute de la purtatoarele de tricouri,fie muslime sau nu(btw.chiar stiu o japoneza cu fuste largi si lungi dar cu tricou si fara batic,care isi face rugaciunea intr-un mare stil) dar ei ii gasesc un fel de "scuze"
Si nuuu,nu haina il face pe om,departe gindul ca cele 90 de procente de purtatoare de burqa sunt intru totul pe placul lui Dumnezeu...ah,se merita explicat da` fac 5 lucruri deodata,scuze daca nu s-a priceput nimic.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Hannen, iti multumesc pentru raspuns!

Eu te inteleg foarte bine, sa stii. Adica inteleg ce vrei sa sustii.
Numai ca...nu crezi ca e putin in dezavantajul omului, sa vrea sa obtina biruinte fara ca macar sa fi purtat o lupta? :-)
Tocmai asta mi se pare biruinta: sa nu incepi sa fantazezi pe seama ultimelor perechi de gambe pe care le-ai vazut, sa nu te gandesti toata ziua la cat de matasos era parul nu'sh carei tipe pe care ai zarit-o in tramvai, sa fii bun intr-o lume in care aproape toti sunt rai si sa nu inseli intr-o lume in care aproape toti se inseala in diverse moduri unii pe altii. Nu? :-)
Daca protejezi barbatul de vederea picioarelor unor femei si il declari 'curat', e ca atunci cand ocolim toate cofetariile din drum, fiindca avem copiii de manutza. Nu vede cofetaria, nu cere prajituri si acadele: uraaaaa! azi am casigat lupta contra dulciurilor rafinate!

Iar cand vorbeam despre ochi infrumusetati de farduri, desigur ca nu ma gandeam ca te dai cu rimel, iesi din casa si incepi sa arunci ocheade barbatilor. Nici gand!
Iar niste ochi pot fi gasiti frumosi si tulburatori , chiar daca acestia, ochii, nu bat din gene :-)) Ochii frumosi sunt ochi frumosi si gata! :-)
Iar daca atunci cand vorbesti cu un barbat, te uiti in jos sau in alta parte, fii tu sigura ca, daca e un barbat caruia ii sta gandul numai la femei, se excita si la vederea genelor tale aplecate peste ochi. (stii bine ca e asa :-))
Uite, mie imi plac ochii lui N.C. Munteanu. Pai daca N.C. Munteanu mi-a aruncat mie vreodata vreo fluturare de gene sau vreo privire mai patrunzatoare ceva.....

quote:
Chestia e cam asa,eu ma imbrac provocator,un el ma priveste.eu iau dou bile negre,el una!

I-auzi mai! Saracu' ispitit!
Pai daca in fata unui fund bombat nu te poti stapani, ce te faci cand ai ocazia sa tragi unuia o tzeapa de vreo juma' de milion? :-)))

A, da, si cum mey te dai tu cu parfum fara sa mirosi dupa aia a parfum?
Pentru ca uite, o chestie pe care am remarcat-o la femeile musulmane: miros foarte fain. Cel putin 40% din alea cu care ma intersectez io in Ro, folosesc dom'le un parfum dupa care io sunt innebunita si pe care nu l-am identificat inca. Si mi-e jena sa intreb pe vreo unaaaaaa . UIte chiar aseara eram intr-un loc public, a trecut un tip cu vreo 3 tipe imbracate regulamentar si iar am simtit super parfumul ala . Daca stii tu de vreun parfum preferat de musulmane (exista asa ceva? ) zi-mi-l si mie si scapa-ma de chin :-))))

-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Denizel,ce zici tu aici sunt "povesti".Adica de genul "ce bine ,ce fain ar fi daca".Tu stii foarte bine ca noi nu traim intr^o lume in care cuiva ii pasa despre biruintele spirituale.
Traim intr-o lume in care totul e atit de...carnal(cred ca e potrivit cuvintul),intr^o lume in care nu se vinde o cutie de chibrituri fara o femeie dezbracata.Si incercind sa ne-o "amintim" pe Fecioara Maria...n-am vedea decit o femeie acoperita,cu val...
Dar sa nu ne indepartam,cu barbatii aia hmm,treaba lor daca au fantazii pe seama unor gene.Oricum nu suntem perfecti si-o fantezie sau o ocheada probabil ca nu se compara cu un viol ,cu sex pe unde se nimereste...si putem continua dar nu are rost ,stiu sigur ca ai inteles.
Apoi treaba cu fundu si tzeapa nu prea se leaga,in primul rind ca prima e placere fizica,cealalta ...nu gasesc cuvintul potrivit acum.
Un om pe placul lui Dumnezeu se abtine de la ambele,adica este un om cinstit si se tine departe de orice "ispita" indiferent de natura ei.

