Informatii utile Constanta (10)
Raspunsuri - Pagina 22
andicu spune:
Buna seara tuturor.
Kris, super pozele tale! si aia cu bogatia lui bebe e perfecta! si noi avem una la fel! ne-a dat-o dna dr pt ca mereu intrebam daca s-a schimbat ceva si aia a fost dovada indiscutabila ca e baiat! ![]()
Bun venit fetelor noi!
Am si eu o intrebare : lui bebe ii curge un ochisor de vreo saptamana. Deja ma streseaza pt ca nu ii trece desi il sterg cu pansament steril si ser fiziologic si ii pun picaturi la recomandarea dr pediatru, se numesc Tobrex, dar tot se trezeste cu ochisorul lipit. Acum pediatrul ne-a zis sa mergem la oftalmolog si n-am nici-o idee...Cine imi recomanda si mie pt bebe un oftalmolog bun??? sau aveti vreo sugestie pt problema cu ochisorul ?
tuturor!
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Poze noi Bebe Filip(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi

bisous spune:
Andicu,eu am avut probleme mari cu cristina la ochisori, cum zici toate diminetiile ii avea lipiti mai mult cel stang,a avut canalul lacrimal infundat si nu s a desfundat prin masaj in coltul intern al ochiului.Am ajuns la doctorita Avram eliza cu cabinetul pe lapusneanu ,a trebiut sa ii desfundda de 2 ori canalul pe viu .A fost groaznic pentru ca am tinut o eu , poti sa iti dai seama,credeam ca facind medicina nu o sa ma emotioneze dar mi am dat seama ca atunci cand e vorba de copilul tau esti sensibil rau,plangam mai tare ca fata mea.S a desfundat din a 2 incercare si nu au mai curs ochii.Sper ca la tine nu este acelasi lucru dar ti o recomand pa doctorita.sper sa ii fie bine la printisor. Multumesc tuturor pentru primirea calduroasa, credeti ma chiar daca nu am scris pana acum va cunosc povestiile la fiecare,va pup
mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006
bisous spune:
ce ma enerveaza, nu mai inteleg nimic .De ce nu apar mesajele mele,or din motivul ca sunt noua
bisous spune:
buna seara am si eu o rugaminte , cine ma pune si pe mine pe listuta ca e asa de frumos sa ai 2 carucioare in dreptul tau,va pup
AngeliquedeS spune:
Va multumesc mult de aprecieri, va pup pe toate fara sa va mai numesc, sa stiti ca nu regret banii dati pe eco 3D, este o experienta unica. Si dna dr. Ciufu a fost foarte draguta si nu s-a grabit absolut deloc.
Andicu,din acelasimotiv ne-a dat dna Lutescu poza aceea cu putzica
fiindca de fiecare data intrebam daca sigur a ramas baietzel ![]()
quote:
Originally posted by bisous
buna ziua,sunt la primul meu mesaj pe acest forum dar va urmaresc de foarte multa vreme si mi ati devenit foarte dragi , sper sa ma primiti printre voi , eu am 2 copii asa ca va pot ajuta daca aveti nevoie cu vreun sfat , va pup
Bine ai venit printre noi, cum de nu ai scris mai repdede daca spui ca ne urmaresti de mult? Si pe bebele meu il va chema tot Victor!
Pupici,
Angelique
22+
bb Victornoi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
Yannia spune:
Andicu, sora mea a avut problema asta cu nepotica. A incercat mai multe tratamente, printre care si Tobrex dar n-au avut nici un rezultat. Dupa ce a consultat mai multi medici, s-a constatat ca avea canalul lacrimal infundat. Se trezea micuta in fiecare dimineata cu ochiul lipit si sora mea n-a mai rezistat si a fost cu ea ca sa i-l desfunde. Operatiunea a facut-o dr. Avram Eliza. Problema e ca i-a facut chestia asta pe viu si cred ca a durut-o ingrozitor. Avea numai 7 luni. Cert e ca de atunci n-a mai avut probleme, insa sora mea a zis ca n-ar mai face-o, a ramas socata de cat de tare a putut s-o chinuie pe cea mica. Mult timp dupa, a auzit de o alta fetita, mai mare ( 1 an) care a suferit aceeasi operatie pe viu si de atunci n-a mai vorbit. Dar am auzit si de multe cazuri fericite. Poate Filip nu are aceeasi problema insa mergeti cat mai repede cu el la oftalmolog. Sanatate multa!
crisis81 spune:
Andicu sfatul meu este ca pentru control poti sa te duci aici dar daca trebuie vre-o interventie mergi la Bucuresti draga mea pentru ca tu sti ce medici sunt aici si ce medici sunt acolo.
Eu am facut azi analizele pentru FIV. Sunt gata pe 30. Aveti idee la culturile din col cam cat dureaza rezultatul?Fetelor stie cineva o maseoza buna, daca se poate sa stie si reflexo si sa vina si acasa? (cam multe vreau, stiu)
Aveti grija de voi, de burtici si bebici.

Cristina
roxanaz spune:
repet rugamintea...informatii utile pentru "asteptand un ingeras". multumesc pentru intelegere 
Roxana
Yannia spune:
Buna dimineata, fetele. Aseara, cand i-am raspuns lui Andicu, nu aparuse mesajul lui Bisous (probabil din cauza ca are pana in 10 mesaje si trebuia moderat). Acum vad ca si ea a avut aceeasi problema si a rezolvat-o in acelasi fel, dar n-am vrut sa repet tot ce a vrut sa zica Bisou. 
Bisou, primele 10 mesaje sunt intai moderate si apoi apar pe forum. De aceea nu-ti apar imediat.
ina78 spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Mi-am adus aminte k ,eu cand imi urmaream ovulatia, foloseam acestwww.ovulation-calendar.com/" target="_blank"> calculator de ovulatie. poate va ajuta si pe voi. trebuie sa-l descarcati in calculator si sa completati cu datele voastre
Eu l-am folosit luna aceasta... si la inceputul lunii septembrie va anunt daca avem vre-un rezultat. Am muncit din greu...
Va pup si mai vb, sanatate mamicilor si puiutilor.
eu - Ina