Informatii utile Constanta (10)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Va multumesc fetelor.

Scuze pt off-topic.

Crisis, sa dea Domnul sa-ti iasa analizele super!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Poze noi Bebe Filip(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Andicu - si eu am avut probleme cu Crina si am mers tot la dr. Avram Eliza. Am fost foarte multumita de tratamentul administrat care a constat in mai multe tipuri de picaturi pe care i le puneam alternativ - printre care si Tobrex - in trei zile am pus-o pe picioare dupa o luna de chin si mers zilnic prin spital la spalaturi, pansat si altele...! multa sanatate!

crisis81 - daca ai nevoie iti pot recomanda o maseoza foarte tare care este de meserie si lucreaza la recuperare la Policlinica II. Este si kinetoterapeut si stie foarte multe sa faca. Vine si acasa. O cheama doamna Maria si daca vrei pot vorbi cu dansa, numai sa imi spui exact de ce ai nevoie.

Pupici mamicilor pe burtici

Monica 37+ si mama Crinei (11ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

buna ziua fetelor!
sunt si eu o aspiranta la bebe.....urmeaza sa fiu miresica pe 20.octombrie si apoi intentionez sa fac repede un bebe
am mers la dna Dr. Daduianu pentru control,papa-nicolau si mi-a facut si o monitorizare a ovulatiei....rezultatul nu a fost foarte multumitor: ziua a 11-a - endometrul de 9 mm si pe ambele ovare mai multi foliculi,dintre care cei mai mari au in jur de 12,3 mm!!!!
credeti ca voi putea sa raman repede insarcinata? mentionez ca asta a fost prima mea luna de CM normal,dupa ce am intrerupt contraceptivele!!!!
va pup pe toate si va multumesc pentru raspunsuri anticipat

p.s.: azi voi merge la a 2-a echografie (sunt in ziua 13)....sper sa fie mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

miruna 22: bun venit si sedere cat mai scurta. Nu stiu de ce zici k rezultatelel nu sunt imbucuratoare caci mie mi se par chiar f bune...Endometrul e super pt z 11..Eu nu cred k l-am avut asa gros nici la ovulatie..dar mai inainte..!? iar faptul k ai multi foliculi e la fel de bine, mai ales k sunt destul de marisor..Eu cred k esti pe drumul cel bun. Bafta in continuare.
esti printre putinele persoane pe care le cunosc si isi doresc bb inca de la inceputul casniciei. felicitari, si sa dea d-zeu sa ti se implineasca repede visul. sa ne tii la curent cu urmatoarele razultate!

bisous: medic!!! ne bazam pe tine!!!Ce specialitate?

andicu: imi pare rau k aveti probleme...
Un medic oftalmolog bun si cu aparatura performanta mai este si doctorita Plesa si are cabinetul la Hotel Dobrogea ( tel.545744)Programarile dureaza destul de mult , dar dc mergi acolo si spui k este o urgenta te primeste fara probleme. Va doresc insanatosire grabnica!

ina78: asteptam sa ne spui k a functionat!

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

revin cu rezultatele echografiei nr.2 (ziua 13): endometru 9,3 mm; OD-foliculi sub 10 mm (au scazut!!!); OS- folicul dominant 12,8mm.
CONCLUZIE: sanse de a ramane insarcinata spontan sunt minime, iar cu inductie de ovulatie mari....
a ramas sa ma hotarasc cand vreau sa fac copii sa merg din nou la echo si sa incep tratamentul daca e cazul....
numai bine va doresc tuturor si multumesc de incurajari madaluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Mokika nu ai PM activat. Vreau si eu nr la maseoza. Te rog mult.
Andicu multumesc. Sa dea Domnul sa se faca si BB tau bine repede!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

A folosit careva metoda calmens?
Daca nu stiti despre ce e vorba puteti citit pe www.calmens.ro
Eu as vrea sa comand dar ma intreb daca este cat de cat aproape de adevar. pe mine ma intereseaza cum sa fac o fetita...si sunt in cautare de metode si calcule...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

A facut cineva dintre voi sau cunoscutii vostri Doppler vascular la membrele inferioare?

Unde?
Am vz pe pg 1 ca si Dr Ciufu are, de alt cabinet mai stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Angelique,chiar m am bucurat cind a aparut victor in dreptul tau , mie mi a placut numele asta de cand ma stiu.Poate ne intilnim in viitor in parc si strigam victor si raspund amandoi.Madaluta, am terminat medicina generala la bucuresti,dar cind sa ma apuc de rezidentiat a aparut cristina si fara sa ne propunem a aparut victor, de aici diferenta atit de mica intre ei , deci pot sa zic ca sunt in anul 3 de crestere a copilului.Ideea este ca nu ma simt in stare sa ma apuc de invatat cu 2 dracusori pe cap , plus ca dupa mai mult de 3 ani de stat pe bara ma simt pierduta.Este marea mea problema ce o sa fac cind face victor 2 ani ,o sa vedem nu raman eu la cratita toata viata(sper).Dar daca pot totusi sa va ajut cu cava din ce imi aduc aminte de pe banciile facultatii,noroc ca o avem pe mamacita care tin sa ii multumesc din suflet pentru felul cum m a ajutat cind am nascut,a fost de nota 10.Va pup

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by CRIXIA

A facut cineva dintre voi sau cunoscutii vostri Doppler vascular la membrele inferioare?

Unde?
Am vz pe pg 1 ca si Dr Ciufu are, de alt cabinet mai stiti?

Cred ca si dr. Dascalu de la Provita face, dar stiu ca nu e cotata prea bine pe forum. Eu am fost cu soacra mea si i-a facut doppler la arterele cerebrale, mie mi s-a parut ca se uita cu mare atentie, dar te cam panicheaza, tot ce vede e "foarte rau" si "vai de mine". Insa diagnosticul pus de ea i l-a mai confirmat o dr. de la Bucuresti.
Poate iti mai spun fetele si de alt medic, eu nu prea mai stiu, din pacate.

Mergi la inceput