Cit despre parfum,imi pare rau n-am idee,eu folosesc de astea mai "lumesti"

P.S. scuze,nu stiu ce am dar efectiv am un vocabular "poor" de tot azi

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

quote:
Apoi treaba cu fundu si tzeapa nu prea se leaga,in primul rind ca prima e placere fizica,cealalta ...nu gasesc cuvintul potrivit acum.

Cealalta e ceva muuult mai mult decat placerea fizica: placerea de a fi bogat . Daca devii bogat atat de 'usor', adica daca profiti de ocazia care ti se iveste (tragi o micuta teapa), cu atat mai bine :-)).
Eu cred ca trebuie sa ai mult mai multa forta morala pentru a te putea abtine de la tzepe, decat pentru a-ti putea stapani gandurile in fata unor gambe dezgolite.

In fine, ce voiam sa zic este ca, eu cred ca nu se rezolva nimic prin acoperirea femeilor. Daca acoperirea vine din dorinta lor de a fi acoperite, dorinta care sa nu aiba absolut nici o legatura cu ceva anume si impus (indirect), atunci e ok.
Daca acoperirea se face in vederea protectiei barbatilor, atunci nu mi se mai pare ok.
Un barbat protejat, e protejat 1. impotriva lui insusi si, 2. odata el protejat, sunt probabil protejate si femeile. Asa e, nu? :-)
Dar mie mi se pare o falsa protectie si o falsa parere de 'curatenie', pentru ca, asa cum am zis, nu exista biruinta fara lupta :-)

Din cate stiu eu, barbatii 'virtuosi' care tipa cel mai tare cand vad o femeie prea decoltata, sunt cei care au o problema nerezolvata in legatura cu decolteele . Adica, daca pe ei ii da peste cap un decolteu, au impresia ca toti cei din jur sunt la fel de alertati ca el si ca da, femeia respectiva trebuie sa 'dispara'. Daca nu definitiv, macar sub o jacheta groasa, dreapta si lunga din lana :-))

Stiu ca am scris groaznic de 'rasucit', da' nu prea sunt in forma .

Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Hannen, stai ca mi-a mai venit in gand o intrebare: de ce nu se acopera si barbatii? Este atat de sigur faptul ca femeile nu au fantasme? :-)) Ele de ce nu sunt protejate de raul din ele insele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Nu stiu daca sunt la subiect sau nu, cred ca da, pe sistemul "barna din ochiul altuia" si sfanta ipocrizie, au facut in Romania religia materie obligatorie in scolile publice, ceea ce personal mie mi se pare o chestie mult mai agresiva decat un parfumel acolo...nu era Romania un stat laic sau am uitat io?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

mai ca m-as converti la islam asa de frumos suna.
Eu mi's atee. Pentru mine orice constrangere in cadrul unei religii mi se pare de neconceput. In plus mi's total confuza.
La inceput a fost Dumnezeu, sau Alah, sau Ra sau Zeus. Asa ca m-am hotarat sa cred in Darwin..Mi-e mai usor sa cred ca ma trag din maimuta.

Asa, am si eu o intrebare despre islam. Am un prieten care cazeaza regulat arabi musulmani in Romania care vin pt petreceri cu fete si bautura multa. Pai astea doua parca nu prea se "pupa" cu islamu. Adica si in islam e ca si in crestinism? Sa facem cum zice popa si nu cum face popa? Se ascund si musulmanii cum se ascund si la noi unii preotii in altar la o dusca mica?

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by denizelFoarte important: eu folosesc si rimel si gloss si parfum, port si bijuterii si picioarele si bratele la vedere. Sa nu crezi, deci, ca iti tin tie lectii :-)
Pur si simplu continui discutia pe care o am cu fetele de la mine de la biserica: ele nu poarta bijuterii, nu se fardeaza, au fuste de lungime 'regulamentara' si cred ca sunt in regula cu Dumnezeu.
Eu uite ca ma fardez, mai pun si cate o bijuterie si sunt convinsa ca sunt cel putin la fel de in regula cu Dumnezeu ca si ele .

hi,hi,Denizelule, ma gandeam eu ca o sa faci revolutie la adventisti, da' n-am vrut sa spun ;)Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irina.c.

hi,hi,Denizelule, ma gandeam eu ca o sa faci revolutie la adventisti, da' n-am vrut sa spun ;)

Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica

blogul meu

!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Oameni buni,cand incepe ramadanul???

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput