Racusori, la apel! (27)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

toata lumea lauda filmu' asta..ia domle sa imi satisfac si eu curiozitatea ..
eu acasa in week end. am lenevit. aseara la 22 dormeam. m-am trezit azi la 8.30
fetele vad k lipsesc nemotivat...
iulia are batai de cap cu liana si colicii n-o invidiez deloc ..
mai stau putin si plec acasa
va pup si va doresc o sapt minunata

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

EU am lipsit motivat...vineri de garda, ieri de garda...asa ca... Mi-e somn si lene si vreau concediu!!!
Miki, chiar ca mi s-a facut dor!!! Mai am putin pana la concediu!!! Doar o sapt si jumate!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

dupa o destul de lunga absenta, nemotivata, recunosc, intru la raport. am avut un we plin, cu multe neasteptate.
vineri: plecam eu, sot si inca o prietena graviduta in aceiasi luna cu mine, la cluj sa ne luam kit-ul pentru prelevarea de celule stem. ca cica ar fi durat vreo 2-3 saptamani pana intram in posesia lui, asa ca dat fiind ca clujul e la 2 ore cu masina, ne-am dus sa-l ridicam personal, si nu in ultimul rand sa facem cumparaturi pentru bebei. asa ca am stricat o groaza de bani, dar macar am trusoul complet. sotul gravidutei cu care eram, o anunat in timp ce eram prin cluj, ca seara trebuie sa plece pana la mare sa aduca pe remorca o masina accidentata. buuun. la 5 minute dupa apel, al meu sot (recunosc si eu tot la asta ma gandeam): ce ar fi sa ma duc si eu cu alexia cu el, asa vede si fata marea, facem o baie si plecam inapoi. v-am zis, nu, ca stau in judteul alba. ca din bucresti nu ar fi asa mare mirarea sa dai o fuga sa faci o baie.
zis si facut: la ora 21:30 ajungem din cluj, in 10 minute facem bagajele, la ora 22 pleaca spre mare. eu in culmea fericirii ca raman singura si in gandul meu: dorm si dorm si dorm in liniste. tzeapa, sambata la 6:30 dimineata sub geam se aude: buna dimineata, te iubesc etc . . . al meu var plecat din deva spre brasov, se gaseste sa faca pauza de cafea. si toata ziua de sambata a continuat cu diverse vizite. duminica dimineata, normal, cand era somnul mai dulce, pe la 7 a.m., suna al meu sot sa zica ca ei tocmai pleaca din bucuresti, ca le-a fost somn si au tras pe dreapta pe autostrada soareului si au dormit.
asa ca eu mi-am implinit, partial, de a sta singura 1 zi, al meu sot sa se dea jet-ski-ul si a mea fiica a vazut marea.
pfui, am obosit cat am scris.
v-am pupacit

34+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

OK, eu am incheiat ziua de ieri, eu o incep pe cea de azi.
o cafeluta cine doreste . . .
nu stiu ce ati facut voi azi-noapte, dar eu am o durere de gat, cat am stat cu ochii pe cer. primesc si eu mail, poate ati primit si voi, sa ma uit la 00:30 pe cer sa vad marte, care arata ca o luna plina. asa ca de la 00 la 01 am stat ca huhurezii prin curte, ba ne-am uract in masina si ne-am dus pe un deal in apropiere sa vedem si noi mandrete de marte. ia-l pe marte de unde nu-i. de-abia la 1 ne vine strasnica idee de a verifcia pe net. intr-adevar, marte era aproape de pamant la ora aia, dar cica e prea mic sa se vada cu ochiul liber si in nici un caz nu cat luna. so... tzeapa.
cel mai inteligent in casa a asta a fost al nostru copil, care la ora 11 jumate cica: "stati voi sa-l vedeti pe martin asta, ca eu ma duc sa dorm". copila desteapta, noroc ca nu-si mosteneste parintii
a, si o perla de a ei, tot de aseara: luna e asa mare pentru ca a mancat prea multe avioane si stele

