Informatii utile Constanta (10)
Raspunsuri - Pagina 20
maria08 spune:
Buna!
Mamacita: Ma bucur ca sunteti bine!!! Doamen Ajuta ca totul sa fie bine in continuare!!
Alina: Sa va traiasca baiatul!!Sanatate si refacere rapida!!
Crisis: Nu-ti pierde speranta!! Vei reusi pana la urma!!! Trebuie sa reusim!!!
Madaluta: Aveti o minune de baiat!! Sa ne spui cand iei decizia pentru urmatorul bb..poate va fi o fetita la fel de frumoasa!
Angelique: Burtika creste...creste....Bafta azi la eco! Sa vii cu vesti bune!
Mav: Ai grija...nu te suprasolicita. Poate ne mai spui perlute de la Sebi!!!
Va pup pe toate!!!
jojo_miha spune:
Eu sunt multumita de doctora mea,a fost singura care m-a incurajat cand toti ceilalti mi-au zis ca nu am sanse,merg la 2 saptamani la control.Eu am niste ingerasi la ceruri,ultimul anul trecut la 37 saptamani cu dr.Cristurean,si daca era dupa el as fi pierdut si sarcina asta.Si nu dau alte nume de medici dar in sarcina asta am fost la multi si cate mi-au auzit urechile,cate diagnostice mi s-au dat.........toti medici sunt vorbiti si de rau,de exempu o prietena de-a mea nici sa nu auda de doctora Daduianu,eu sa nu aud de altii si tot asa....Tot ce-mi doresc este sa treaca timpul mai repede ca eu pana nu-mi vad fetita in brate nu o sa am liniste.
Mihaela
32+
Theodora Natalya
ina78 spune:
Mihaela imi pare rau ptr. ca ai trecut prin asa durerose experiente.
Am auzit si pareri de bine despre doctora, in schimb in ultima vreme tot mai putine. Cred ca de aceea aveam nevoie de confirmari si de pareri bune...pentru morlul meu.
Multumesc mult. Sarcina usoara in continuare.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
Yannia spune:
Lulu, felicitari pentru bebe Luca Gabriel. Sa fie sanatos si norocos! Refacere rapida, mamico!
Angelique, esti o graviduta tare frumoasa; ti se citeste fericirea in ochi! Asteptam vesti bune de la eco.
madaluta spune:
lulu77:Pai asa ne-a fost vorba???asa pe muteste nasti?? nu ne spui si noua k pleci k sa incepem galeria??
Ma bucur k sunteti bine , iar lui Lucaii uram sanatate si o viata frumoasa si fericita! asteptam poze urgent....
mariadecizia e luata, numai k pana in decembrie nu prea am cu cine sa fac fetitza pt k tati e intr-o aplicatie militara pana in octombrie , si tot in oct va pleca la un curs in Cehia pana in decembrie...Asa k...mai am de asteptat ceva....
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
jojo_miha spune:
Madaluta dar tu nu ai facut cezariana? eu asa am retinut.
Mihaela
32+
Theodora Natalya
madaluta spune:
jojo_miha: ba da, cezariana..stiu k tb sa astept cel putin un an..da nu prea mai am rabdare..Nu stiu de ce imi doresc asa de repede bb2, mai ales acum cand este cea mai grea perioada cu Darius... dar imi doresc din tot sufletul...
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
jojo_miha spune:
Uite cum am gasit eu pe cineva care a facut cezariana,cand ai timp si daca esti draguta poate imi povestesti si mie cum decurge totul,a m vazut eu pe net operatia in sine si m-a speriat sincer.
Mihaela
32+
Theodora Natalya
Mokika spune:
AngeliquedeS - vesti de la echo? Poze cu bb? Asteptam cu nerabdare. Parca azi aveai progrmarea la dr. Ciufu?
G30 - scuze ca am vazut prea tarziu ca vrei adresa dr. Raica... Iti pot oferi nr. de telefon 0722316124. Ref. la adresa nu stiu sa-ti spun sigur ca urma sa se mute de langa liceul M. Eminescu... (era pe strada Doinei - Policlinica Asclepios - intre hotel BTT si Lic. M. Eminescu)) Luni merg la control si iti spun daca a reusit sa se mute sau nu. Inca odata, imi pare rau pentru intarzierea raspunsului!
Mada 28 - M-am uitat pe paginile anterioare si cred ca vom naste cam in aceiasi perioada. Tu cand ai avut ultimul CM? Eu pe 29.11.2006.
Jojo miha - e mai bine sa mentii legatura cu dr. in care ai tu incredere. Imi pare rau, poate ca nu era momentul sa te dezamagesc dar cum s-a mai spus... si ei sunt oameni si pot gresi chiar daca pretul il platim noi, desi este foarte dureros! Ai incredere in tine! Ce faci tu este cel mai bun lucru!
Monica
37+ Theodor
Oana_B spune:
Autor: pgnicoleta
Subiect: Si noi vrem un ingeras
Trimis la: 21/08/2007 19:11:37
Buna seara,
In sfarsit am reusit sa ma inscriu si eu pe site.
Ca o prima rugaminte, imi poate recomanda cineva un medic din Constanta? Am avut mai multe incercari(vreo 5), dar fara sa fiu multumita de cineva.
Va multumesc.
Nicoleta