Racusori, la apel! (27)
Raspunsuri - Pagina 26
MirelaV spune:

cristina, la mare as intinde-o dar sa vad...sincer is in plina depresie si m-as incuia in casa si n-as deschide nimanui
sau poate cuiva.. ![]()
iulia..ai calcat alea? ai reusit? ![]()
viki, mai aveti putin si sunteti bobocei 
va doresc o seara minunata. eu ma .. retrag in carapace. pana maine tre sa imi revin ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Astept sa se raceasca
, as bea icetea de la tine, Cris, dar fara "drogul" meu matinal, sunt zombie
. Asta e, obisnuinta
!
Mire, fugi undeva in wk si o sa vezi ca trece si depresia, o lasi in urma si eventual, o gasesti cand te intorci
, ca dupa duminica vine luni... si incepe o noua saptamana
.
Canne, sa stii ca am emotii, mai mari decat ale piticului, cred. Si pe Dani o sa-l duca fratele lui mai mare la scoala, nu avem alta solutie
.
Miki, tare frumos e acolo, la tine. Petrecere frumoasa in continuare, alaturi de ai tai, si asteptam noi imagini.
July,
sa treaca colicii.
racusoarele,va doresc wk placut daca nu mai reusesc sa intru azi pe-aici.
http://community.webshots.com/user/viki39
canne-marie spune:
Neata fetele.
Nu stiu ce este cu depresia asta ca si eu o am de 2 zile,imi zine sa plang,ma gandesc la toate,am fffff multi nervi

.Al meu sot vrea sa plecam la tara la bunici lui,dar cu ce vom ajunge acolo chiar nu stiu
,poate cu tata cu masina
.
Acum savurez o foarte buna si gustoasa
adusa din Germania.
Mikiriki ce produse bune aveti voi acolo,nu se compara cu cele de aici.
Iulia ce face mititica de Lienuta,tot cu colici ?
Mirela eu zic sa o taiem din Buc.pe undeva sa scapam de depesie.
Cristina servici usor,stiu ce inseamna o garda,si mama si sora mea mijlocie lucreaza la Municipal si deacea iti zic.
Vicky este normal sa ai emoti,dar o sa treaca ele.
Missy nu mai zice nimic ?
VA pup cu drag si ne maia uzim noi azi.

annes
MirelaV spune:
va salut si eu de la birou intr-o tura
sunt putin cam zombie k n-am prea dormit. in rest ok
eu de cateva zile nush ce am. gandesc fff negativ..fac speculatii si mi se pare k totul e negru. dar..speram sa treaca
anne, vad k ai si tu cam aceeasi stare...daca scapi de ea, trage-ma si pe mine de o ureche ![]()
viki, buna cafeaua. si pt mine e drog. ajung la sv si primul lucru care-l fac e: dau drumu' la pc si fac cafeaua! apoi..mai vad eu ![]()
va doresc o zi scurta si un week end minunat. eu am decis sa raman acasa.
MirelaV
pupicei pe burticei
canne-marie spune:
Fetele un weekend placut.
Sa nu ma da-ti disparuta ca plec la bunici sotului ,cica taie porcul acum,iacssssss
pe vremea asta.
Revin cu vesti luni.

'cesc gacigile.
annes
MirelaV spune:
neataaaaaaaaaa. o
? o
?
va doresc un week end minunat
pupici
MirelaV
pupicei pe burticei
canne-marie spune:
Neta fetele.
Cam slaba miscarea pe aici.
O fii de la vreme ?
Eu bineinteles ca nu am mai plecat nicaieri in wek ca nu am avut cu ce si am stat home,am
si
+
![]()
![]()
,ca doar este wek de munca.Si bineinteles ca toata duminica am lenivit si uitat la un nou serial care spre marea mea surprindere ma captat si pe mine IULIA , nu numai pe sot se chiama serialul PRISON BREACH si inca in Romania nu a aparut.Asa ca noi il savuram aproape seara de seara si un wek cand nu plecam
.Nu m-a mai tinut un serial cu sufletul la gura ca asta de mult,chiar imi place.

'cesc fetele si va astept pe aici cu o
aburinda ,ca este cam frigut afara.
annes