o zi cum va doriti

35+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

MISSY haioasa fetita ta , sa-ti traiasca
Cat despre ce sa-ti zic ffff buna si extraordinara.
Abea am astept sa ajung la servic sa o savurez.
Cristina si eu astept cu nerabdare concediul si cand ma gandesc cat mai am imi vine rau, o luna .Dar dupa aceea cine sta pana pe 15 oct in concediu hi hi hi ,eu bineinteles.
Ce sa va mai zic,despre masina a dat al meu sot comanda pt.ea si vine tocmai pe 3 oct . Si noi chiar atunci plecam in Grecia si ne intoarcem pe 11 oct. si o sa o luam pe 12 ha ha ha,deci o intreaga aventura.Este fff nasol fara ea,nu iti poti face treburile,trebuie sa depizi de alti ,alti nu au timp de tine,se apropie si nunta.E dar am un sot care se descurca el, nu imi fac probleme.

'cesc fetele dragi si sunt prin preasma.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Hop si eu!Sunt nascuta pe 1 iulie 1975,in jurul orei 16.00,iar sotul meu este nascut in zodia fecioara.

Mergi la inceput

Mirela iti zic sigur pe mine m-a captat de la primul serial si acum am ajuns la seria a II-a , din PRISON BREAK si abea astept sa vad si seria a III-a.Nu stiu de ce dar imi place cum gandeste Michael Scofield frarele lui Lincoln Borrows,m-a umit sincer.
Ramonad bine ai venit printre noi.Roag-o pe sefa sa te bage repede in listuta.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

io-s intr-o stare aiurea tare. stresata, nervoasa, am dormit prost dar am reusit sa ma amuz cu fetita ta missy
n-am o zi f grea dar nush ce am k nu imi revin. ma enerveaza orice si oricine. sper sa imi treaca..pt o seara frumoasa
ma reapuc de treaba
ramona, bine ai venit printre noi..in
anne, ce masinuta va luati?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Va multumesc pentru primire...ce voiam eu sa va-ntreb?Sunteti si voi visatoare,emotive(eu plang imediat),cu pofta de viata(apropiatii rad de rasul meu),bune mame,istete(hmmm...ce modesta sunt!),ambitioase ?!E ceva caracteristic zodiei noastre?

Mergi la inceput

MIRE nici tie nu ti-a trecut inca starea asta ?
Nici mie,de dimineata m-am trezit cu niste nervi,de imi venea sa-i bat pe aia prin metrou si m-am mai intalnit cu niste colege la Eroilor pe peron si bineinteles ca au trecut pe langa mine si s-au facut ca nu ma vad ( eram cu mama ),deci discriminare totala la noi in firma asta .

Sa iti raspund la intrebare : RENAULT - CLIO SYMBOL
Sti, nu stiu de ce,dar nu prea sunt incantata,poate ma roate comentarile altora,care zic uauuuuuuuuu,aveti bani sau va luati masina si nu aveti casa,ce faceti fratilor dormiti in ea ,faze de tot kk,hai ca am reusit sa ma enervez si mai tare.Dar eu merg pe principiul,omul cat traieste ,trebuie sa mai si prospere,nu sa ramana la acelasi nivel.

Sunteti si voi visatoare,emotive(eu plang imediat),cu pofta de viata(apropiatii rad de rasul meu),bune mame,istete(hmmm...ce modesta sunt!),ambitioase ?!E ceva caracteristic zodiei noastre?

Apropo de intrebarile tale Ramona.
1.da sunt visatoare,dar mereu se gaseste sa fie cineva langa mine sa-mi taie craca si sa-mi spulbere toate visele.
2.emotiva - depinde de situatie.
3.pofta de viata - depinde ce intelegi tu prin pofta de viata sau eu
4.bune mame - immmmm asa nu am de unde sa stiu, inca.
5.istete - da
6.ambitioasa - eram cand aveam pana in 25 acum nu prea ,las lucrurile sa mearga de la sine.

Alte intrebari ? Le asteptam .

Sunt prin preasma ,ca azi e mai lejer.

annes

Mergi la inceput