Racusori, la apel! (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

MISSY sarcina usoara in continuare ,mai ai putintelsi gata.
Ma bucur emorm ca in sfarsit poua si in Bucuresti si este racorica bine.Ce am ras de colegi mei de servici,s-au imbracat asa de gros ca zici ca vine iarna si eu tot in papuci si cu bluza din in cu maneca scurta.Imi este fff bine asa,eu iubesc frigul,nu pot sa zic ca nu-mi place vara o iubesc si pe ea,dar iarna nu stiu are ceva aparte,poate sunt sarbatorile de vina.Im amintesc de iernile din copilarie,ce zapezi erau,ce frumos ningea cu niste fulgi mari.Acum iernile nu mai sunt cum au fost o data,numai la munte mai ninge asa ca in copilarie.
Hai ca am inebunit,dar ce sa-i faci mi-am amintit de copilarie si am devenit nostalgica.

'cesc fetele si pe LIANA scumpica.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Si eu prin zona sa va salut!!!
July, o gravida dupa luna a patra nu trebuie sa mai stea pe partea dreapta, din cauza venei porte, undeva pe langa ficat, care poate fi comprimata de bebe ( cand stai pe partea dreapta)ducand la scaderea tensiunii si scaderea alimentarii cu sange a celorlalte organe!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

pupici si de la mine
anne, si eu am venit k de vara..mi-a fost racorica ce-i drept..insa un coleg a venit cu geaca de piele..camasa cu maneca lunga..am rassssss i-am zis "o ninge?"
a venit putin ploaia si s-a speriat lumea
cristina, miki...fetele astea stau acasa...una cu bb la purtator..alta cu bb la alaptat...o fi bine? parca parca as vrea si eu
sunt inca la sv...revin..sper

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Fetelor, eu m-am congelat azi!!! Mie nu prea imi place nici caldura , dar nici frigul; asa ca azi...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

asa-s si eu cristina, nehotarata cu ce imi place si ce nu...legat de vremea de afara
careva prin zona?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Buna dimineata

Cafelutza e pregatita.
Au mai ramas 8 zile pana la CO

Eu ma pregatesc de munca acum. Va doresc o zi frumoasa

Pupici

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Neata fetele.
Mikiriki nu aveai somn la ora aia ???
Buna cafeluta ta.Azi noapte mi s-a parut cam frigulet afara,dar m-am obisnuit repede.

Iulia ce mai face mititica si frumusica Liana? Va doresc sa creste-ti mari ,frumoase si sanatoase tun.
Azi ma duc sa-mi i-au invitatiile sper sa o tulesc si eu de la servici mai devreme,dar sa vedem.

annes

Mergi la inceput

neata si de la mine. miki, s-a cam racit cafeaua aia...de la 4 dar daca e de la tine..e buna
muncesc....of of. mai e o sg zi pana la week end

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

chiar constatam si eu ieri, mai fetelor, ca din cele active aici, cam putzine cu copii. ce-i cu voi? asta parca era forum desprecopii, si voi nimik? eu deja la al doilea si voi nimic? se zice despre racushoare ca sunt mamele ideale, si voi va irositi aceasta calitate in folosul muncii . . . mai mai
ia la treaba cu voi!
am ramas singura burtoasa pe prima pagina si ma cam plicti, asa de una singura. astept intariri!!

31+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia

Mergi la inceput

missy, pai e de munca la proiectul bb...si pana ne hotaram..pana sondam terenu'..il faci tu si pe al 3-lea
o pila de unghii are carevaaaa??? mi-am rupt o unghieee de la jumateeee

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput