Racusori, la apel! (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

ce liniste pe aici...
eu azi am fost acasa...din cauza de musafirii rosii. uf...am tras o durere de...mai bine nasteam
nici acum nu-s prea ok dar oricum..stau bine.
nimeni prin zona?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata racusoare. Cafeaua e gata, Liana doarme, eu cu cine barfesc?
Cam prea multa liniste pe aici!
Mire, fa nitica prezenta!
va pup si o zi usoara va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

neata fetele.
Un frape rece va incanta ? Sau o cafeluta calda ?
Ma uitam dupa subiect si iauite ce il gesesc pe pagina 2 ,dar bine ca l-am gasit.
Astazi imi place cum este afara,este rocoare si bine.Deabea asept ploile care se anunta in Bucuresti sa mai limpezeasca un pic admosfera si sa mai potoleasca proful asta.
In rest toate bune,eu mai bantui pe aici asa ca astept ceva barfe mici.

'cesc rocusoarele.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

La noi a plouat azi-noapte asa de fain, linistiti, fara fulgere, fara sa bata vantul, s-a racorit de e chiar rece. si ce-mi place mie, am reusit si eu sa dorm. m-am tuns ieri scurt-scurt, sa rezist la calduri, si uite ce surpriza: o adiere de racoare. e bine, desi parca o idee prea rece.
eu mai rar pe la pc mai nou ca nu mai ajung bine la tastatura si ma doare spatele, asa ca intru sa va salut la cateva zile, dar ctiesc cu interes.

pupilici

31+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare racushoare

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

va pupacesc si eu o tura scurta de la birou. o zi minunata in continuare va doresc!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Am intrat sa va salut pe ziua de azi. Asa cum v-am anuntat sapt. trecuta, din cauza ca multi rezidenti sunt in concedii este muuuult mai multa munca pentru cei ramasi( inclusiv eu )!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Žneatza

Cafelutza e pregatita. Eu am facut inventarul la munca si acum n-am somn. Am pus hainele in masina, am povestit cu prietena care a plecat de 2 min la munca, am fost cu baietzii ( catzeii) afara si acum..... beau cafea
Cristina- Iti doresc munca usoara

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata racusoare!
Miki, saru-mana pt cafeluta. Azi chiar am nevoie de ea. Liana nu a dormit prea bine, deci nici eu! Spor la spalat!
Cristina, Mire, servici usor!
Missy, cand stai intinsa in pat, pune o pernuta sub burtica si chiar una intre picioare. Eu asa am reusit sa dorm ultimele saptamani. Si incearca sa dormi mai mult pe partea stanga. Nu ma intreba de ce, ca habar n-am. asa mi-a spus doctorita si adevarul e ca pe stanga reuseam sa dorm.
Anne, vreau si eu o barfa mica. dar cum nu ies din casa, nu am cu ce sa vin!
Am pus si eu la spalat, astept sa imi iasa avizul de la gaze sa imi pot pune nenorocita aia de centrala, ca m-am saturat de incalzit apa! Abia astept sa stau in cada sa ma inmoi!
Slava Domnului ca s-a mai racorit!
Va pup si o zi usoara va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

July, mersi de sfaturi. deja sunt plina de perne in jurul meu: intre picioare, sub burta si la spate, ca sa nu ma intorc pe spate in somn ca fac carcei cand dorm pe spate. la urmatoarea perna a zis al meu om ca se muta in alta camera. si doar pe stanga pot sa dorm, cum incerc macar pe dreapta iau niste pumni si genunchi prin burta de efectiv ma doare. eram exasperata ca misca prea mult si violent bebelasha, dar dupa discutii cu alte mamici m-am mai linistit, cica asa e la a doua sarcina, simti mult mai puternic loviturile.
sa va povestesc cu ce m-am confruntat ieri cu fii-mea. saptamana trecuta a nascut o prietena, dupa cum va ziceam, al doilea copil, acum 2 zile a mai nascut mamica unui coleg de-a ei de gradi, al doilea copil, asa ca se pune a mea fata pe plans, in hohote, citez: toti copii au bebe numai eu nu, ca tu nu vrei sa te duci la spital sa-l scoata si pe al meu. uita-te ce burta mare ai, de ce il mai tii acolo!
si da-i cu explicatul ca bebe tre sa mai creasca, ce sa te poti intelege cu ea, toata ziua m-a acuzat ca burta e destul de mare si eu nu vreau sa merg la spital. asa ca am spalat un rand de hainute de bebe si i-am dat de lucru sa le impacheteze, sa le aseze in dulap. nu stiti ce ma voi face eu cu doi copii? incep sa realizez in ce m-am bagat . . . ... de buna voie si nesilita de nimeni.
hai va pup, ma duc sa profit de liniste: copil 1 doarme, copil 2 e inca la purtator. si din septembrie mai vedem ce facem

31+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia

Mergi la inceput