Progesteron ziua 21

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 5ab1na

missy dar tu ai ciclu de 28 de zile?
stii cand a fost ovulatia luna asta? daca stii, fa progesteronul la 7 zile dupa ovulatie.

Buna, draga mea!
Da, ciclul vine la 27-28 zile, ceas. Inca...

Pica exact de Sarbatorile Pascale datele mele.Sambata este ziua 21 si nu lucreaza laboratorul, iar miercuri e ziua 25 si atunci mai lucreaza. Este elocvent Progest. din ziua 20 sau din ziua 25, in cazul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

nu nu cred ca e elocvent. dar nu ma pricep atat de bine. spun doar ca eu nu m-as complica sa-l fac decat in a 7-a zi de la ovulatie.
oricum tot ziua ovulatiei conteaza. poti avea probabil ciclul de 28 de zile dar ovulatia mai tarziu de ziua 14.
eu as analiza progesteronul doar dupa ce m-as duce la eco si as vedea ziua ovulatiei. apoi, la 7 zile tzac pac la intepat pt analiza.
nu te mai complica acum si cu sarbatorile daca nu stii exact ziua ovulatiei.
daca ti-ar iesi mare in ziua 20 cred ca ai putea trage o concluzie ca sigur e suficient in ziua 21. dar daca n-ai avut ovulatia de fapt in ziua 14?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

missy

Z25 e clar mult prea tarziu
incearca z20 vineri, nu ai ce pierde
nu ai sa prinzi varful, dar medicul va fi anuntat ca a fost facut in z20
da' poate ai noroc si prinzi, in cazul in care ovulatia a fost in z13, ca spuneai de cm si de 27 de zile

si bafta multa
si apropo FSH/LH suuupeeeer, ai cu ce
asa ca da-i bataie

Despre infertilitate si nu numai :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANI.G

missy

Z25 e clar mult prea tarziu
incearca z20 vineri, nu ai ce pierde
nu ai sa prinzi varful, dar medicul va fi anuntat ca a fost facut in z20
da' poate ai noroc si prinzi, in cazul in care ovulatia a fost in z13, ca spuneai de cm si de 27 de zile

si bafta multa
si apropo FSH/LH suuupeeeer, ai cu ce
asa ca da-i bataie

Ani, te pup si-ti multumesc !

Am sa-l fac maine, ziua 20.
Ce mult mi-ar place sa ai dreptate...E mai complicat...
N-am mai obtinut nici o sarcina de 11 ani, nici macar accidental.
Am facut anul trecut mai multe stimulari ov. la care am raspuns bine totusi, am fost la Doc Ion Ionut si am facut chiar si o inseminare cu Cezara Bucur. Fara rezultat...
La toate eco endo v am avut productie buna, nu multi, dar buni, care nu au " spart " camasutza ovarului si au ramas inauntru, formandu-se chisturi luteale. Cred ca am "sindromul folicului nerupt".
Pentru asta ma opereaza Doc- drilling ovarian sau decorticare sau ce-o gasi pe acolo.
Am luat Ova-mit, Viviflor si Utrogesteron, impreuna cu Pregnyl si Ovitrelle. Tot tacamul ...Dar...

pupici !

Mergi la inceput

aha, deci foliculi nerupti, e bine ca stii cauza; pai puteai sa iei tot felul daca nu rupe
drilingul rezolva

atunci multa bafta la laparo si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Fete dragi,va pup!
Am recoltat azi dimineata pentru Progesteron si Estradiol. Joi am rezultatele. Am inceput sa ma pregatesc si pentru operatie, adica fac un tratament cu Cervugid (foarte bun, am mai facut si m-am simtit bine dupa el), Acid Folic, TromboAss de 100 ( se da la cele ca mine, peste 40 de ani) si Urinal Acut, pentru ca fac des infectii urinare.
Cam atat...
Muncesc din greu, fac ultimele pregatiri pentru Sfintele Pasti.

Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Fete dragi, va pup !

Am rezultatele analizelor, luate in ziua 20 :

Progesteron = 11,1 ng/ml
Estradiol = 206 pg/ml ( fatza de 170 pg/ml ziua 14)

Voi ce ziceti ?

Mergi la inceput

missy eu zic ca e mic progesteronul, dar daca ai da si valorile laboratorului s-ar vedea mai bine

aoleu si scuze,ca acum mi-am dat seama ca am uitat sa-ti raspund la mesaj...cu sarbatorile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANI.G

missy eu zic ca e mic progesteronul, dar daca ai da si valorile laboratorului s-ar vedea mai bine

aoleu si scuze,ca acum mi-am dat seama ca am uitat sa-ti raspund la mesaj...cu sarbatorile

Ani, te pup !

Valorile laboratorului sunt:
- F. foliculara - < 1,13 ng/ml
- Jumatatea CM - 0,48-1,72 ng/ml
- F. luteala - 0,95-21 ng/ml

Ai primit PM? Nu stiu daca l-ai primit, caci nu stiu pe ce am apasat ...

Mergi la inceput