Conceptii gresite despre islam -4-
Raspunsuri - Pagina 19
Ingrid S spune:
quote:
Originally posted by rhoneeaquote:
Originally posted by Ingrid S
Rhoneea, groaznic ce descrii tu acolo, ma refer la postarea steagului unde locuiesc crestinii. Cat despre comportamentul barbatului de langa voi...din pacate, asa este. Oricat se sustine ca Islamul ocroteste si da drepturi femeilor, de fapt totul e doar o fatada.
Amina, cu postarile tale m-ai facut sa rad. Nu-i frumos, dar e sanatos.
Ana Stroe, am citit acum despre cazul jurnalistei. Trist, foarte trist.
Iar de "vanatoarea" femeilor ce nu se acopera, asta nu e noutate, am mai scris la acest topic, ca exista politie care verifica regulile vestimentare. Doamne fereste sa te prinda cu ceva in neregula!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/IngridS_28photo#
Maiii da stai...nu-l baga si pe al meu in oala...ca-i crestin saracu...Eu vb de musulmani da io-s crestina si asa am ramasa si dupa casatorie.no m-am maritat cu musulman.
Ingrid tot ce am zis am vazut la tv cu okii mei asa ca degeaba rade de lesina Hannen...Cumva am zis ceva deplasat Hannen?
Dar crestinii sa stii ca sunt ca noi absolut si lupta si ei impreuna impotriva Hazbollah-ului...
Pana la urma degeaba sustine islamul ca Hannen sustine mai mult de atat...
Deci sa nu bagam in aceasi oala crestinismu si musulmanii .
Sunt doua lumi total diferite de fapt si eu au aceasi"parere"de islam...mai mult nu pot sa vb ...d-ar fi fost mutat la Zz...vb de numa...asa ca nu ma risc...
In postarea mea ma referam in caz de as fi musulmanca...adik pana la urma femile astea sunt de acord cu multe...da nu zic ce ca primesc avertisment...de fapt stiti si voi...in caz de barbatu le vrea pe toate in pat ele trebuie sa fie de acord...
Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
Rhoneea, eu ma refeream la barbatul de langa voi, adica la vecin...
Eu una cred ce ai scris.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/IngridS_28photo#
lilanda spune:
Consider ca ultimele posturi despre vecini si sexul in islam deja nu mai au nici o legatura cu subiectul...si nici cu bunul simt! Ca urmare, subiect inchis! hannen, daca totusi doresti continuarea lui, da-mi un PM si am sa-l redeschid.